Antena Meniu Search
x

Horoscop 19 martie 2020. Surprize frumoase în dragoste şi o promisiune

Horoscop 19 martie 2020. Astrologii au veşti bune pentru nativii zodiacului în această zi, mai ales în plan sentimental. Cei singuri au şansa de a-şi întâlni sufletul pereche.

de Redactia Observator

la 18.03.2020, 13:37

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 19 martie 2020 - Observator.tv - Horoscop
  • Vărsătorii nu trebuie să ia decizii importante.
  • Capricornii nu reușesc să finalizeze un proiect.

Horoscop 19 martie 2020. Astrologii au veşti bune pentru nativii zodiacului în această zi, mai ales în plan sentimental. Cei singuri au şansa de a-şi întâlni sufletul pereche.

Aveţi grijă de sănătatea voastră în această perioadă, mai ales dacă în ultima vreme aţi neglijat acest lucru.

Horoscop 19 martie 2020 Berbec

Nativii Berbec trebuie să îşi ia inima în dinţi şi să îşi recunoască sentimentele în faţa persoanei iubite. Aveţi curaj, deschideţi-vă sufletul, vorbiţi despre fluturii din stomac şi emoţiile pe care le aveţi când îi întâlniţi chipul. S-ar putea ca iubirea pe care voi o purtaţi să fie reciprocă, astfel puteţi începe o frumoasă poveste de dragoste.

Horoscop 19 martie 2020 Taur

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal au o promisiune de făcut. Dacă aţi aflat un secret pentru că o persoană a avut încredere să vi se destăinuiască, înseamnă că şi voi trebuie să daţi dovadă de respect, fidelitate şi să nu răspândiţi informaţia mai departe. În caz contrar, vă veţi pierde credibilitatea şi cei apropiaţi nu vor mai avea încredere în voi.

Horoscop 19 martie 2020 Gemeni

Încăpăţânaţi ca întotdeauna, nativii Gemeni sunt pe cale să facă o greşeală imensă în viaţa sentimentală. Gândiţi-vă bine şi nu luaţi decizii în momente tensionate, altfel s-ar putea să regretaţi mai târziu. Spre seară ar fi indicat să purtaţi o discuţie serioasă cu un membru din familie ori cu persoana iubită.

Horoscop 19 martie 2020 Rac

Ce iaflaţi sub acest semn zodiacal au de îndeplinit o sarcină importantă astăzi. Este posibil ca un prieten, o rudă, o persoană foarte apropiată vouă să vă ceară ajutorul într-o situaţie complicată, în care se simt împotmoliţi. Fiţi înţelegători, răbdători şi acordaţi-i acestei persoane sprijinul necesar. 

Horoscop 19 martie 2020 Leu

Nimeni altcineva nu vă poate oferi încredere. Este ceva pe care doar tu îl poți oferi. Și ați putea avea o ocazie grozavă de a face asta doar azi! A fi capabil să lupți după o pierdere este ceva ce poți face cu har și dedicație, deci de ce să nu încerci? Oamenii îi observă cei care nu lasă o greșeală să îi încetinească pe drumul îndeplinirii țelului lor.

Horoscop 19 martie 2020 Fecioară

Lucrurile se așează destul de bine pentru a vă oferi o bază fermă pentru a merge mai departe, așa că nu ezitați să mergeți mai departe. Sentimentele persistente de vinovăție, regret sau furie trebuie doar să se stratifice în interiorul tău pentru o perioadă. Poți să te întorci și să te ocupi de aceste sentimente când ești pregătit. Păstrează lucrurile în liniște și nu pune prea multă presiune pentru a fi fericit tot timpul.

Horoscop 19 martie 2020 Balanță

Reflecțiile nu se găsesc doar în oglinzi. Astăzi, a vedea adevăratul sine nu este cu adevărat posibil decât dacă îți faci timp să fii sincer și să accepți imperfecțiunile tale. Renunță la ego-ul tău și vei putea învăța o lecție valoroasă despre nesiguranțele tale. Nu uitați: trăsăturile familiei nu sunt scrise cu piatra. Poți face la tine toate schimbările pe care le dorești. Trebuie doar să începeți și apoi să continuați.

Horoscop 19 martie 2020 Scorpion

La fel cum ai coji un avocado, tai grăsimea de pe o friptură sau răzuiești vopseaua veche de pe un scaun, așa trebuie să muncești pentru a scăpa de lucrurile nedorite din viața ta. Reduceți ceea ce nu funcționează, ceea ce nu se simte confortabil și ceea ce nu este măgulitor. Aceasta ar putea include ceva atât de simplu ca o pereche de pantofi vechi, sau la fel de complicat ca un partener romantic care pur și simplu nu are inima în relație. Plecați fără a privi înapoi!

Horoscop 19 martie 2020 Săgetător

Săgetătorii sunt epuizaţi mai mult ca oricând. Dacă mergi la muncă, ar trebui să fii mai relaxat, altfel riști să te îmbolnăvești. Acasă, avertizează-i pe cei dragi să nu te deranjeze sau să-ţi distragă liniștea cu sarcini care pot făcute şi fără ajutorul tău. Astrele îți recomandă să pleci din casă pentru câteva ore, să mergi în locuri neaglomerate și plăcute sufletului. 

Horoscop 19 martie 2020 Capricorn

Capricornii nu reușesc să finalizeze un proiect care ţine de un pas important în carieră. Din cauza stresului, riști ca totul să se ducă de râpă. Ai nevoie de multă răbdare, trebuie să apelezi la toate resursele de calm pe care le deţii. Deconecteză-te de la alte probleme și concentreză-ți atenția doar pe acest proiect. Abia spre seară te detensionezi. Adună forţe noi pentru ziua următoare.

Horoscop 19 martie 2020 Vărsător

Vărsătorii nu trebuie să ia decizii importante, astăzi. Riști să pierzi bani mulți, drept urmare nu este cel mai bun moment să faci investiţii. Abține-te să faci cheltuili inutile, care mai apoi te vor împinge la datorii pe care nu ți le dorești. În plan sentimental, există riscul unui conflict cu partenerul de viață din cauza unei confuzii. Încearcă să rezolvi problema cu multă diplomație, apelând la inepuizabilul farmec personal. 

Horoscop 19 martie 2020 Pești

Peştii trebuie să se îngrijească, astăzi, de propria sănătate. Dacă nu vrei să-ți petreci următoarea perioadă la spital, încearcă să te lași deoparte grijile și stresul. Concentrează-te pe ceea îți face bine și ai grijă la ceea ce mănânci. Către seară, poți veni veşti care îți pot schimba viața.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop 19 martie 2020. Surprize frumoase în dragoste şi o promisiune