Antena Meniu Search
x

Horoscop 2020. Fericire, noroc în dragoste şi succes în afaceri

Horoscop 2020: Noul an vine cu multe surprize frumoase pentru nativi. Previziunile astrologice anunţă pentru unele zodii oportunităţi în carieră şi în viaţa personală.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 19.12.2019, 18:02

Rosse Stan prezintă horoscopul în platoul Observator
Horoscopul anului 2020 anunţă veşti bune atât în dragoste, cât şi în afaceri pentru nativii Zodiacului - Observator.tv - Horoscop

Horoscop 2020: Noul an vine cu multe surprize frumoase pentru nativi. Previziunile astrologice anunţă pentru unele zodii oportunităţi în carieră şi în viaţa personală.

Pentru unele zodii, noul an aduce schimbări extraordinare în dragoste. Cei singuri au toate şansele de a-şi întâlni sufletul pereche, iar cei care au deja o relaţie serioasă îşi vor putea întemeia o familie.

În ceea ce priveşte sfera afacerilor, astrologii recomandă prudenţă. Oportunităţi vor fi, însă trebuie să analizaţi cu mare atenţie şansele de câştig.

Horoscop 2020 Berbec 

Anul 2020 aduce echilibru în viaţa Berbecilor. Vă veţi simţi mult mai ambiţioşi, energici şi pregătiţi pentru noi aventuri. Analizaţi-vă obiectivele şi porniţi în îndeplinirea acestora. Astrologii anunţă o perioadă fructuoasă din punct de vedere financiar, dar şi în dragoste semnele sunt bune.

Veţi fi totuşi destul de ocupaţi în noul an în ceea ce priveşte serviciul. Aveţi posibilitatea de a avansa profesional ori de a vă deschide propria companie. Aveţi încredere în forţele proprii, iar succesul nu se va lăsa aşteptat.

Nativii singuri îşi pot întâlni sufletul-pereche într-un moment compelt neaşteptat, în timp ce, Berbecii care au deja o relaţie serioasă, ar putea păşi în 2020 în faţa altarului.

Iată şi un horoscop special pentru zodia Berbec în 2020.

Horoscop 2020 Taur

Previziunile astrologiei pentru anul 2020 anunţă mult calm şi o constantă bunădispoziţie în viaţa Taurilor. Va fi totuşi o perioadă în care veţi fi nevoiţi să luaţi decizii importante, ba chiar unele vor schimba viziunea voastră legată de viitor.

În relaţiile amoroase reţineţi că trebuie să fiţi mai înţelegători, mai răbdători. Trebuie să comunicaţi deschis atunci când aveţi o problemă, căci enrezovlarea acesteia poate crea conflicte tacite sau războaie interminabile, iar într-un astfel de caz, vă puteţi alege cu o inimă frântă şi multă suferinţă.

Renunţaţi la impulsivitate şi în sfera afacerilor profesionale. Acceptaţi sfaturi venite din partea persoanele în care aveţi încredere şi recunoaşteţi atunci când greşiţi. Fiţi deschişi la sugestii, dar aveţi mare grijă când vine vorba de proiecte sau ivnestiţii financiare. Asumaţi-vă riscuri doar în cazul în care sunteţi siguri de câştig.

Iată şi un horoscop special pentru zodia Taur în 2020

Horoscop 2020 Gemeni

Pentru Gemeni, noul an aduce surprize neaşteptate în dragoste, dar şi în afaceri lucrurile se vor aşeza promiţător. Aţi putea avea senzaţia că lucrurile se mişcă mult prea repede şi că nu aveţi timp de odihnă, însă dacă sunteţi capabili să faceţi faţă unui ritm de viaţă alert, anul 2020 va fi perfect pentru voi.

Veţi cunoaşte persoane noi, veţi întâlni locuri impresionante şi vă veţi distra mai mult ca niciodată. Pe scurt, s-ar putea ca următorul an să vă schimbe complet viaţa, ba chiar vă va oferi oportunitatea de a trăi totul la intensitate maximă.

