Antena Meniu Search
x

Horoscop 17 mai 2018. Bani mulţi, casă nouă şi un secret descoperit

Horoscop 17 mai 2018. Această zi este foarte potrivită pentru carieră şi pentru tot ceea ce vizează obţinerea unor beneficii mult aşteptate. În a doua parte a zilei, o sumă considerabilă de bani îşi face apariţia în cont.

Horoscop 17 mai 2018, Bani mulţi, casă nouă şi un secret descoperit
Horoscop 17 mai 2018, Bani mulţi, casă nouă şi un secret descoperit - Observator.tv

Horoscop 17 mai 2018. Această zi este foarte potrivită pentru carieră şi pentru tot ceea ce vizează obţinerea unor beneficii mult aşteptate. Principala sarcină este să îţi calculezi corect punctele forte şi să treci la acţiune.

În a doua parte a zilei, o sumă considerabilă de bani îşi face apariţia în cont, iar asta înseamnă că acel lucru pe care ţi l-ai dorit atât de mult timp va fi al tău.

Horoscop 17 mai 2018 pentru Berbec

Berbecul pe 17 mai ar trebui să se abțină de la războaiele pe care le poartă colegii la locul de muncă. Aceste războaie nu vor duce la nimic bun, iar persoana care a dezlănțuit această luptă va fi demisă astăzi. Unde ai nevoie cu adevărat pentru a exercita o presiune specială este în familie. Sarcina ta nu este de a lăsa rudele tale să ia o serie de decizii în mod vădit greșite, ceea ce ar lăsa familia ta la marginea dezastrului financiar. Orice argument poate fi folosit, dar cel mai important lucru este că ar trebui să sune convingător.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 17 mai 2018 pentru Taur

Taurul astăzi va căuta să facă pace după un dialog cu unul dintre cei mai apropiați vecini. Această persoană va fi foarte plictisitoare și deranjantă și, prin urmare, nu puteți duce la bun sfârşit nici măcar o conversație cu el. Cel mai rău e că nu puteţi să-l evitaţi sub nicio formă, iar faptul că îl vedeţi zilnic nu vă face deloc bine. Trebuie să găsiţi o modalitate de comunicare fără să fiţi faţă în faţă. Încercaţi să-i găsiţi profilul de Facebook şi împrieteniţi-vă.

Horoscop 17 mai 2018 pentru Gemeni

Gemenii ating astăzi un succes major în afaceri. Tot ce trebuie să faceţi este să vă așezați comod în fotoliu şi să studiaţi temeinic proiectul pe care lucrați în prezent. Rețineți data exactă discutată în program. Prin amânarea proiectului dvs. pentru mai târziu, veți pierde o sarcină majoră, care va fi acordată angajaților mai eficienți. Dacă terminaţi înainte, primiţi o primă serioasă şi puncte de avansare pe scara ierarhică. Deci, cum vreţi să faceţi?

Horoscop 17 mai 2018 pentru Rac

Racul astăzi va fi acuzat de incapacitatea altora de a-și controla sentimentele. Veți exploda atunci când șeful va face o remarcă fără tact și acest lucru va avea un efect negativ asupra carierei dvs. Puteți totuși să vă salvați de concediere dacă nu permiteți ca acest incident deprimant să vă intre sub piele. Când șeful începe să vă acuze de ceva, inspirați profund și imaginați-vă că toate acestea nu vi se întâmplă. După ce ați reușit să tăceți, seara ar trebui să vă eliberați cu siguranță de stres. Un masaj bun şi o baie caldă vă va ajuta. Nu vă culcaţi pe o ureche, mâine s-ar putea să se întâmple acelaşi lucru.

Horoscop 17 mai 2018 pentru Leu

Leul astăzi va primi bani neplanificați. Aceasta este o sumă destul de considerabilă și vă va face să vă bucurați și să fiți surprinși în același timp. Nu vă grăbiți să cheltuiți banii, temându-vă că cineva i-a transferat din greșeală în contul dvs. bancar. Dacă trebuie să clarificați această problemă, contactați personalul băncii. Cel mai probabil, așa cum se dovedește după comunicarea cu reprezentanții, acești bani sunt destinați pentru dvs. și nu există nici un truc murdar aici.

