Antena Meniu Search
x

Horoscop 15 septembrie 2019. Aparențele înșală, inima nu

Horoscop 15 septembrie 2019. Aparențele înșală și de multe ori îndepărtează persoane ce ar fi putut avea o frumoasă poveste de dragoste. Inima, însă, spune mereu adevărul. Trebuie doar să o asculți cu atenție.

de Redactia Observator

la 14.09.2019, 13:18

Horoscop pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de duminică, 15 septembrie 2019 - Observator

Horoscop 15 septembrie 2019. Aparențele înșală și de multe ori îndepărtează persoane ce ar fi putut avea o frumoasă poveste de dragoste.

Inima, însă, spune mereu adevărul. Trebuie doar să o asculți cu atenție.

Horoscop 15 septembrie 2019 Berbec

Gemenii sunt tentați să spargă pușculița pentru plăceri de moment, ceea ce este de înțeles, însă situația ar putea scăpa ușor de sub control. Nu ezita să te bucuri de micile plăceri ale vieții, dar evită cu orice preț excesul. La fel de valabil și în viața personală. Ce e prea mult, de la dragoste la ceartă, strică. Ține lucrurile într-un echilibru firesc și te vei putea bucura de toate, fără a suferi pe viitor.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 15 septembrie 2019 Taur

Taurii sunt mulțumiți cu ce au realizat în plan profesional, dar simt că undeva, în adâncul sufletului, există un gol pe care nu-l pot ignora. Este posibil ca anumite răni să nu se fi vindecat, în toată agitația de zi cu zi. Sau poate că singurătatea s-a strecurat încet-încet, profitând de faptul că zilele sunt pline de tentații fără sens. Caută să înțelegi ce anume îți lipsește iar problema este pe jumătate rezolvată.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 15 septembrie 2019 Gemeni

Gemenii trec prin schimbări majore, chiar dacă ele nu se observă în exterior. Poate fi realizarea faptului că nostalgia după anumite persoane din trecut nu aduce nimic bun sau o etapă a maturizării, când lucrurile capătă sens și claritate, în final. Nu grăbi procesul și nu te feri să îți asculți instincul, dacă simți că trebuie să iei anumite decizii. Unele lucruri nu pot fi rezolvate pe cale logică, oricât de mult te-ai strădui.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 15 septembrie 2019 Rac

Racii sunt puțin intimidați de o anumită persoană pe care o plac. Există mult mai multe dincolo de fotografiile strălucitoare și o viață ce pare a fi de basm, nu lăsa aparențele să te oprească. Dacă simți că vrei să faci un prim pas, fă-l cu încredere. În cel mai rău caz se totul se poate termina cu un moment stânjenitor și o frumoasă prietenie. În cel mai bun caz, tocmai te-ai ales cu o poveste de dragoste.

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 15 septembrie 2019 Leu

Leii simt nevoia de aventură, însă mare grijă dacă la mijloc sunt sentimente. S-ar putea să se lase cu lacrimi și inimi frânte, plus o poveste care va face deliciul amicilor. Încearcă să te ferești de belele, numai de probleme nu ai nevoie la sfârșit de săptămână. Se anunță vești bune cu privire la bani, totuși, un motiv numai bun pentru a sta cuminte.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 15 septembrie 2019 Fecioară

E luna Fecioarelor, iar dragostea plutește în aer. Un simplu mesaj sau un schimb de priviri ar putea transforma această duminică într-o explozie de emoții, exact ca în adolescență. Cine spunea că dragostea e mereu tânără avea dreptate. Profită de aceste clipe și lasă-te purtat de val, nu se poate întâmpla nimic rău. Pune sinceritatea deasupra a orice și înarmează-te cu un zâmbet, de altceva nu ai nevoie. Sub nicio formă nu te lăsa păcălit de aparențe.

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 15 septembrie 2019 Balanţă

Balanțele să nu aibă impresia că fericirea îi caută, dar cumva nu-i găsește. Lucrurile nu se întâmplă de la sine, în acest domeniu, mai ales dacă simți că ceva îți lipsește și încă nu ai făcut nimic în acest sens. Toate se pot rezolva, însă e nevoie de un prim pas, oricât de mic și de stângaci ar fi. Cu răbdare și seriozitate poți ajunge oriunde îți dorești. Dar începe de astăzi.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 15 septembrie 2019 Scorpion

Scorpionii ar putea afla un adevăr care, deși dureros, îi va ajuta mult pe viitor. Poate fi recunoașterea interioară a unei greșeli sau conștientizarea faptului că o ocazie unică a fost ratată din cauza fricii. Lecția e pe cât de usturătoare, pe atât de importantă, însă nu lăsa emoțiile negative să te copleșească. Profită de ocazie pentru a-ți pune ordine în gânduri, ai nevoie de asta mai mult ca niciodată.

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 15 septembrie 2019 Săgetător

Astăzi, cei din zodia Săgetător s-ar putea trezi într-o situație neprevăzută, în care nu și-ar fi dorit să fie atrași. Încercați să vă păstrați o atitudine pozitivă și, cu calm, veți găsi soluția de ieșire, spune horoscopul. Pe parcursul zilei, veți avea o colaborare fructuoasă cu nativii din Berbec, care sunt în anturajul vostru sau pe care i-ați putea cunoaște. În a doua parte a zilei, ar trebui să vă găsiți timp și pentru a vă relaxa, pentru a porni noua săptămână cu energie.

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 15 septembrie 2019 Capricorn

Pentru Capricorni, este o zi de care se vor bucura din plin. Veți simți că planurile pe care le aveți pentru astăzi le veți putea îndeplini cu ușurință și că oamenii cu care intrați în contact vă vor fi o companie foarte plăcută. Încercați să fiți aproape de familie sau de prietenii dragi, pentru a avea parte de bunădispoziție, recomandă horoscopul.

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 15 septembrie 2019 Vărsător

Cei din zodia Vărsător ar putea lua în calcul astăzi să facă pasul pentru o mare schimbare în viața voastră. Ar putea fi vorba despre o schimbare la care v-ați mai gândit să o faceți, dar nu ați avut curaj. Înainte de a lua o decizie, ar fi bine să vă consultați și cu persoanele apropiate, iar sfaturile primite v-ar putea ajuta să alegeți opțiunea cea mai bună, spune horoscopul.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 15 septembrie 2019 Peşti

Astăzi, Peștii vor avea parte de momente de satisfacție. Poate fi vorba în plan profesional sau în viața personală. Sunt însă reușite care vi se datorează în totalitate și ar trebui să vă bucurați de ele: planurile la care v-ați gândit și au lucrat încep să dea rezultate și vă veți bucura de aprecierile celor din jur. Seara, petrecută în compania familiei, vă va aduce și liniștea de care simțiți că aveți nevoie, spune horoscopul.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Horoscop » Horoscop 15 septembrie 2019. Aparențele înșală, inima nu