Sunt şanse mari să vă întâlniţi sufletul pereche şi să înţelegeţi în final ce înseamnă cu adevărat fericirea. Vă veţi putea considera împliniţi şi nu veţi mai căuta apartenenţă din dorinţa de a nu vă mai simţi singuri. Din punct de vedere profesional, astrologii întrevăd câştiguri substanţiale.

Iată şi un horoscop special pentru zodia Gemeni în 2020

Horoscop 2020 Rac

Racii trebuie să fie pregătiţi pentru schimbările pe care le aduce anul 2020. Previziunile astrologice întrevăd îmbunătăţirea relaţiilor amoroase, dar şi avansarea în plan profesional. Profitaţi de oportunităţi, căci dacă veţi lăsa lucrurile să treacă pe lângă voi, veţi ajunge la final să vă întrebaţi „Ce-ar fi fost dacă?”.

S-ar putea să cunoaşteţi persoane importante din domenii în care veţi dori să activaţi, aveţi curaj, demonstraţi devotament, forţă de muncă şi dedicare, iar cei care vor vedea potenţial categoric vor lua măsuri pozitive în ceea ce vă priveşte. Dacă apar conflicte în interiorul companiei, încercaţi să le rezolvaţi cu mult calm şi o bună comunicare.

În dragoste este indicat să fiţi mai rezervaţi. Mai exact, fiţi răbdători şi înţelegători, dar mai ales sinceri cu sufletul vostru pereche. Petreceţi mai mult timp împreună, poate dacă începeţi un hobby împreună relaţia voastră se va consolida aşa cum vă doriţi. Cei singuri au toate şansele de a cunoaşte pe cineva în 2020, însă nu vă grăbiţi. Lucrurile bune apar fix atunci când nu vă aşteptaţi.

Iată şi un horoscop special pentru zodia Rac în 2020

Horoscop 2020 Leu

Un an plin cu suişuri şi coborâşuri anunţă astrologii pentru cei ce se află sub semnul Leului. Veţi fi însă plini de vitalitate şi nerăbdare pentru a vă realiza din toate punctele de vedere şi pentru a vă îndeplini visurile în 2020. Organizaţi-vă, creaţi o listă de priorităţi, dar nu vă grăbiţi, căci riscaţi să vă poticniţi în cele mai neaşteptate momente.

Învăţaţi să cereţi ajutor atunci când aveţi nevoie, cei apropiaţi, dragi vouă vor fi întotdeauna gata să vă ofere un sfat, o vorbă bună. Vor fi momente bune, dar şi momente mai puţin bune, motiv pentru care este necesar să îi aveţi pe cei de încredere alături de voi.

Noul an aduce veşti bune în dragoste. Va fi o perioadă fructuoasă din punct de vedere amoros, mai ales pentru cei care au deja o relaţie stabilă. Veţi avea ocazia de a petrece mai mult timp împreună, de a vă cunoaşte mai bine şi de a vă apropia mai mult. În plus, aţi putea face pasul cel mare în cazul în care sunteţi pregătiţi să vă petreceţi restu lvieţii alături de sufletul vostru pereche.

Horoscop 2020 Fecioară

Cunoscute ca fiind practice, perfecţioniste, Fecioarele ar putea lua însă decizii complet impulsive în 2020. Acest lucru poate crea conflicte profesionale sau în relaţia de cuplu, dar dacă veţi acţiona cu multă grijă, dacă veţi comunica sincer, deschis, veţi reuşi să restabiliţi ordinea şi liniştea în viaţa voastră.

Fiţi chibzuiţi în ceea ce priveşte sfera profesională. Chiar dacă veţi primi multe oferte interesante la prima vedere, astrologii vă sfătuiesc să analizaţi totul în detaliu şi să nu vă asumaţi riscuri dacă nu aveţi siguranţa unui câştig în final. În plus, anumite persoane în care aveţi încredere, ar putea să vă înşele aşteptările sau chiar să vă trădeze în momente complet neaşteptate.

