Antena Meniu Search
x

Horoscop 24 martie 2019. Mesaj de dragoste care taie respirația

Horoscop 24 martie 2019. Zi plină de emoții intense, în dragoste. În timp ce unele zodii primesc un mesaj care taie respirația, altele trec printr-o dezamăgire care lasă urme adânci. Pentru cei mai puțin norocoși, lecția este simplă: fiecare este responsabil pentru propria fericire.

de Redactia Observator

la 23.03.2019, 12:30

Horoscop pentru toate zodiile
Horoscopul de duminică, 24 martie 2019 - Observator

Horoscop 24 martie 2019. Zi plină de emoții intense, în dragoste. În timp ce unele zodii trăiesc cu entuziasm fiecare clipă, altele trec printr-o dezamăgire care lasă urme adânci. 

Pentru cei mai puțin norocoși, lecția este simplă: fiecare este responsabil pentru propria fericire.

Horoscop 24 martie 2019 Berbec

Berbecii își petrec ultima zi a săptămânii înconjurați de cei dragi. Atmosfera e festivă și încărcată cu voie bună, prilej ideal pentru a-și reîncărca bateriile. E posibil ca unele discuții din familie să scoată la iveală lucruri neștiute, iar unele întâmplări din trecut ar putea să apară acum într-o altă lumină. Faptul că aceste secrete au ieșit la suprafață le dă nativilor din zodia Berbec încredere că, alături de persoanele dragi, orice problemă poate fi depășită.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 24 martie 2019 Taur

Taurii sunt cu moralul la pământ, din cauza unor lipsuri. Poate fi vorba despre bani, un mic eșec personal sau chiar o dezamăgire în dragoste. Deși nu pare la prima vedere, acest moment îi va marca profund. Pentru cei care și-au pus fericirea în mâinile celorlalți sau au fost mereu în goană după lucruri materiale, revelația va marca un nou început. De acum înainte Taurii nu vor mai lăsa pe nimeni și nimic să le doboare încrederea un propriile forțe.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 24 martie 2019 Gemeni

Gemenii simti fluturi în stomac, după o lungă perioadă. Un mesaj de la o persoană atrăgătoare i-a lăsat fără aer, iar acum încearcă să înteleagă corect semnificația, înainte de a face un prim pas. În mintea lor se desfășoară un întreg scenariu cu final fericit, însă întrebarea rămâne: au înțeles greșit sau chiar e o dorință de a duce relația de prietenie la un alt nivel? Nativii din zodia Gemeni ar face bine să aibă încredere în propria intuiție. Când vine vorba de dragoste, lucrurile nu se gândesc, ci se simt. 

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 24 martie 2019 Rac

Racii își doresc o schimbare profundă în viața lor, însă nu prea știu de unde să înceapă. O plimbare în aer liber și câteva clipe de singurătate le-ar putea aduce răspunsuri pe care le-au căutat luni întregi. Uneori, soluțiile așteaptă momentul potrivit pentru a ieși la iveală. Poate că nu mai trebuie făcute planuri peste planuri. Vor ajunge acolo unde își doresc cu pași mici, zi după zi, fără așteptări înalte, care fac mai mult rău decât bine.

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 24 martie 2019 Leu

Este o zi în care problemele te evită, aşa că poate ar fi bine să oferi un plus de atenţie treburilor casnice. În cazul în care ai o dispută cu o rudă, ideal ar fi să laşi de la tine. Nu este momentul să te contrazici cu cei care, la un moment dat, ţi-ar putea fi de mare ajutor. În plus, situația se va detensiona rapid, după o veste extraordinară cu privire la o persoană dragă, care a trecut prin probleme mari de sănătate.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 24 martie 2019 Fecioară

Nu lăsa trecutul să-ţi creeze stări de tristețe pentru că este posibil să-ţi pui sănătatea în pericol. Profită de vremea frumoasă de afară şi ieşi la o plimbare în natură. Nu e momentul potrivit pentru a-ţi face autocritica. Stai liniştit, sunt alţii care abia aşteaptă să te vorbească de rău. Cei singuri ar face bine să privească atent în jur. Sunt oameni care dau semnale de interes, însă, din cauza unor dezamăgiri în dragoste, nici măcar nu reușești să-i vezi.

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 24 martie 2019 Balanţă

Se apropie ziua în care vei avea puterea să renunţi la un viciu toxic. Însă până atunci stai calm, respiră adânc şi bucură-te de o carte bună citită pe canapea. Pentru că nu se ştie când entuziasmul tău se va transforma în leneveală. Este o zi potrivită pentru a-ți pune ordine în gânduri și a-ți orienta întreaga energie spre cel mai important scop - propria sănătate. Lucrurile mari se plănuiesc cu răbdare, din timp.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 24 martie 2019 Scorpion

Astăzi ai un comportament greu de prevăzut şi multă lume te evită. Nu transforma fiecare discuţie într-o dramă personală şi evită să-i bârfeşti pe alţii, mai ales dacă aceştia nu sunt de faţă. Ideal ar fi să te ocupi cu activităţi simple, respectiv să-ţi faci curat în dulap şi să arunci vechiturile.

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 24 martie 2019 Săgetător

Săgetătorii nu ar trebui să umble cu jumătăți de măsură, atunci când își urmăresc visele. Atât în dragoste, cât și pe plan profesional. Doar țintind sus, poate mai sus decât ar fi normal, vor obține ceea ce-și doresc. Dacă o persoană le-a furat inima, e momentul să-și ia inima în dinți și să o spună cu glas tare. Tot ce se poate întâmpla mai rău este... un zâmbet.

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 24 martie 2019 Capricorn

Capricornii se comportă de parcă ar urma să concerteze în fața a sute de mii de persoane. Se gândesc doar la propria imagine și la metode pentru a o îmbunătăți. Și asta nu e chiar o idee rea, pentru că spre seară au o întâlnire de gradul zero și vor să arate impecabil. Prima impresie contează, mai ales în cazul unei aventuri amoroase. Și cine îi poate judeca? Important e să facă exact ceea ce simt că li se potrivește.

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 24 martie 2019 Vărsător

Vărsătorii vor primi un sfat care îi va pune pe gânduri, în dragoste. E posibil ca un prieten apropiat să iasă din zona de confort și să vorbească despre ceea ce crede că este o relație toxică. Dacă simți că ai avut certuri fără sfârșit iar interacțiunea cu persoana iubită este mereu tensionată, poate că ar trebui să asculți cu atenție. Sunt informații prețioase, chiar dacă dor.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 24 martie 2019 Pești

Peștii trec printr-o dezamăgire cruntă, însă care îi va ajuta enorm de-a lungul vieții. O persoană despre care și-au făcut iluzii se laudă cu o nouă relație de dragoste, asta deși din conversații reieșea cu totul altceva. De acum înainte ar fi bine ca nativii din zodia Pești să spună clar ceea ce-și doresc și, mai important, să nu mai accepte un comportament duplicitar din partea nimănui. Indiferent de ceea ce simt pentru persoana respectivă.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 24 martie 2019. Mesaj de dragoste care taie respirația