Antena Meniu Search
x

Horoscop 17 septembrie 2020. Moment special alături de persoana iubită

Horoscop 17 septembrie 2020. Astrologii întrevăd surprize pentru unii nativi ai zodiacului, mai ales în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Bucuraţi-vă de timpul petrecut în compania celor dragi.

de Redactia Observator

la 16.09.2020, 13:11

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 17 septembrie 2020 - iStock | Getty Images
  • Capricorn au mari probleme în a se concentra.
  • Vărsătorii își ascultă inima și fac doar ceea ce simt.

Horoscop 17 septembrie 2020 Berbec

Cei aflaţi sub semnul Berbecului sunt nevoiţi să meargă la cumpărături astăzi, la cererea unei rude apropiate care are nevoie de ajutor. Oferiţi sfaturi şi idei pentru reorganizarea locuinţei, mai ales dacă aveţi o viziune uşor diferită. Puteţi construi împreună un plan pentru a aduce o nouă înfăţişare casei, iar la final, vă puteţi bucura împreună de progres.

Horoscop 17 septembrie 2020 Taur

După muncă şi răsplată, dragi Tauri. Există posibilitatea ca superiorii să observe efortul depus de voi în ultima vreme şi implicarea în diferite proiecte de anvergură. Succesul este binemeritat, iar posibilitatea unei avansări nu este exclusă. Acţionaţi cu demnitate, dar nu afişaţi o atitudine superioară odată cu laudele primite, altfel colegii îşi vor schimba părerea despre voi şi ar putea apărea conflicte.

Horoscop 17 septembrie 2020 Gemeni

Curiozitatea Gemenilor îi aduce astăzi în faţa unui moment special, mai ales că au petrecut în ultima vreme timp cu un grup nou de persoane. S-ar putea ca o anumită persoană să îşi recunoască deschis interesul faţă de voi. Dacă sentimentul este reciproc, puteţi să aranjaţi o întâlnire romantică pentru a vă cunoaşte mai bine.

Horoscop 17 septembrie 2020 Rac

Discuții peste discuții pentru Raci. Luna nouă în Fecioară oferă vieții tale sociale un impuls major. Răspunde cu ”da” și bucură-te de dialoguri interesante cu oameni și mai interesanți. Printre ei se numără un viitor colaborator alături de care vei lucra multă vreme de acum înainte. Aruncă-ți un ochi peste ce se întâmplă în jurul tău, observă dinamica și ia deciziile în consecință.

Horoscop 17 septembrie 2020 Leu

Costul vieții îți depășește venitul? Luna nouă în Fecioară de astăzi te va ajuta să îți echilibrezi bugetul. Însă ajutorul astrelor nu e suficient în cazul tău, așa ca va trebui să mai renunți la lista tot mai mare de cumpărături. Poate că ar fi cazul să îți găsești un loc de muncă mai avantajos, unde să primești un salariu care să îți acopere toate cheltuielile cu acest stil de viață.

Horoscop 17 septembrie 2020 Fecioară

Lună nouă, un nou început pentru tine! Te reinventezi și găsești energie să lucrezi cu pasiune la proiectele ambițioase la care te-ai angajat. Ai o dorință aprigă de a-ți schimba radical cursul vieții, dar ai tot amânat momentul. Uneori, singura cale de a ieși din acest cerc vicios al neîmplinirii este să iei o decizie majoră și să te reinventezi. Nu e ușor, dar vei descoperi resurse interioare prețioase care te vor ajuta să ieși învingător.

Horoscop 17 septembrie 2020 Balanță

Balanță se simte puțin sensibilă astăzi. Este de înțeles, dar s-ar putea să nu fiți pregătit nici măcar pentru întâlniri publice, așa că vedeți dacă puteți gestiona această zi. Este posibil să dezvoltați o anume anxietate, așa că este recomandat să încercați să vă țineți sentimentele în frâu. Creați o listă cu tot ce doriți să realizați azi, poate vă ajută să vă concentrați mai bine.

Horoscop 17 septembrie 2020 Scorpion

Scorpionul nu numai că are o mare putere de muncă, dar spiritul său de echipă oferă o mare încredere persoanelor din jurul său. Trebuie, totuși, să îți amintești că nu trebuie să faci totul de unul singur. Fie că sunteți în căutarea unui ajutor la locul de muncă, fie că recrutați colaboratori pentru un proiect, nu va trebui să vă uitați dincolo de propriile cunoștințe. Sunteți înconjurat de oameni profesioniști.

Horoscop 17 septembrie 2020 Săgetător

Săgetătorul are parte de un succes major în următoarele șase luni. Totuși, momentul nu ar putea fi bun pentru a pune în mișcare un proiect de mare anvergură, care depășește această perioadă. Abilitățile dvs. de conducere ar putea atrage oameni cu experiență și influenți, dornici să acorde sprijin. Arată lumii ce poți!

Horoscop 17 septembrie 2020 Capricorn

Joi, nativii zodiei Capricorn au mari probleme în a se concentra. Încearcă să te mobilizezi, pentru că altfel riști să nu finalizezi cu succes sarcinile primite la serviciu. Dacă ești suficient de bun în ceea ce faci, mimează concentrarea. În plan sentimental, te bântuie cineva din trecut și este posibil să cauți o persoană la care te-ai tot gândit în ultima perioadă. Sfatul astrelor pentru tine este să nu iei decizii pripite, gândește-te bine înainte să faci următorul pas.

Horoscop 17 septembrie 2020 Vărsător

Vărsătorii își ascultă inima și fac doar ceea ce simt. În plan amoros, unele lucruri ar putea scăpa ușor de sub control, așa că ar fi bine să pui frână anumitor dorințe. Dacă vrei să faci o mărturisire, s-ar putea ca astăzi să nu fie momentul ideal pentru asta. Este posibil ca sinceritatea ta dezarmantă să frângă inimi. În ceea ce privește pușculița cu bani, situația arată cât se poate de bine, iar perspectivele sunt încurajatoare.

Horoscop 17 septembrie 2020 Pești

Astăzi, mulți dintre nativii zodiei Pești descoperă, după mult timp, ce înseamnă să iubeşti şi să fii iubit cu adevărat. Te trezești într-o frunoasă poveste de dragoste, iar sfatul astrelor pentru tine este să faci ce-ți dictează inima. Nu asculta de ceea ce vă spun anumite persoane care ar putea fi doar invidioase. În sfârșit, după multă vreme, vei simţi, din nou, că trăiești. Seara, o veste incredibil de bună îți dă speranța că lucrurile se vor îndrepta curând și în planul financiar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscop 17 septembrie 2020. Moment special alături de persoana iubită