Antena Meniu Search
x

Horoscop 20 iunie 2018. Moştenire, bonus la salariu şi o dulce ispită

Horoscop 20 iunie 2018. Astăzi trebuie să ştiţi că succesul este garantat pentru cei care nu trăiesc pentru grosimea portofelului, ci pentru frumuseţea sufletului.

Vezi ce îţi rezervă astrele pentru 20 iunie 2018
Horoscopul zilei de 20 iunie 2018. Informaţii la zi despre toate zodiile - Observator.tv

Horoscop 20 iunie 2018. Astăzi trebuie să ştiţi că succesul este garantat pentru cei care nu trăiesc pentru grosimea portofelului, ci pentru frumuseţea sufletului.

Gândiți-vă la fapte bune, sau mai bine, faceți o faptă nobilă. Nu uitați să arătați umilință față de oamenii care vă înconjoară. Fiţi mai politicoşi cu membrii familiei și fii sensibil la dorințele celor dragi.

Horoscop 20 iunie 2018 Berbec

Berbecul va petrece această zi luând de coarne noul proiect încredințat de superiorii lui. Veți fi tentați să ignoraţi acest proiect, în loc să căutați ajutor de la unul dintre cei vechi angajaţi ai întreprinderii. Nu vă temeți că această persoană strictă și greu de abordat va răspunde cererii dumneavoastră de ajutor cu un refuz. Asta nu se va întâmpla. Mai mult decât atât, există o șansă bună de a găsi această persoană a fi un adevărat prieten care vă va schimba atitudinea față de viață.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 20 iunie 2018 Taur

Taurul astăzi nu ar trebui să piardă timpul cu privire la conflictul ridicol care a erupt din cauza unui aspect al vieții de zi cu zi. Partenerul dvs. va realiza în curând că astfel de conflicte distrug atmosfera din interiorul casei. Dați-i această luptă, cedaţi în această ceartă pentru moment, nu încercați să forţaţi un armistițiu. Astfel, o să vadă clar că disputa despre viața cotidiană poate fi destul de periculoasă. Dacă vreţi să evitaţi o astfel de ceartă, petreceți această zi departe de casă. Mergeţi la un film, întârziaţi la muncă, dar veniţi seara târziu acasă.

Horoscop 20 iunie 2018 Gemeni

Geminii au astăzi un succes major în afacerile profesionale. Dacă v-ați dorit de mult timp să fiți promovați, astăzi veți primi promovarea cu siguranță. Acestea nu sunt toate darurile destinului care vor ajunge la tine în această zi. Seara, fostul partener se va întoarce la tine și vei deschide atât uşa casei, cât şi uşa inimii. Se pare că şi-a dat seama, în timpul separării, că trebuie să înceapă să îţi acorde o atenţie deosebită.

Horoscop 20 iunie 2018 Rac

Racul pe 20 iunie va comunica îndeaproape cu un străin, din altă ţară. Discuţia cu această persoană va decurge impecabil, iar în această seară, tu și noua ta cunoștință mergeţi undeva într-o cafenea și veţi afla mai multe despre caracterul celuilalt. Nu aveți nevoie de traducători. Veți fi ajutat nu numai printr-o bună cunoaștere a limbii vorbite de cunoștința voastră, ci și printr-o strânsă legătură spirituală care va fi stabilită între voi.

Horoscop 20 iunie 2018 Leu

Leul astăzi va trebui să lucreze la caracterul lor impulsiv. Veți fi forțați să păstrați controlul ferm asupra dvs. pentru a nu pierde favoarea unei persoane influente. Numai seara, după ce vă întoarceți acasă, rămâneţi singur uitând despre orice măști și roluri. Veți găsi că sunteți atât de obosiți încât nu doriți să comunicați cu cei dragi. Cel mai bun prieten al tău în seara asta e o carte bună.

Horoscop 20 iunie 2018 Fecioară

Fecioara astăzi nu ar trebui să fie prea persistentă în a căuta atenția unei anumite persoane. Curtoazia enervantă va avea efectul opus și această persoană vrea să ajungă cât mai departe de tine posibil. Acest lucru nu se va întâmpla dacă sunteți politicos, tact și foarte plăcut în comunicarea cu această persoană rezervată. Dacă sugerează că nu e încă pregătită să vă contacteze, acceptați respectuos această poziție. Aveți răbdare, iar această "cetate" se va deschide cu siguranță.

Horoscop 20 iunie 2018 Balanţă

Balanţa trebuie să reziste tentației de a rupe jurământul dat cu o zi înainte. Aceasta se referă la un obicei pe care de mult ați încercat să-l eliminați și care vă revine în continuare prin vina slăbiciunii voastre. Astăzi aveți șansa de a realiza o adevărată descoperire în această chestiune. Tot ce ai nevoie este să crezi sincer în tine și că tu controlezi ceea ce se întâmplă în propria ta viață. Văzând o nouă ispită în fața voastră, spuneți ferm: "Nu, nu am nevoie de ea".

Horoscop 20 iunie 2018 Scorpion

Această zi îi va aduce Scorpionului pace totală. Atât la serviciu, cât și la domiciliu veți fi înconjurați de îngrijirea oamenilor a căror opinie este cea mai importantă pentru dvs. Acești oameni vor fi adunați într-o conversație de către o persoană pe care preferați să o păstrați la o distanță mare. Astăzi, ei vor face un pas către pacea cu voi și ar trebui să permiteți acest lucru fără scepticism inadecvat. Zâmbiți la această persoană în schimb și începeți să comunicați cu aceștia pe orice subiect neutru.

Horoscop 20 iunie 2018 Săgetător

Sagetatorul astăzi va trebui să determine urgent viitoarele priorități de viață. Veți primi o ofertă foarte tentantă (este posibil ca acesta să fie transferul într-o poziție mai prestigioasă). Singura problemă este că va necesita o mișcare care implică anumite riscuri și inconveniente. Pentru a rezolva această problemă, asigurați-vă că vă consultați cu familia, însă luați decizia finală independent.

Horoscop 20 iunie 2018 Capricorn

Capricornii din 20 iunie 2018 vor fi surprinși de atenția unui străin. Văzând interesul lor personal în conversația dvs., nu fugiți de astfel de contacte. Dacă ești singur, așa vei avea șansa să începi cea mai frumoasă poveste de dragoste din viața ta. Dacă aveți deja un partener de relație, această persoană fermecătoare poate deveni pentru dvs. un nou prieten sau prietena (desigur, dacă cealaltă jumătate nu se supără).

Horoscop 20 iunie 2018 Vărsător

Varsatorul astazi este incurajat sa se scufunde in proiectul lor de lucru. Cu cât mai repede îl aduceți la îndeplinire, cu atât mai mare este șansa dvs. de a obține o poziție promițătoare. Seara, vei avea nevoie de membri apropiați ai familiei tale, pentru că în viața personală a unuia dintre ei va izbucni o adevărată dramă. Dă-i acestei persoane sprijin emoțional.

Horoscop 20 iunie 2018 Peşti

Pestii pe 20 iunie 2018 așteaptă o surpriză plăcută din partea partenerului de relaţie. El vă va oferi un obiect foarte necesar pentru hobby-ul dvs. personal. Pentru voi nu va fi doar un obiect, ci un lucru care are sens simbolic. Prin prezentarea acestui cadou, partenerul tău obișnuit te va anunța că ți-a acceptat în cele din urmă hobby-urile personale, deși încă nu le aprobă. Apreciați astfel de gesturi și nu uitați să vă mulțumiți sincer soțului vostru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Horoscop 20 iunie 2018. Moştenire, bonus la salariu şi o dulce ispită