Antena Meniu Search
x

Horoscop 18 martie 2020. Dovadă de curaj, iubire sinceră şi o dorinţă

Horoscop 18 martie 2020. Astrologii au veşti bune pentru nativii zodiacului în această zi. Aveţi ocazia de a vă pune ordine în gânduri şi de a lua o decizie importantă în dragoste.

de Redactia Observator

la 17.03.2020, 13:24

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 18 martie 2020 - iStock | Getty Images
  • Berbecii trebuie să îşi schimbe comportamentul.
  • Taurii sunt cu gândul la vacanţă.

Horoscop 18 martie 2020. Astrologii au veşti bune pentru nativii zodiacului în această zi. Aveţi ocazia de a vă pune ordine în gânduri şi de a lua o decizie importantă în dragoste.

Fiţi atenţi la cei din jur, s-ar putea ca o persoană apropiată să vă înşele aşteptările.

Horoscop 18 martie 2020 Berbec

Nativii Berbec, mai în glumă, mai în serios, trebuie să îşi schimbe comportamentul faţă de persoanele apropiate. S-ar putea ca glumele pe care le faceţi să nu fie chiar atât de acceptate de cei din jur, aşa cum aveţi voi impresia. Ba mai mult, s-ar putea ca cineva drag să sesimtă inconfortabil ascultându-vă remarcile uşor jignitoare la adresa acestuia/acesteia. 

Horoscop 18 martie 2020 Taur

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal sunt cu gândul numai la vacanţă. Trebuie să înţelegeţi, dragi Tauri, că înainte de toate trebuie să vă rezolvaţi atribuţiile profesionale, altfel veţi rămâne în urmă cu afacerile, iar superiorii voştri vor fi nemulţumiţi de modul vostru de lucru, ba chiar ar putea lua măsuri nefavorabile vouă. 

Horoscop 18 martie 2020 Gemeni

Nativii Gemeni sunt în culmea fericirii. O persoană dragă va da dovadă de curaj şi îşi va dezvălui sentimentele în faţa voastră, motiv pentru care vă puteţi deschide şi voi inima. Astfel, puteţi începe o frumoasă poveste de dragoste, însă doar dacă aveţi siguranţa că este od ecizie benefică pentru voi. Viitorul e promiţător.

Horoscop 18 martie 2020 Rac

Astrologii au veşti bune şi pentru cei aflaţi sub semnul zodiacal al Racului, mai ales din punct de vedere profesional. Este ocazia perfectă pentru a pune bazele unei afaceri desfăşurate online, aşa cum aţi planificat de ceva vreme. S-ar putea ca pasiunea voastră să se transforme într-o idee de afaceri de succes.

Horoscop 18 martie 2020 Leu

Leii sunt copilăroși, vor să fie alintați și au o atitudine pozitivă, molipsitoare. Te simți ca un copil, iar asta îi face pe cei din jur să nu te ia în serios. Felul în care simți să acționezi, astăzi, te ajută acasă sau în relaţia cu prietenii, însă trebuie să-ți schimbi comportamentul la locul de muncă. În plan personal, lucrurile merg strună, ești fericit și nu lași pe nimeni și nimic să strice asta.

Horoscop 18 martie 2020 Fecioară

Fecioarele vor mai multă atenţie din partea persoanelor dragi şi în special din partea persoanei iubite. Vrei să te simţi în siguranţă şi nu eviți să împărtăşești nevoile tale cu persoana iubită. Ai înțeles că dialogul și comunicarea sunt cheia succesului, astfel că vei primi tot ceea ce ai nevoie. Veţi petrece împreună clipe de vis și veţi dori ca această zi să nu se termine niciodată. 

Horoscop 18 martie 2020 Balanță

Astăzi, Balanţele simt că pot fi lideri de echipă. Și nu ar fi de mirare dacă șefii îți vor încredinţa misiunea de a conduce un proiect extrem de important. Tratează problema cu maximă responsabilitate. De asta va depinde avansarea ta profesională. Și, de ce nu, o mărire substanțială a veniturilor. Dacă apar probleme, nu evita să ceri ajutorul celor din jur. 

Horoscop 18 martie 2020 Scorpion

Scorpionii lasă în planul doi viața sentimentală și concentrează, mai ales, pe afaceri. Asta ți-ar putea aduce probleme în relația de cuplu, poate apărea un conflict cu partenerul de viaţă, care se va simți ignorat și dat la o parte. Încearcă să rezolvi această problemă, fii diplomat și nu provoca certuri fără sens. Dacă este nevoie, cere-ți scuze. În a doua jumătate a zilei vei fi obligat să-ți reconfigurezi bugetul, în urma achiziții neprevăzute.

Horoscop 18 martie 2020 Săgetător

Săgetătorii ar face bine să se concentreze doar asupra lucrurilor care contează cu adevărat - starea de sănătate, membrii apropiați ai familiei și menținerea calmului și a armoniei. Nu e cazul să îți irosești energia încercând să mulțumești pe toată lumea sau să lucrezi până la extenuare. Ai grijă de tine, pentru că doar așa vei putea avea grijă de cei dragi.

Horoscop 18 martie 2020 Capricorn

Capricornii să nu se teamă să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă anumite persoane ar putea fi deranjate. Este dreptul tău să exprimi exact ceea ce simți, fără menajamente. Poate că unii te vor privi nemulțumiți, însă, în cele din urmă, vor aprecia sinceritatea și prezența de spirit. Fii elegant și calm, dar ferm. 

Horoscop 18 martie 2020 Vărsător

Vărsătorii care încearcă să pună stop emoțiilor profunde se luptă cu morile de vânt. Nu are niciun sens să le ignori, sperând că vor trece de la sine. Scopul lor este de a-ți atrage atenția asupra unor probleme nerezolvate, care necesită o soluție cât mai rapid. Ascultă-le cu atenție și încearcă să le înțelegi, sunt singurele care își vor spune întodeauna și la timp că ceva este în neregulă.

Horoscop 18 martie 2020 Pești

Unele situații nu pot fi controlate, iar Peștii vor învăța asta pe propria piele. Încearcă să găsești o oportunitate acolo unde alții văd doar probleme, doar așa vei găsi energia necesară pentru a merge mai departe cu speranță și optimism. Totul depinde de modul în care privești lucrurile. Atunci când cauți soluții, totul din jur devine un instrument care poate fi de ajutor. În schimb, atunci când vezi numai probleme de nerezolvat, micul univers în care trăiești pare a fi plin de obstacole.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 18 martie 2020. Dovadă de curaj, iubire sinceră şi o dorinţă