Antena Meniu Search
x

Horoscop 22 februarie 2020. Surprize în dragoste şi un eveniment neaşteptat

Horoscop 22 februarie 2020. Astrologii întrevăd surprize frumoase în dragoste pentru nativii zodiacului, în această zi, mai ales pentru cei care au o relaţie serioasă.

de Redactia Observator

la 21.02.2020, 13:40

Prezentatoarea Horoscopului, Rosse, în platoul Observator
Horoscopul zilei de 22 februarie 2020 - Observator.tv - Horoscop
  • Astrologii au veşti bune pentru nativii zodiacului în viaţa personală
  • Unele zodii îşi vor găsi sufletul pereche

Horoscop 22 februarie 2020. Astrologii întrevăd surprize frumoase în dragoste pentru nativii zodiacului, în această zi, mai ales pentru cei care au o relaţie serioasă.

Unele zodii ar putea în schimb să îşi întâlnească sufletul pereche astăzi.

Horoscop 22 februarie 2020 Berbec

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal pot profita de zilele libere pentru a ieşi la o plimbare alături de cei dragi, de familie, persoana iubită, ori pentru a petrece timpul singuri, în propriile gânduri. Gândiţi-vă bine la planurile voastre de viitor şi la schimbările pe care doriţi să le faceţi. Astrologii vă avertizeză însă, nu luaţi decizii spontane. 

Horoscop 22 februarie 2020 Taur

Taurii pleacă într-o vacanţă scurtă, de câteva zile, mai ales că vremea le permite să se relaxeze în afara oraşului. S-ar putea să primiţi totuşi un telefon misterios care să vă aducă la cunoştinţă un eveniment complet neaşteptat. Încercaţi să analizaţi profund informaţia primită şi să nu luaţi o decizie pripită.

Horoscop 22 februarie 2020 Gemeni

Nativii Gemeni vor avea parte de o frumoasă surpriză din partea persoanei iubite. Poate consta într-o cină romantică, mai ales că se apropie Dragobetele, fie într-o excursie planfiicată de la zero. Bucuraţi-vă de acest moment, mai ales că este dovada clară că sunteţi cu adevărat preţuiţi şi iubiţi.

Horoscop 22 februarie 2020 Rac

Racii s-ar putea să fie implicaţi involuntar, într-un conflict cu o persoană din familie. S-ar putea ca diferenţa dintre generaţii să creeze o situaţie tensionată între voi. Discutaţi deschis, vorbiţi despre această problemă şi în final, veţi ajunge la un consens. 

Horoscop 22 februarie 2020 Leu

Pentru nativii din leu este momentul să-şi dea seama că a fi egocentric nu este întotdeauna un lucru rău. Uneori este esențial, pentru a vă păstra direcţia în viaţă. Astăzi, trebuie să vă concentrați din nou întâi la binele vostru şi apoi la altcineva, pentru că nimeni nu o face înaintea voastră. Încercaţi să rămâneţi ancorat în realitate şi să nu lăsaţi oamenii din jurul vostru să profite de bunătatea care vă caracterizează.

Horoscop 22 februarie 2020 Fecioară

Nativii din Fecioară sunt încă măcinaţi de unele sentimente rănite sau probleme rămase din trecut, însă astăzi este ziua potrivită pentru a trece peste ele. Cineva te va ajuta să-ţi îngropi gândurile şi să te facă să te gândeşti la o relaţie nouă, care să-ţi ofere lucruri frumoase, în loc de suferinţă. Rolul acestei persoane cunoscute astăzi are un potențial foarte important, așa că este recomandat să petreceţi mai mult timp împreună, dacă tot ţi s-a oferit această şansă.

Horoscop 22 februarie 2020 Balanță

Balanţa e cu gândul la bani astăzi, însă nu lăsa acest lucru să te îndepărteze prea mult de prieteni și membri ai familiei. Pentru a vă lua mintea de la problemele financiare, pe care oricum nu le puteţi rezolva într-o zi, încearscă să te destinzi puţin, în compania unei persoane care vine cu o propunere foarte interesată, vizavi de o călătorie. O vacanţă scurtă poate fi o idee foarte bună, mai ales dacă nu plăteşti tu.

Horoscop 22 februarie 2020 Scorpion

Scorpionul încearcă să ascundă câteva secrete din trecut, însă cineva din familia ta ar putea să știe toată povestea şi ceea ce se întâmplă cu tine în acest moment. Ar fi o idee foarte bună să nu încerci să manipulezi faptele, pentru că apropiaţii te-ar putea privi apoi cu alţi ochi. Toată lumea are secrete şi toată lumea greşeşte, însă adevărul este singurul care eliberează. Procedează cu înţelepciune şi nu încerca să ascunzi ce nu poate fi ascuns.

Horoscop 22 februarie 2020 Săgetător

Astăzi, Săgetătorii ar trebui s[ nu acţioneze în baza emoţiilor. Din cauza atitudinii, s-ar putea să jigneşti o persoană dragă şi o să-ţi pară rău. În plus, ca să repari situaţia o să ai nevoie de mult timp şi răbdare. Aşa că, fii calm şi relaxat. O să treacă şi ziua asta. Secretul este să încerci să te pi şi în locul locul persoanei pe care o critici. Astrele te avertizează că s-ar putea să ai probleme din punct de vedere financiar. Înncearcă să nu investeşti în nimic, o perioadă.

Horoscop 22 februarie 2020 Capricorn

Capricornilor li se recomandă să se bazeze doar pe ei înşişi. Sfaturile celorlalți te pot deruta şi îţi pot da planurile peste cap. Spre seară. vei avea parte de întâlniri cu prietenii, negocieri de afaceri sau mici achiziții. Încearcă să nu te epuizezi, pentru că pot să apară tot felul de probleme de sănătate. Este posibil ca o afecţiune de care suferi să escaladeze, lucru care va necesita o vizită la medic.

Horoscop 22 februarie 2020 Vărsător

Astăzi, unii Vărsători vor trebui să lucreze într-un ritm alert. Vei fi nevoit să faci un serviciu unui coleg de serviciu, iar asta îţi va pune frână propriilor proiecte. Astrele îţi recomandă să nu laşi pe ultimul loc viaţa personală. Fii mai implicat şi încearcă să fii mai prezent în viaţa partenerului de viaţă. Dacă nu eşti implicat într-o relaţie, astăzi ai putea avea noroc în iubire.

Horoscop 22 februarie 2020 Pești

Pentru Peşti, ziua de vineri va fi una de relaxare emotională. Tot ce te-a tulburat în ultima perioadă va dispărea ca prin magie. Profită de aceste momente de linişte ca să-ţi reîncarci bateriile şi pentru a elimina oboseala acumulată. Spre seară, un prieten îţi va propune să mergeţi într-o vacanţă scurtă, la munte. Nu sta să faci calcule, spune da şi distrează-te!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop 22 februarie 2020. Surprize în dragoste şi un eveniment neaşteptat