Antena Meniu Search
x

Horoscop 19 aprilie 2019. Tentație mistuitoare în dragoste

Horoscop 19 aprilie 2019. Ziua tentațiilor în dragoste, pentru mai multe zodii. O simplă decizie ar putea duce fie la o poveste de iubire, fie la o despărțire dureroasă. Emoțiile sunt la cote înalte, la fel ca și riscurile, iar în astfel de condiții orice gest ar putea avea consecințe nebănuite.

de Redactia Observator

la 18.04.2019, 13:15

Horoscop pentru toate zodiile
Horoscopul zilei vineri, 19 aprilie 2019 - Observator

Horoscop 19 aprilie 2019. Ziua tentațiilor în dragoste, pentru mai multe zodii. O simplă decizie ar putea duce fie la o poveste de iubire, fie la o despărțire dureroasă. 

Emoțiile sunt la cote înalte, la fel ca și riscurile, iar în astfel de condiții orice gest ar putea avea consecințe nebănuite.

Horoscop 19 aprilie 2019 Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să amâne deciziile importante, în special în dragoste. E posibil să fie sub impulsul unor emoții negative de moment și să ia hotărâri pe care să le regrete. Încearcă să apelezi la ajutorul unui prieten apropiat, pentru sfaturi, dacă simți că te-ar ajuta. Și ascultă cu atenție problemele persoanei iubite, s-ar putea să afli lucruri pe care nu le bănuiai. Spre seară ar fi bine să-ți acorzi câteva ore libere, în care să-ți pui ordine în gânduri.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 19 aprilie 2019 Taur

Deși încearcă să reziste eroic, Taurii vor ceda în fața tentațiilor. O persoană apărută din senin le dă lumea peste cap, iar de la un simplu schimb de priviri se poate ajunge ușor la o poveste de dragoste. Pentru cei care au o relația de durată, lucrurile se complică rapid. Și un simplu gest ar putea duce ușor la o catastrofă. Înainte de a face primul pas gândește-te de mai multe ori dacă merită riscul. Spre seară se anunță o veste bună cu privire la bani. 

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 19 aprilie 2019 Gemeni

Gemenii trăiesc la limită, ca adevărații aventurieri. Simt nevoie să-și dea frâu liber sentimentelor, chiar dacă sunt înconjurați de probleme și au multe lucruri administrative de rezolvat. Dacă ai de gând să faci o mărturisire, încearcă să mai aștepți puțin. Noaptea ar putea fi un sfetnic bun. Și nu neglija familia, se adună tensiuni din cauza lipsei de implicare. Nu este exclus ca un prieten apropiat să-ți propună o afacere pe termen scurt, din care ar putea ieși o sumă frumoasă. Iar pentru asta trebuie să fii concentrat, nu dispus să renunți la totul pentru o plăcere de moment.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 19 aprilie 2019 Rac

Racii ar putea primi o veste care să le schimbe complet planurile de viitor, cel puțin pe termen scurt. Deși șocul inițial e mare, la fel sunt și oportunitățile care se întrezăresc. Nativii din Rac care vor reuși să vad partea plină a paharului vor avea parte de ocazii unice de a-și transforma viața. E nevoie mai mult ca oricând de organizare și o strategie bine pusă la punct, pentru a-ți împlini dorințele. Ascultă-ți cu atenție instinctul, dar nu te lăsa pradă emoțiilor.

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 19 aprilie 2019 Leu

Nativii din Leu vor avea parte, astăzi, de o revelaţie. Pentru prima dată în ultima perioadă, veţi înţelege că este imposibil să atingeţi perfecţiunea în orice domeniu, oricât de mult v-aţi concentra pe acest lucru. Trebuie să vă focusaţi în special pe acele lucruri pe care vă place să le faceţi. Doar aşa veţi avea succesul garantat. Nu ignoraţi simptomele unei boli şi mergeţi la medic pentru un consult. Nu aţi mai fost de foarte mult timp şi aveţi nevoie să fiţi siguri că sunteţi sănătoşi.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 19 aprilie 2019 Fecioară

Nativii din Fecioară sunt sfătuiţi, astăzi, să realizeze consecinţele unor vorbe sau unor gesturi înainte de a le face. Este posibil să răniţi pe cineva drag dacă nu vă concentraţi suficient pentru a analiza consecinţele, motiv pentru care astrele vă recomandă să fiţi prudenţi. Relaţiile cu oamenii din jur sunt foarte importante pentru voi, iar o simplă vorbă spusă la nervi ar putea strica o relaţie pentru totdeauna. Încercaţi să fiţi mai buni, iar universul vă va răsplăti cu bunătate.

