Antena Meniu Search
x

Horoscop 23 martie 2020. Neînţelegeri în familie şi un secret

Horoscop 23 martie 2020.  Astrologi iau veşti bune din punct de vedere sentimental pentru nativii zodiacului, în această zi.

de Redactia Observator

la 22.03.2020, 13:43

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 23 martie 2020 - iStock | Getty Images
  • Taurii sunt sfătuiţi să stea în casă.
  • Săgetătorii trebuie să ia o decizie în dragoste.

Horoscop 23 martie 2020.  Astrologi iau veşti bune din punct de vedere sentimental pentru nativii zodiacului, în această zi.

Unele zodii s-ar putea să îşi întâlnească sufletul pereche.

Horoscop 23 martie 2020 Berbec

Nativii Berbec nu îli mai văd capul de treabă. Dacă aţi plănuit să modernizaţi interiorul casei voastre, ei bine, în această zi trebuie să duceţi totul la bun sfârşit. Treziţi-vă devreme dimineaţa şi apucaţi-vă de treabă. Veţi vedea că la finalul zilei, când toate vor fi la locul lor, veţi avea o stare pozitivă şi vă veţi bucura nespus de noua înfăţişare a căminului vostru. 

Horoscop 23 martie 2020 Taur

Taurii sunt sfătuiţi să stea în casă, alături de membrii familiei, în această zi. S-ar putea ca o rudă apropiată să aibă nevoie de ajutorul vostru pentru anumite sarcini interioare. Indicat ar fi să oferiţi suportul necesar, chiar şi o vorbă bună, un sfat. Daţi dovadă de înţelegere şi empatie.

Horoscop 23 martie 2020 Gemeni

Nativii Gemeni au un secret foarte important pe care trebuie să îl ţină departe de urechile curioşilor. Aveţi grijă şi fiţi precauţi, s-ar putea ca şi persoanele apropiate vouă să dea dovadă de viclenie, în încercarea de a afla misterioasa informaţie pe care o deţineţi.

Horoscop 23 martie 2020 Rac

Nu vă jucaţi cu inima, dragi Raci. Dacă aveţi sentimente puternice vorbiţi despre ele, recunoaşteţi acest lucru în faţa acelei persoane importante, căci dacă le ţineţi ascunse, s-ar putea să pierdeţi totul în final. Aveţi curaj, s-ar putea ca sentimentele să fie reciproce. 

Horoscop 23 martie 2020 Leu

Persoana cu care ați putea petrece mult timp astăzi ar putea să nu fie suficient de răbdătoare pentru a asculta fiecare cuvânt pe care îl spuneți, așa că încercați să nu faceți mărturisiri majore sau să abordați subiecte delicate. Însă doar pentru că persoana respectivă nu este angajată în permanență în discuție nu înseamnă că nu veți petrece timp minunat alături de ea. Mențineți conversația la un nivel ușor și distractiv și nu aruncați la înaintare cuvinte pompoase.

Horoscop 23 martie 2020 Fecioară

Viața nu este întotdeauna în nuanțe de alb și negru, deși unii oameni cu care ați putea avea de a face astăzi cred acest lucru. Puteți cere persoanelor din jur să fie mai deschise la minte, dar nu puteți solicita să aibă aceeași viziune asupra vieții. Dacă o persoană despre care considerați că nu vede tabloul vieții în întregime vă oferă lipsă de confort ar fi mai bine să țineți distanța decât să încercați să-i schimbați gândirea.

Horoscop 23 martie 2020 Balanță

Balanțele caută astăzi să se apropie de alte persoane la nivel romantic sau cel puțin profesional. Însă pentru a face acest lucru trebuie să vă îndreptați întreaga atenția către persoana respectivă pentru a fi sigur că nu pierdeți detalii importante ale discuției. Nu uitați că vorbele mici fac legătura superficială, iar Balanțele au nevoie de profunzime, respectiv de a duce conversația la un nivel cât mai elevat.

Horoscop 23 martie 2020 Scorpion

Astăzi, Scorpionii pun accent pe rezolvarea problemelor personale. Totuși, există posibilitatea ca o rudă mai bătrână să aibă nevoie de ajutor, caz în care ar fi ideal dacă ați putea să vă puneți la dispoziție din toate punctele de vedere. Este foarte posibil că un simplu telefon să fie de mare ajutor, iar persoana respectivă să se simtă mult mai bine doar dacă vă aude vocea. Spre sfârșitul zilei s-ar putea să fiți puși în situația de a amâna o călătorie importantă.

Horoscop 23 martie 2020 Săgetător

Nativii Săgetător trebuie să ia o decizie importantă în dragoste. Nu acceptaţi lucruri doar din monotonie şi obişnuinţă, vorbiţi despre ceea ce văd eranjează, despre schimbările pe care vreţi să le faceţi în viaţa voastră, nu trebuie să vă resemnaţi. Spre seară odihniţi-vă, lăsaţi munca deoparte.

Horoscop 23 martie 2020 Capricorn

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal trebuie să înţeleagă uneor işi părerea din jur şi să accepte că nu doar ei deţin adevărul absolut. S-ar putea să aveţi parte de neînţelegeri în familie din cauza încăpăţânării de care daţi dovadă. Doar prin comunicare deschisă veţi reuşi să aplanaţi conflictul. 

Horoscop 23 martie 2020 Vărsător

Vărsătorii îşi fac planuri serioase de viitor cu persoana iubită. Dacă vă doriţi să oficializaţi relaţia de dragoste pe care o aveţi, astrologii vă sfătuiesc să nu mai staţi pe gânduri. Iubirea este un sentiment pur, iar dacă vă vedeţi îmbătrânind alături de această persoană, atunci aveţi răspunsul pentru orice nelămurire.

Horoscop 23 martie 2020 Pești

Nativii Peşti se pot odihni toată ziua. Aveţi practic permisiunea de a lenevia stăzi, mai ales dacă aveţi câteva zile libere de la serviciu. Citiţi o carte, dormiţi, faceţi o baie fierbinte spre seară şi uitaţi-vă la un film, ori la o trilogie. Vă veţi încărca bateriile cu multă multă energie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop 23 martie 2020. Neînţelegeri în familie şi un secret