Antena Meniu Search
x

Horoscop 15 mai 2019. O privire cât o mie de cuvinte

Horoscop 15 mai 2019. Atunci când există chimie între doi oameni, nimic altceva nu mai contează. Un simplu schimb de priviri e suficient pentru ca ambii parteneri să înțeleagă că-și doresc același lucru. Iar asta, după toate standardele, e definiția dragostei.

de Redactia Observator

la 14.05.2019, 12:45

Horoscop pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de miercuri, 15 mai 2019 - Observator

Horoscop 15 mai 2019. Atunci când există chimie între doi oameni, nimic altceva nu mai contează. 

Un simplu schimb de priviri e suficient pentru ca ambii parteneri să înțeleagă că-și doresc același lucru. Iar asta, după toate standardele, e definiția dragostei.

Horoscop 15 mai 2019 Berbec

Berbecii ar face bine să se desprindă de fantomele trecutului. Ce a fost nu mai poate fi schimbat. Oricât de simplu ar suna, doar prezentul contează, iar fiecare decizie va avea consecințe pe viitor. În orice caz, a sta captiv într-un sentiment de regret nu este deloc o soluție bună. Pentru a te pregăti de succes trebuie să privești înainte, nu înapoi. Dacă simți nevoia de a discuta anumite probleme, nu ezita să apelezi la un prieten apropiat. Dacă asigură-te că vei fi dispus să auzi lucruri care poate nu îți convin.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 15 mai 2019 Taur

Taurii simt că au lumea la picioare. Un flirt nevinovat cu un amic scoate la iveală o chimie uimitoare - genul de relație în care ambii parteneri se înțeleg din priviri. Un simplu gest ar putea spulbera imediat această prietenie, dând naștere la o aventură de neuitat. Nu lua în considerare gura lumii, unii vor spune lucruri doar pentru a se asigura că dai greș. Dacă instinctul îți spune să mergi înainte, nu ezista nicio clipă.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 15 mai 2019 Gemeni

Gemenii nu ar trebui să uite încotro se îndreaptă și ce își doresc cu adevărat. Altfel, toate eforturile riscă să fie în zadar. Ia-ți câteva clipe de liniște și gândește-te dacă ceea ce trăiești acum te mulțumește. Dacă nu, schimbă totul fără regrete. Ai dreptul și posibilitatea de a-ți trăi viața după propriile reguli. Nu sta captiv în destinul altora, te așteaptă lucruri mari. Trebuie doar să faci primul pas. Astăzi.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 15 mai 2019 Rac

Nu e o zi potrivită pentru a începe proiecte noi, ceva te va împiedica să le finalizezi în timp util. Dar e o zi perfectă să faci planuri pentru buget şi să te gândeşti la viitor. Dacă ai propria afacere, azi se recomandă să fiid e două ori mai atent la noile contracte, înainte să le semnezi. Ai grijă, totuși, la cei care vin cu oferte de nerefuzat.

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 15 mai 2019 Leu

Toată atenţia ta trebuie să fie concentrată pe lucrurile mici. Destule de des acestea sunt chiar lucruile care decid viitorul. Profită de ziua care se anunţă calmă pentru a avea discuţii cu superiorii ierarhici, obiectivele tale viitoare depind de aceste discuţii. De obicei simţi o mare presiune la astfel de dialoguri, dar astăzi vor fi calme şi liniştite.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 15 mai 2019 Fecioară

Nu uita să trăieşti în viaţa reală. Renunţă la a sta cu ochii pe social media şi caută lângă tine şansele unor noi prietenii. Seara asigură-te că ai rezervat timp suficient familiei tale. Ascultă ce au de spus rudele, chiar şi partenerul de viaţă, mai ales că e posibil să afli lucruri care te vor ajuta foarte curând în luarea unor decizii.

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 15 mai 2019 Balanţă

Nativii din Balanţă vor avea parte, astăzi, de un succes răsunător. Un proiect la care aţi lucrat foarte mult timp şi pentru care aţi depus foarte multe eforturi va fi încheiat astăzi, iar rezultatele vor fi pe măsura muncii depuse. Astfel, vă puteţi lua o binemeritată vacanţă, să plecaţi într-o croazieră sau să vă relaxaţi în aerul curat de la munte. Meritaţi toate aceste lucruri şi depinde doar de voi cum veţi alege să sărbătoriţi.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 15 mai 2019 Scorpion

Scorpionii vor avea, astăzi, o zi destul de complicată din punct de vedere emoţional. Familia va avea nevoie de ajutorul vostru şi, deşi sunteţi tentaţi să refuzaţi, trebuie să vă amintiţi că aveţi un rol de îndeplinit. Pe plan sentimental există riscul unui conflict cu persoana iubită, dintr-un motiv extrem de pueril. Încercaţi să faceţi un compromis şi să treceţi peste acest episod neplăcut. Riscaţi să stricaţi o relaţie care părea a avea un viitor frumos.

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 15 mai 2019 Săgetător

Săgetătorii se vor îndrăgosti până peste cap, astăzi, după întâlnirea cu o persoană pe care o consideră minunată. Veţi intra într-o spirală, într-o agitaţie uriaşă şi veţi face orice pentru a afla cine este această nouă apariție care v-a dat viaţa peste cap. Dacă toate lucrurile merg aşa cum v-aţi dorit, puteţi încerca să faceţi următorul pas. Cine nu riscă, nu câştigă, nu-i aşa?

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 15 mai 2019 Capricorn

Astăzi, Capricornii primesc veşti incredibile. Este foarte probabil să primeşti o ofertă pentru un nou loc de muncă sau să fii promovat la serviciu. Totul se dovedeşte a fi mai profitabil decât te puteai aştepta. Seara, încearcă să rămâi relaxat să să te bucuri de toate aceste realizări. Savurează-le împreună cu cei mai apropiaţi prieteni și cu familia. 

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 15 mai 2019 Vărsător

Vărsătorilor le va fi testată, astăzi, încrederea. Fereşte-te de noii oameni din viața ta, care par să știe ce este mai bine pentru tine. Nu le urma sfaturile pentru că vei avea probleme. De asemenea, la muncă încearcă să fii la înălţime deoarece competiția este după uşă. Respiră adânc, fii conştient de tot ce se întâmplă în jurul tău şi încearcă să iei cele mai bune decizii. Seara, relexează-te cât mai mult posibil şi evită suprasolicitarea.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 15 mai 2019 Pești

Peştii s-ar putea să fie surprinşi de schimbări bruşte. Unele care funcţionează în favoarea ta. De asemenea, este posibil ca un șef care ți-a trecut cu vederea abilitățile de prea mult timp să te surprindă cu vestea că tocmai ai fost promovat. Ca recompensă pentru noua realizare, este timpul să mergi la magazin şi să cumperi acel ceva special pentru care ai economisit în ultima vreme.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 15 mai 2019. O privire cât o mie de cuvinte