Antena Meniu Search
x

Horoscop 20 aprilie 2019. Sinceritate sau adio

Horoscop 20 aprilie 2019. Despărțirea este la un pas distanță. În dragoste lucrurile nu merg prea bine, în special pentru acele zodii care au ascuns problemele sub preș, de-a lungul timpului. Situația nu este chiar atât de gravă, însă ar putea deveni, dacă nu se discută cu sinceritate.

de Redactia Observator

la 19.04.2019, 13:44

Horoscop pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de sâmbătă, 20 aprilie 2019 - Observator

Horoscop 20 aprilie 2019. Despărțirea este la un pas distanță. În dragoste lucrurile nu merg prea bine, în special pentru acele zodii care au ascuns problemele sub preș, de-a lungul timpului. 

Situația ar putea deveni foarte gravă dacă nu se discută cu sinceritate.

Horoscop 20 aprilie 2019 Berbec

Berbecii sunt copleșiți de sentimente contradictorii. O greșeală uriașă făcută de persoana iubită îi pune într-o poziție mai mult decât delicată. Pe de o parte, ar vrea să se răzbune pentru că au fost trădați, iar pe de altă parte ar vrea să depășească momentul. Dacă se poate, împreună. Colac peste pupăză, o persoană de sex opus dă semne ca ar accepta o invitație nocturnă. Nu se recomandă decizii sub impulsul momentului. Câteva ore de liniște ar face minuni.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 20 aprilie 2019 Taur

Taurii sunt măcinați de dubii. Nu știu cum să-și ducă relația la un alt nivel, poate chiar la o căsnicie, din cauza diferențelor de caracter, și nici situația financiară nu arată prea bine. Nu sunt recomandate hotărâri decisive, situația s-ar putea schimba rapid. Încearcă să discuți problemele cu un prieten apropiat, în care ai încredere. În plus, nu te însingura, caută să ieși cât mai mult cu prietenii și să discuți cu membrii familiei, vei căpăta încredere în propriile forțe și abia atunci vei putea decide ce trebuie făcut.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 20 aprilie 2019 Gemeni

În teorie, Gemenii sunt afaceriștii horoscopului, însă practica le cam strică toate planurile. Cei care vor să pornească un business pe cont propriu au trebui să facă ceva, orice, însă nu planuri. Fiecare mic pas contează, atât timp cât este unul concret. Atenție mare la persoanele care vin cu oferte de nerefuzat, e posibil ca unele să aibă intenții ascunse. Spre seară se anunță vești bune cu privire la o persoană dragă.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 20 aprilie 2019 Rac

Racii sunt puși pe fapte mari. Nu sunt excluse ultimatumuri în relația de dragoste, sau chiar o despărțire, dacă partenerul continuă să ascundă adevărul. Nici situația profesională nu rămâne neschimbată. Weekendul va fi dedicat unui plan aproape malefic, prin care nativii din Rac să obțină bani în plus la salariu sau poate chiar o nouă funcție. E posibil ca aceste strategii să deranjeze anumiți oameni, însă acesta este prețul care trebuie plătit pentru a pune lucrurile în ordine. Dacă simți că ai dreptate, mergi înainte indiferent de obstacole.

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 20 aprilie 2019 Leu

Nativii din Leu trebuie să fie, astăzi, foarte atenţi la buget. Sunteţi tentaţi să cheltuiţi anumite sume de bani pe care nici nu le deţineţi. Nu vă împrumutaţi şi nu cheltuiţi fără motiv. Fiţi foarte atenţi la lucrurile de care aveţi cu adevărat nevoie şi găsiţi un echilibru între bugetul vostru şi ceea ce trebuie să cumpăraţi neapărat. Tot astăzi, Leii singuri vor fi extrem de romantici şi vor avea nevoie de multă atenţie.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 20 aprilie 2019 Fecioară

Fecioarele vor avea parte, astăzi, de o surpriză extrem de plăcută. Veţi descoperi că sunteţi fericitul 'posesor' al unor calităţi de care nu ştiaţi. Datorită acestor noi talente, veţi putea scăpa de multe probleme care vă stresau în ultima perioadă. Nu vă descurajaţi dacă nu veţi reuşi să faceţi anumite lucruri pe care vi le-aţi propus pentru astăzi. Unii dintre prieteni vor încerca să vă enerveze, însă trebuie să suprimaţi orice formă de conflict. Bucuraţi-vă de viaţă!

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 20 aprilie 2019 Balanţă

Nativii din Balanţă vor avea, astăzi, oportunitatea de a mărturisi sentimentele pentru o persoană sau de a discuta probleme sensibile pe care le au în familie. Astrele au creat pentru voi momentul perfect pentru a spune unei persoane ce simţiţi cu adevărat pentru ea. Există o mare şansă ca lucrurile să evolueze rapid şi să fiţi extrem de fericiţi. Seara o veţi petrece în compania unor prieteni apropiaţi şi chiar veţi participa la o petrecere ca în vremurile bune.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 20 aprilie 2019 Scorpion

Scorpionii vor trăi, astăzi, în lumea lor. Această atitudine îi va afecta pe cei din jurul vostru care aveau nevoie de puţină atenţie, inclusiv prieteni şi membri ai familiei. Pentru a salva ziua, încercaţi să vă repliaţi, să ieşiţi din lumea voastră şi să mergeţi la plimbare, la cumpărături sau orice altă activitate care implică şi alte persoane. Bucuraţi-vă de natură şi veţi câştiga o importantă cantitate de energie!

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 20 aprilie 2019 Săgetător

Astăzi, Săgetătorii sunt egoişti. Este puțin probabil să găsiți o justificare, mai ales pentru rude. Înainte de a le întoarce spatele, aminteşte-ţi că şi tu, la rândul tău, ai fost ajutat. Este bine să faci o introspecţie şi să-ţi reconsideri acţiunile. Ajutorul pe care îl vei da semenilor tăi se va întoarce însutit. Seara, astrele îţi recomandă o sesiune de relaxare.

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 20 aprilie 2019 Capricorn

Capricornii sunt într-o situație confuză. Acest lucru ar putea genera o întrebare fără tact, legată de o scenă de gelozie din partea soţului / soției dumneavoastră. Pacea te va ajuta să treci cu bine peste această zi cu accente dramatice. Poţi lua în calcul câteva ore de izolare de lumea exterioară. Citeşte o carte sau uită-te la serialul preferat. 

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 20 aprilie 2019 Vărsător

Sâmbătă, Vărsătorii pot părea lipsiţi de sentimente. Este posibil ca, într-un anumit moment, o relație pe care o ai cu o persoană foarte apropiată să pară înghețată. Pentru a sparge gheaţa, învaţă să faci concesii. Ascultă-i pe cei din jurul tău şi încearcă să desluşeşti ce se află în spatele cuvintelor. În general, este o zi bună pentru începerea unor lucrări de reparații sau pentru a te muta în alt spațiu de locuit.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 20 aprilie 2019 Pești

Astăzi, Peştii nu ar trebui să dea lecţii sau să abuzeze de autoritate. Lăsându-i pe ceilalţi să-şi exprime propriile opinii poate da rezultate mult mai bune. Optimismul şi pozitivitatea sunt binevenite. Te înţelegi de minune cu copiii, fie că sunt ai tăi sau ai unei rude. Cei care caută dragoste nu trebuie să abandoneze întâlnirile.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 20 aprilie 2019. Sinceritate sau adio