Antena Meniu Search
x

Horoscop 25 mai 2018. Bani, pasiune arzătoare şi câştig la Loto

Horoscop 25 mai 2018. Emoțiile de astăzi pot fi exprimate doar dacă nu provoacă durere și suferință nimănui. Agresiunea, furia, gelozia și ura sunt interzise, pentru că, dacă vă permiteți oricare dintre cele de mai sus, veți face rău pentru voi și pentru ceilalți.

Horoscop 25 mai 2018. Bani, pasiune arzătoare şi câştig la Loto
Horoscop 25 mai 2018. Bani, pasiune arzătoare şi câştig la Loto - Observator.tv

Horoscop 25 mai 2018. Emoțiile de astăzi pot fi exprimate doar dacă nu provoacă durere și suferință nimănui. Agresiunea, furia, gelozia și ura sunt interzise, pentru că, dacă vă permiteți oricare dintre cele de mai sus, veți face rău pentru voi și pentru ceilalți.

Trebuie neapărat să lăsaţi sentimentele frumoase să vă cuprindă şi optimismul să vă ghideze. O stare bună ajută pe toată lumea.

Horoscop 25 mai 2018 pentru Berbec

Berbecul astăzi va putea dobândi un obiect valoros. E adevărat, veți plăti ceva mai mult pentru acesta decât a fost planificat în buget. Din cauza acestor cheltuieli, va trebui să renunțați la o altă achiziție (este un element aproximativ neinteresant, de care te poţi lipsi cu ușurință). Un alt eveniment important al acestei zile va fi cunoaşterea unei rude îndepărtate, de care habar nu aveai până azi. După ce afli această știre, decizi să te pui la curent cu arborele genealogic al familiei. E o idee foarte bună, cine ştie ce mai descoperi.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 25 mai 2018 pentru Taur

Taurul n-o să simtă prea tare această zi de vineri. O să termini în mod adecvat ziua de muncă și va începe foarte armonios mult așteptatul weekend. În această seară, împreună cu familia, veți merge la casa dvs. de țară sau petreceți timp în afara oraşului. Dacă aveţi pământ la ţară, o idee foarte bună ar fi să începeţi să îl lucraţi. O să vă placă foarte mult această simplă îndeletnicire, iar munca pământului vă va aduce o relaxare emoțională, după săptămâna foarte stresantă.

Horoscop 25 mai 2018 pentru Gemeni

Gemenii pe 25 mai 2018 ar trebui să se desfășoare într-un ritm moderat. Renunțați la grabă în orice fel de activităţi (mai ales cele care sunt legate de profesia dvs.). Aduceți la perfecțiune proiectul dvs. curent, evitând acele lucruri mici cărora nu le-ați acordat prea multă atenție înainte. Nu vă faceți griji dacă ziua de vineri se încheie mai târziu pentru dvs. decât pentru colegii dvs. (aceste două ore suplimentare vă vor perfecționa proiectul, făcându-l cu adevărat triumfător).

Horoscop 25 mai 2018 pentru Rac

Racul astăzi trebuie să îndeplinească un rol nefamiliar la un eveniment important de familie. Rudele îţi vor cere să fii gazdă sau vor decide că tu trebuie să distrezi membrii adunați la o petrecere. În orice caz, va trebui să vă depășiți timiditatea și frica. În curând, vă veți bucura cu adevărat de starea de spirit a tuturor celor prezenți la acest banchet. Te vei dovedi atat de priceput, incat multi vor incepe sa te aplaude.

Horoscop 25 mai 2018 pentru Leu

Leul trebuie să petreacă această vineri făcând călătorii fără sfârșit. La magazine, fireşte, pentru haine noi de vară. Deci, veți avea multe lucruri frumoase, care vă vor face aspectul mai atractiv. Dar veti fi multumită in special de un accesoriu stilat, pe care il vei obtine complet spontan. Este un lucru extraordinar, care îți completează armonios aspectul. Totuşi, încearcă să fii atentă şi la bani. Nu e cazul să stai cu frigiderul gol şi cu dulapul plin.

