Antena Meniu Search
x

Horoscop 2020 Taur. Provocări, surprize în dragoste şi înţelegere în familie

Horoscop 2020 Taur. Cei aflaţi sub acest semn zodiacal sunt obişnuiţi să facă faţă provocărilor, fie că vorbim despre sănătate, iubire sau afaceri profesionale, motiv pentru care anul următor nu îi va surprinde prea tare.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 12.12.2019, 15:47

Prezentatoarea Horoscopului, Nadina Zissu, în platoul Observator
Horoscopul anului 2020 pentru Tauri anunţă veşti bune atât în afaceri, cât şi în dragoste - Observator.tv - Horoscop

Horoscop 2020 Taur. Cei aflaţi sub acest semn zodiacal sunt obişnuiţi să facă faţă provocărilor, fie că vorbim despre sănătate, iubire sau afaceri profesionale, motiv pentru care anul următor nu îi va surprinde prea tare.

Astrologii anunţă totuşi că aceste provocări vor implica mize destul de mari, iar riscurile pe care vi le veţi asuma nu vor avea întotdeauna câştig de cauză. Nu vă lăsaţi amăgiţi, ci pregătiţi-vă pentru astfel de lupte, căci până la urmă diversitatea este ceea ce căutaţi în viaţă.

Este un moment proprice şi pentru a vă pune la bătaie toate armele, mai ales în afaceri şi pentru a demonstra că sunteţi în stare de lucruri măreţe. La începutul anului, Saturn va intra sub semnul Capricornului, în casa a noua, pe data de 24 ianuarie. Ce va însemna acest lucru pentru voi?

Pe scurt, fiţi pregătiţi de confruntări uşoare cu persoane apropiate, fie colegi, fie prieteni sau rude. Orice problemă însă poate fi rezolvată prin comunicare, fiţi deschişi, sinceri, înţelegători şi aveţi răbdare cu cei care nu au aceeaşi experienţă atât în plan profesional, cât şi personal.

Prezenţa lui Marte la sfârşitul lunii martie până la începutul lunii mai vă va fi de mare ajutor. Nu folosiţi însă această perioadă pentru a vă ascunde de situaţiile tensionate sau pentru a fugi de responsabilităţi. Aduceţi-vă aminte că va fi un an plin de provocări, iar voi sunteţi cei care trebuie să facă faţă acestora cu capul sus şi cu mult curaj. Va fi şi o perioadă de recuperare, de reîncărcare a bateriilor şi de reconsiderare a priorităţilor din viaţa voastră.

Şi eclipsa lunară din această primăvară va avea un efect destul de mare asupra Taurilor. Nu folosiţi scuze atunci când aveţi nesiguranţă şi nu vă fie teamă să cereţi ajutor atunci când vă poticniţi. Sunt oameni care vă vor fi alături indiferent de situaţie, iar în ei puteţi avea încredere absolută.

Horoscop 2020 Taur bani

Din punct de vedere financiar, anul 2020 va fi destul de complicat pentru nativii Taur. Nu vă faceţi însă griji, acest lucru nu înseamnă că veţi fi îngropaţi în datorii (deşi s-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi în acest sens). Înseamnă că veţi beneficia de oportunitatea de a câştiga mai mulţi bani, de a avansa profesional sau de a începe o nouă afacere pe cont propriu, cel mai probabil la începutul verii, însă acestea vor necesita schimbări drastice în comportamentul vostru.

Va trebui să faceţi anumite sacrificii, să renunţaţi la anumite activităţi din lipsa timpului sau din cauza oboselii adunate şi să alegeţi în anumite situaţii între afaceri şi activităţile de familie. Voi ştiţi cel mai bine ce este mai important pentru voi aşa că veţi putea lua decizia corectă pentru a vă aduce fericirea, indiferent de părerea celor din jur.

În anul 2020 Berbecii pot face şi achiziţii mari, de exemplu, v-aţi putea cumpăra o maşină sau construi o casă. Dacă este un lucru la care aţi visat de ceva timp, pentru care aţi făcut sacrificii, această perioadă va fi foarte bună. Important este să fiţi perseverenţi şi să luptaţi pentru materializarea dorinţelor voastre.

Horoscop 2020 Taur dragoste 

Cu siguranță, o abordare extrem de rațională nu poate funcționa în lumea iubirii și a romantismului. Totuşi, dacă în prezent aveţi o relaţie stabilă, serioasă, anul următor este perfect pentru a lua o decizie radicală.

Gândiţi-vă bine şi răspundeţi-vă la întrebările „Simt fericire? Asta îmi doresc pentru tot restul vieţii?” Ar putea suna descurajant, dar odată ce veţi conştientiza şi veţi înţelege ce este în inima voastră, veţi putea face paşii necesari pentru a merge mai departe.

Dacă persoana de lângă voi este potrivită, vă simţiţi bine şi nu vă puteţi imagina complet fără aceasta, atunci ar fi cazul să păşiţi în faţa altarului şi să spuneţi acel mare „DA”. Ori cel puţin să oficializaţi planurile de nuntă.

În caz contrar, dacă lucrurile nu sunt aşa roz pe cât aveţi voi impresia, dacă monotonia îşi spune cuvântul şi indiferent de câte sacrificii aţi făcut, relaţia amoroasă nu s-a îmbunătăţit, atunci ar trebui să spuneţi „stop” şi să vă continuaţi viaţa pe cont propriu.

Cei care nu au o relaţie stabilă, burlacii zodiacului, au toate şansele de a-şi întâlni perechea în perioada de vară a lui 2020. 

Horoscop 2020 Taur sănătate

Anul 2020 este o perioadă în care trebuie să aveţi mai multă grijă de voi. Nu uitaţi: este timpul pentru odihnă şi relaxare. Evitaţi supraîncărcarea, stresul şi conflictele la serviciu, căci vă pot afecta starea de spirit şi în interiorul familiei. Nu vă fie teamă să luaţi o pauză, să cereţi câteva zile libere şi să plecaţi într-o vacanţă.

Prognosticul de sănătate pentru anul următor este bun pentru voi, însă trebuie să aveţi totuşi grijă la alimentaţie. Nu exageraţi prea mult cu mâncarea nici la finalul acestui an, altfel veţi regreta mai târziu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 2020 Taur. Provocări, surprize în dragoste şi înţelegere în familie