Horoscop 17 mai 2018 pentru Fecioară

Comportamentul Fecioarei astăzi va fi foarte nobil. Veți face un pas spre a vă deplasa cu o anumită persoană care în trecut v-a înșelat foarte mult. Cu toate acestea, persoana pentru care ați contestat principiile morale va găsi ceva ciudat în acest lucru; ei bănuiesc că toate acestea fac parte din planul tău viclean (mai exact răzbunarea pe care ai fi gândit-o mult timp în urmă. În general, această persoană nu va înțelege și nu va aprecia impulsul tău nobil. Adică te chinui de pomană cu această persoană, foarte îngustă la minte, după cât se pare.

Horoscop 17 mai 2018 pentru Balanţă

Pentru Balanţă astăzi este recomandat să planifice cu atenție aspectul lor. Nu trebuie să câștigi pe nimeni, dar vei avea nevoie de un aspect rafinat pentru a nu te pierde în mulțimea colegilor tăi. Cu excepția înfățișării, astăzi nu veți putea să ieșiți din anonimat. Cineva vă va eclipsa cu profesionalismul; altcineva, cu povești despre căsnicia lor fericită. Totuşi privirile sunt aţintite la tine, iar asta îţi dă o încredere aparte.

Horoscop 17 mai 2018 pentru Scorpion

Scorpionii astăzi vor fi surprinși de decizia conducerii lor superioare. Șeful tău va observa că ești foarte obosit și că munca pe care ți-a dat-o este mult mai dificilă decât de obicei. Șeful vă va invita la biroul său și veți bănui că, după întâlnire, veți fi concediați. Dar nu, șeful vă privește cu simpatie și vă spune că vă va oferi câteva zile libere de la companie pentru a vă putea odihni și recupera.

Horoscop 17 mai 2018 pentru Săgetător

Pentru Sagetator, 17 mai 2018 va fi începutul unui drum lung. Veți începe să urcați pe scara de carieră, fără să vă fie frică să vă uitați înapoi și chiar mai mult, să vă temeți de ceea ce vă așteaptă la vârf. Cu toate acestea, nu e nevoie de panică. Panica vă va împinge spre un pas greșit, care vă va opri ascensiunea triumfătoare spre înălțimile carierei. Credeți în voi înșivă și nu vă opriți pentru o clipă. Visul dvs. este motivul care vă va face să continuați acest progres.

Horoscop 17 mai 2018 pentru Capricorn

Capricornii astăzi se vor bucura de dialogul cu jumătatea lor mai bună. Partenerul dvs. vă va invita la o conversație numai pentru a discuta știri importante. Este posibil ca soțul dvs. să îndrăznească în cele din urmă să facă un pas foarte important în legătură cu soarta căsătoriei tale. Este vorba de a concepe un copil, de a vă muta într-un alt oraș sau țară, de a cumpăra o proprietate (sau un alt element costisitor), sau ceva la fel de grandios.

Horoscop 17 mai 2018 pentru Vărsător

Varsatorul va petrece aceasta zi fara prea mult sens. Nu veți stabili niciun scop semnificativ pentru dvs. și nu vă veți concentra exclusiv pe acele aspecte care nu vă provoacă nici iritație, nici oboseală. Aceasta va fi o etapă bine fundamentată, deoarece, acționând în acest fel, veți păstra starea emoțională pozitivă. Veți petrece această joi fără stres, iar colegii şi prietenii vor încerca să afle care este secretul stării atât de bune.

Horoscop 17 mai 2018 pentru Peşti

Peștii pe 17 mai 2018 sunt conștienți de o serie de lucruri importante. În primul rând, veți înțelege că nu puteți păstra întotdeauna totul sub control. În al doilea rând, va trebui să recunoașteți că partenerul obișnuit nu este deloc o marionetă, pe care o poți manipula la discreția ta. Partenerul tău va face un gest care te va lipsi complet de echilibru moral. Este vorba de punerea în aplicare a visului lor personal, pe care l-ați împiedicat în mod constant. Aveți doar o singură opțiune - de a-l susține pe cel iubit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop 17 mai 2018. Bani mulţi, casă nouă şi un secret descoperit