Horoscop 25 mai 2018 pentru Fecioară

Fecioara astăzi va fi plină de pasiuni, arzând în flăcări de la căldura lor. Persoana care ți-a provocat o astfel de furtună de emoții nici măcar nu ghicește acest lucru. Mai precis, tu însuți vei face tot ce-ți stă în putință pentru a păstra totul un secret. Apoi, încerci să stingi acest foc din tine, amintindu-ţi că pasiunea ta este deja într-o relație. Numai succesul parțial vă așteaptă în această luptă împotriva iubirii fără speranță. Veți fi distras de altcineva, dar în curând gândurile voastre se vor întoarce la această persoană.

Horoscop 25 mai 2018 pentru Balanţă

Balanţa astăzi ar trebui să renunțe la meditațiile lungi. Odată ce vi se pune o întrebare foarte serioasă legată de viitorul carierei dvs., răspundeți imediat. Solicitând timp pentru a lua în considerare această propunere, voi înșivă declarați eşecul acestei întrebări. Persoana care ți-a sugerat să devii parte a echipei sale potențiale va decide că nu are nevoie de un astfel de specialist ezitant. În consecință, acest post nu va mai fi pentru dvs., ci pentru colaboratorul dvs. mai rapid.

Horoscop 25 mai 2018 pentru Scorpion

Scorpionii se vor bucura de evenimentele din această zi. Veți lua parte la un eveniment de absolvire a unei scoli şi, privind ce se întâmplă pe scenă, vei avea lacrimi în ochi, aducându-ţi aminte de perioada când şi tu erai aşa. Nu încerca să te prefaci, e absolut normal să simţi asta. Mulți dintre cei care participă la eveniment vor avea aceleași emoții. Cel mai important, această absolvire vă va aminti foarte mult de tot ceea ce ați experimentat în propria copilărie, iar asta o să vă dea o stare de melancolie toată ziua.

Horoscop 25 mai 2018 pentru Săgetător

Sagetatorul în această vineri va avea parte de o pace totală. Veți lucra cu ușurință la toate orele pe care le stabiliți și apoi vă veți distra în compania celui mai bun prieten sau prietena. Dacă sunteți doi oameni singuri, cărora nu le este interzis să flirteze și să se joace cu persoane de sex opus, atunci acesta este ceea ce veți face. Dacă unul dintre voi a încheiat recent o relație, este mai bine să nu vă implicaţi imediat într-o aventură.

Horoscop 25 mai 2018 pentru Capricorn

Capricornul pe 25 mai 2018 este destinat să câștige la loterie. Nu va fi un premiu semnificativ, dar te va inspira. Decizi să reinvestești mare parte din câştig în acest joc, pentru că acest câştig a venit ca urmare a unei strategii pe care aţi pus-o la punct. Cu toate acestea, nu trebuie să uitați că norocul este foarte schimbător și că nimeni nu poate garanta că aceste investiții se vor justifica în nici un fel. Aveți o șansă mai sigură de a vă îmbogăți prin a dedica toată această sumă dezvoltării afacerii dvs. personale.

Horoscop 25 mai 2018 pentru Varsator

Varsatorul astazi va fi prea stiintific in afacerile profesionale. Studiind cu atenție fiecare lucru mic din proiectul tău actual, vei obține un rezultat strălucit. Cu toate acestea, temerile dvs. vor fi confirmate și, de fapt, veți găsi o mică alunecare comisă de unul dintre partenerii dvs. După ce ați eliminat această greșeală, nu uitați să o aduceți în discuție această problemă cu colegii dvs. Aceasta vă va spori încrederea că, de acum încolo, colegii își vor verifica activitatea mult mai îndeaproape.

Horoscop 25 mai 2018 pentru Peşti

Pestilor azi nu le este recomandat sa creada orbeşte sfatul primit de la rude si prieteni. Ei cu siguranță vă doresc binele, dar opiniile lor, oricare ar putea fi ele, sunt pur subiective. Adică, niciunul dintre cei apropiați de dvs. nu este în măsură să dea un răspuns exact dacă trebuie să continui povestea ta nefericită sau să pui capăt acesteia. Imaginați-vă acest lucru pe toate realitățile posibile şi încredeţi-vă inimii voastre.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop 25 mai 2018. Bani, pasiune arzătoare şi câştig la Loto