Noul an nu aduce schimbări colosale în dragoste, ci mai degrabă posibilitatea de a vă cunoaşte pe voi înşivă mai bine. Petreceţi timp singuri, luaţi cina în oraş, plecaţi în vacanţe fără să aşteptaţi ca altcineva să îşi facă timp pentru voi. Veţi găsi pacea şi liniştea de care aveţi mare nevoie şi veţi descoperi care vă sunt dorinţele şi ce calităţi trebuie să îndeplinească persoana care vă poate fura inima.

Horoscop 2020 Balanţă

Un an relativ uşor anunţă astrologii şi pentru nativii Balanţă. Veţi avea nenumărate ocazii de bucurie, extaz, de petrecere, de voie bună şi de sărbătoare. În viitorul apropiat s-ar putea chiar să primiţi o veste care vă va schimba complet viaţa, în sens pozitiv.

În sfera profesională, pentru unii dintre voi lucrurile vor rămâne neschimbate în 2020. Totuşi, dacă vă doriţi un nou job sau poate chiar să deschideţi o afacere pe cont propriu, va fi o perioadă benefică pentru a vă pune planul în aplicare. Aveţi curaj, norocul este de aprtea voastră.

Nativii Balanţă care nu au o relaţie amoroasă stabilă, mai exact burlacii zodiacului, au oportunitatea de a se distra mai mult şi de a flirta cu fiecare ocazie. Cei care au deja o familie sunt sfătuiţi de astrologi să petreacă mai mult timp acasă, alături de părinţi, soţ/soţie, copii. Mergeţi în vacanţe sau stabiliţi activităţi săptămânale la care să participaţi împreună.

Horoscop 2020 Scorpion

Astrologii întrevăd o perioadă de eliberare pentru Scorpioni în anul 2020. Schimbările pe care le veţi face în următoarea perioadă vă vor aduce libertatea mult visată, mai ales la serviciu. Veţi scăpa de stres şi veţi putea să vă canalizaţi energia asupra acelor lucruri care vă aduc fericire.

Aveţi de altfel oportunitatea de a vă deschide propria afacere, una bazată poate pe o pasiune mai veche pe care nu aţi materializat-o niciodată. Veţi obţine suportul celor apropiaţi şi ajutorul de care aveţi nevoie, ttot ce trebuie să faceţi este să aveţi curaj!

Folosiţi-vă energia pozitivă şi în dragoste, căci s-ar putea să vă întâlniţi sufletul pereche într-un moment complet neaşteptat. Ieşiţi mai mult din casă, distraţi-vă, petreceţi cu prietenii şi, la un momentdat, veţi da nas în nas cu acea persoană care vă va fura inima.

Horoscop 2020 Săgetător

Anul 2020 este un an foarte bun pentru Săgetători, mai ales din punct de vedere emoţional. Lăsaţi deoparte evenimentele mai puţin plăcute din trecut, situaţiile tensionate şi începeţi o nouă perioadă, fără stres sau certuri. Iertaţi-i pe aceia care poate v-au greşit, în cazul în care supărarea nu este prea mare.

La serviciu sunt şanse mari să primiţi o mărire de salariu în cazul în care veţi demonstra forţă de muncă, pasiune şi implicare. Daţi dovadă de colegialitate, comunicare eficientă şi veniţi cu idei creative de fiecare dată când aveţi ocazia, iar superiorii vor aprecia enorm atitudinea voastră.

Astrologii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte dragostea şi nu este un lucru rău. Poate însemna faptul că în 2020 Scorpionii nu vor lua decizii cruciale, nu vor trece de la o relaţie la alta şi nici nu îşi vor pierde timpul cu persoane care nu le aduc fericirea. Vă veţi distra însă mult alături de prieteni, veţi vizita locuri inedite şi vă veţi crea amintiri de neuitat.

