Antena Meniu Search
x

Horoscop 2019 Gemeni. Probleme de sănătate, inspiraţie în afaceri

Nativii zodiei Gemeni vor avea parte de un an tumultos, cu multe schimbări în plan sentimental şi cu realizări în plan profesional pe măsură.

Horoscop 2019, semn zodiacal Gemeni
Horoscop 2019 Gemeni - Pixabay

Nativii zodiei Gemeni vor avea parte de un an tumultos, cu multe schimbări în plan sentimental şi cu realizări în plan profesional pe măsură.

Gemenii intră într-o perioadă de reconstrucţie fizică. Accentul cade pe vindecare sau pe mobilizarea energiilor subtile din corp.

Horoscop 2019 Gemeni. Probleme de sănătate

Foarte mulţi Gemeni pot fi preocupaţi de longevitate, de însănătoşire, de calitatea vieţii.

E foarte pozitiv acest Uranus în Taur, care îi ajută să înţeleagă sănătatea, dincolo de excese, vicii, chiar să regleze mult la capitolul acesta.

În ceea ce priveşte munca, trebuie să fie un pic mai atenţi şi la interesele colaboratorilor lor, care nu întotdeauna converg cu ale lor şi să îşi organizeze profesia, astfel încât să fie mai puţin dependenţi de alţii, de sistem sau de şefi.

Horoscop 2019 Gemeni. Inspiraţie în afaceri

Lunile tensionate în plan financiar sunt iunie-iulie.

Atenţie la cheltuieli şi mai bune investiţii în propriul interes. Pot manevra foarte inspirat banii, au fler şi poate să iasă foarte bine.

Luna Octombrie va fi foarte interesantă din punct de vedere sentimental.

Horoscop 2019 Gemeni. Relaţii noi

Gemenii singuri îşi pot găsi un partener sau pot avea o relaţie foarte importantă pentru ei, dar şi relaţia cu copiii tot în Octombrie este subliniată în mod fericit.

Jupiter în zona relaţiilor pune sub semnul întrebării un parteneriat, dacă nu funcţionează se paote ajunge la separare, iar cei singuri pot întâlni o persoană de drum lung.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 2019 Gemeni. Probleme de sănătate, inspiraţie în afaceri