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 19 aprilie 2019 Balanţă

Balanţele vor fi, astăzi, în centrul atenţiei şi asta se va datora în special unei alte persoane care vă va lăuda performanţele profesionale. Veţi fi invidiaţi de prieteni şi colegi, în sensul bun, iar acest lucru vă va determina să fiţi şi mai buni în ceea ce faceţi. Pe plan personal, veţi avea parte de o surpriză din partea persoanei iubite. O propunere însoţită de o bijuterie sau o vacanţă pe o insulă exotică sunt câteva dintre ipotezele luate în calcul. Fiţi fericiţi!

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 19 aprilie 2019 Scorpion

Scorpionii îşi vor întâlni, astăzi, sufletul pereche. Chiar dacă sunteţi deja într-o relaţie, veţi realiza că sunteţi unde trebuie şi veţi face totul pentru ca planul să fie dus la bun sfârşit. Pentru nativii care sunt singuri, sufletul pereche va apărea sub forma unui prieten sau chiar a unui coleg de muncă. Fiţi atenţi la micile detalii şi vă veţi da imediat seama cine este persoana alături de care vă veţi petrece tot restul vieţii.

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 19 aprilie 2019 Săgetător

Astăzi, Săgetătorii au tot felul de surprize. Unii dintre ei pot avea întâlniri care le pot pecetlui viitorul. Dacă visezi o carieră de succes, ei bine poți întâlni o persoană cu anumite conexiuni care te vor ajuta. De asemenea, este posibil să găseşti lucruri pe care le considerai furate şi pe care nu credeai că le vei mai recupera vreodată. Singurul lucru care îţi poate provoca tristeţe, astăzi, este amintirea unor eșecuri din trecut. 

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 19 aprilie 2019 Capricorn

Pe 19 aprilie, Capricornii ar trebui să se comporte cât mai cu tact posibil. Poţi jigni pe cineva din greșeală şi asta îţi poate provoca neplăceri. Nu refuza să dai o mână de ajutor celor care sunt mai în vârstă, mai slabi sau cu mai puțin noroc. Cu cât mai multe fapte bune, cu atât mai bine. Ar trebui ca seara să fie doar a ta. Răsfaţă-ţi corpul cu un spa sau un masaj. Nu este necesar să mergi la vreun salon de masaj. Internetul este plin cu sfaturi despre cum să fii răsfăţat la domiciliu.

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 19 aprilie 2019 Vărsător

Vărsătorii se pot aştepta astăzi la o multime de probleme care vizeaza perspectivele pe termen lung. Este important să gândeşti mai mult și mai profund decât o fac colegii sau partenerii de afaceri. În ceea ce privește viața personală, s-ar putea să ai parte de ceva evenimente neplăcute. Poţi repara situaţia cu o cină romantică sau un cadou pentru partenerul de viaţă. Cei care caută iubire ar trebui să fie ai deschişi comunicării prin intermediul rețelelor sociale.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 19 aprilie 2019 Pești

Această zi poate părea monotonă Peştilor. Pentru a elimina această monotonie, apelează la creativitate. Nu te angaja în acţiuni banale cum ar fi curățenia sau cumpărăturile. De recomandat acţiunile creative, experimentează lucruri. Ai putea să te gândeşti la o idee de afacere care să-ţi rotunjească veniturile. Seara, jumătatea ta o să te răsfeţe cu o cină romantică şi un masaj.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 19 aprilie 2019. Tentație mistuitoare în dragoste