Horoscop 2020 Capricorn

Va fi un an interesant, dragi Capricorni. Astrologii vă sfătuiesc să luaţi o pauză de la activităţile care produc mult stres în viaţa cotidiană şi să vă dedicaţi mai mult dezvoltării personale. Practic, o vindecare spirituală este ceea ce va aduce pentru voi liniştea şi pacea de care aveţi nevoie.

Schimbaţi locul de muncă dacă nu vă simţiţi confortabili. În cazul în care nu vă înţelegeţi cu ceilalţi colegi ori chair cu superiorii voştri, dacă sarcinile pe care le aveţi de îndeplinit nu sunt pe aceeaşi lungime de undă cu dorinţele voastre profesionale sau dacă pur şi simplu simţiţi nevoia unei schimbări, nu bateţi pasul pe loc. Să vă complaceţi în aceeaşi situaţie chiar dacă vă macină este cel mai greşit lucru pe care îl puteţi face.

Nici în dragoste nu este de preferat să păstraţi aceeaşi monotonie. Ieşiţi din bula voastră de comoditate, încercaţi noi hobby-uri cu persoana iubită, ori dacă nu aveţi o relaţie stabilă, petreceţi mai mult timp cu prietenii, ori familia. Nu alergaţi însă după iubire, căci nu va veni atunci când veţi tânji după ea. Veţi observa că în cel mai neaşteptat moment veţi întâlni persoana potrivită.

Horoscop 2020 Vărsător

2020 este anul în care vă veţi dovedi abilităţile dragi Vărsători! Este o perioadă în care le veţi demonstra tuturor că sunteţi capabili de lucruri măreţe, iar cei care nu v-au arătat încredere, ba chiar au încercat cu toate forţele să vă împiedice din drumul spre succes, vor pleca capul în faţa voastră, recunoscându-se învinşi.

Va fi o perioadă fructuoasă din punct de vedere financiar. Sunt şanse enorme să deschideţi acea companie, să porniţi acea afacere la care v-aţi gândit de multă vreme şi să faceţi tot ceea ce vă doriţi în acest sens. Vă puteţi asuma riscuri, căci norocul va fi de partea voastră din acest punct de vedere.

În ceea ce priveşte sfera relaţiilor amoroase, va fi un an în care trebuie să luptaţi pentru iubirea voastră. Fiţi sinceri, deschişi, profitaţi de fiecare ocazie pentru a vă arăta sentimentele în faţa acelei persoane cu care vă doriţi să vă petreceţi tot restul vieţii. Nu este exclusă o cerere în căsătorie!

Horoscop 2020 Peşti

Peştii au parte de multe schimbări pozitive în anul care va veni. Astrologii anunţă oportunităţi enorme în carieră, dar şi şansa de a vă întâlni jumătatea. Acceptaţi noutăţile fără teama necunoscutului, iar la final veţi înţelege că nu aţi avut niciun motiv de teamă.

Din punct de vedere profesional, Peştii au şansa de a-şi dezvolta pasiunea şi de a-şi pune în practică abilităţile în vederea materializării unui proiect de suflet. Fie că scrieţi o carte, ori vreţi să deschideţi un vernisaj, aveţi curaj, căci cei dragi vă vor sprijini fără îndoială.

În anul 2020 s-ar putea ca familia voastră să se mărească cu un nou membru, în cazul în care aveţi o relaţie stabilă, serioasă. Nativii singuri, burlacii zodiacului, au şansa de a cunoaşte pe cineva special într-un moment în care nu s-ar fi aşteptat niciodată. Nu spuneţi „nu” niciunei ocazii, ieşiţi mai des, râdeţi mai mult, bucuraţi-vă de fiecare clipă din viaţa voastră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscop 2020. Fericire, noroc în dragoste şi succes în afaceri