Antena Meniu Search
x

Horoscop 18 februarie 2020. Gânduri bune şi planuri de viitor

Horoscop 18 februarie 2020. Astrologii au veşti bune în dragoste pentru nativii zodiacului, în această zi şi anunţă schimbări considerabile atât în sfera amoroasă, cât şi în carieră.

de Redactia Observator

la 17.02.2020, 13:37

Prezentatoarea Horoscopului, Rosse, în platoul Observator
Horoscopul zilei de 18 februarie 2020 - Observator.tv - Horoscop
  • Veşti bune în dragoste pentru nativii Zodiacului
  • Schimbări în carieră şi în viaţa profesională

Horoscop 18 februarie 2020. Astrologii au veşti bune în dragoste pentru nativii zodiacului, în această zi şi anunţă schimbări considerabile atât în sfera amoroasă, cât şi în carieră.

Viaţa profesională se va schimba, în bine, mai ales pentru cei care au o afacere proprie.

Horoscop 18 februarie 2020 Berbec

Nativii Berbec au parte de o zi senzaţională, cu multe împliniri şi reuşite, mai ales din punct de vedere sentimental. Gândiţi-vă bine la planurile de viitor pe care le-aţi făcut alături de aprtenerul/partenera voastră, următoarea perioadă poate fi benefică pentru a vă transforma visurile în realitate. 

Horoscop 18 februarie 2020 Taur

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal ar trebui să se domolească în ceea ce priveşte cheltuiala, căci nu aveţi cu adevărat nevoie de toate lucrurile pe care le comandaţi, fie ele online, fie din magazine. Gândiţi-vă bine înainte să daţi banii pe anumite produse, mai ales dacă nu aveţi siguranţa că le veţi folosi prea mult.

Horoscop 18 februarie 2020 Gemeni

Gemenii sunt cu capul în nori astăzi, mai ales pentru că gândul lor zboară către o anumită persoană specială. Dragostea pluteşte în aer pentru nativii acestei zodii, iar astrologii vă recomandă să vă luaţi inima în dinţi şi să faceţi pasul cel mare. Categoric nu veţi regreta, mai ales dacă sufletul vă spune că este alegerea corectă. 

Horoscop 18 februarie 2020 Rac

Nativii Rac au norocul de a primi o moştenire fabuloasă din partea unei rude îndepărtate care s-a ataşat de-a lungul timpului de ei. Vestea bună poate fi motiv de petrecere şi sărbătoare, căci foarte probabil aveaţi nevoie de aceşti bani pentru a vă deschide propria afacere. Veşti bune anunţă astrologii şi în dragoste. 

Horoscop 18 februarie 2020 Leu

Este o zi bună pentru a investi în resursele care vă ajută să realizați lucruri în viața voastră. Dacă aveți nevoie să cumpărați echipamente pentru calculator, instrumente, rechizite de birou sau chiar doar o pereche de pantofi mai confortabili, astăzi este ziua în care să faci acest lucru. Dacă faceți cumpărături, veți găsi câteva chilipiruri grozave. Nu vă faceți griji că vă pierdeți banii. Din când în când, trebuie să investești acum în lucruri care te vor ajuta să câștigi mai mult mâine.

Horoscop 18 februarie 2020 Fecioară

Dacă sunteți în primele etape ale unei relaţii, nu vă faceți griji dacă conversațiile pe care le aveți cu partenerul nu sunt profunde și semnificative. Pe măsură ce vă cunoașteți mai bine, realitățile imediate acaparează dialogul şi discuţiile despre sentimente nu sunt întotdeauna posibile. Nu vă concentrați pe faptul că nu știți exact ce gândeşte partenerul. Concentrează-te în schimb pe faptul că te integrează în viața lui de zi cu zi.

Horoscop 18 februarie 2020 Balanță

Echilibrul este important astăzi. Înainte de a lua orice tip de decizie, trebuie să cântărești pro și contra fiecărui posibil curs de acțiune. Nu lăsa lucrurile pe altă zi, pentru că vei avea prea multe de făcut mai târziu. Nu puteți înțelege modul corect în care să mergi mai departe, până când nu examinați mai amănunțit aceste situații. Renunțarea la ceea ce dorești, în efortul de a face compromisuri, nu ar trebui să fie reacția ta automată cand dai de greu.

Horoscop 18 februarie 2020 Scorpion

Dacă așteptați ca cealaltă persoană să facă prima mișcare, ceea ce vă face să vă simțiți prea pasiv astăzi, atunci luați singur atitudine! Dacă doriți ca lucrurile să avanseze, faceți primul pas și vedeți dacă sunteţi urmaţi în acea direcţie. Dacă se întâmplă, atunci amândoi puteți începe imediat noua fază a relației voastre. Dacă nu, știi ce aid e făcut şi nu vei mai pierde timp prețios. În loc să-ți fie frică de respingere, este timpul să-ți asumi un risc și să faci primul pas.

Horoscop 18 februarie 2020 Săgetător

Săgetătorii sunt foarte optimişti. Lucru care este de bun augur dac[ lucreyi în relaţiile cu publicul sau în management. Dacă vrei să convingi pe cineva că ideile tale sunt cele mai bune, astăzi este cea mai potrivită zi să facă asta. În timpul zilei, există posibilitatea ca, la un moment dat, să apară o ofertă legată de un potenţial câştig bănesc. Nu rata ocazia, poate fi şansa care să te ducă în lumea luxului și bogăției.

Horoscop 18 februarie 2020 Capricorn

Capricornii vor să ştie tot, să cunoască lucruri noi. Este foarte important ca, astăzi, să nu amesteci lucrurile personale cu afacerile sau locul de muncă. Sfatul astrelor este să nu cauţi secrete în lucruri evidente și transparente. Este foarte posibil ca seara să porţi discuţii contradictorii cu partenerul de viaţă. În cazul în care nu eşti implicat într-o relaţie, astăzi, şansa în dragoste îţi surâde.

Horoscop 18 februarie 2020 Vărsător

Astăzi, Vărsătorii sunt iritaţi de tot ce mişcă în jurul lor. În plus, faptul că un prieten nu reuşeşte să îţi satisfacă o promisiune, îţi dă toată lumea peste cap. Astrele te sfătuiesc să ierţi şi să nu judeci, pentru roata se învârte. La muncă, totul merge struncă şi este foarte posibil să primeşti un bonus din partea şefilor. Seara, mici dispute în familie te întristează, însă norii negri dispar foarte repede. 

Horoscop 18 februarie 2020 Pești

Peştii sunt extrem de productivi şi perseverenţi. Dacă ai o sarcină de îndeplinit, nu te opri în mijlocul drumului. Mergi mai departe indiferent de obstacolele care apar în cale. Astăzi, evită să fii lacom şi mincinos. Înșelăciunea ta  va ieşi la iveală, iar imaginea ta publică va avea foarte mult de suferit. Seara, partenerul de viaţă te va surprinde cu un cadou foarte scump.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Horoscop » Horoscop 18 februarie 2020. Gânduri bune şi planuri de viitor