Antena Meniu Search
x

Horoscop 26 septembrie 2020. Nativii trebuie să iasă din rutina zilnică şi să schimbe modul în care pun problema

Horoscop 26 septembrie 2020. Astrologii au veşti bune în dragoste pentru nativii unei zodii, în timp ce mai multe zodii trebuie să facă schimbări importante în modul de lucru.

de Redactia Observator

la 25.09.2020, 14:00

Horoscop 26 septembrie 2020
Ce previziuni au astrele pentru nativi, în 26 septembrie - iStock / Getty Images
  • Scorpionii sunt predispuşi să facă lucruri pe care ar putea să le regrete
  • Peştii nu trebuie să confunde onestitatea cu sinceritatea exagerată

Horoscop 26 septembrie Berbec

Azi nu e momentul să eziți când vezi că acel ceva (sau cineva) se îndreaptă într-o direcție greșită. Nu trebuie să te pui în poziția polițistului planetei, dar trebuie să vorbești când vezi o nedreptate sau o încălcare a legii. Confruntă problema imediat și cu convingere. Poți să fii delicat, dar nu trebuie să închizi ochii. Crizele mici trebuie rezolvate din fașă, înainte să se transforme în ceva urât și de necontrolat.

Horoscop 26 septembrie Taur

E timpul să iei o pauză de la a lua lucrurile în serios. Să înveți să te distrezi în viață necesită practică, așa că poți începe de azi. Amână treburile grele și ocupă-te doar de cele ușoare - e benefic pentru atitudinea ta. Vei fi senin, iar asta îți va spori popularitatea. Toată ziua vei crea o stare plăcută în jurul tău, care îți va permite să te distrezi alături de cei din jurul tău. Oamenilor le place să fie înconjurați de cineva care este fericit și cu care se conversează ușor.

Horoscop 26 septembrie Gemeni

Te-ai mișcat mai greu decât ceilalți de ceva vreme, iar azi trebuie să încerci să recuperezi terenul pierdut față de oamenii care ți-au luat-o în față. Nu te poți agăța de cineva și să te lași tras după el, va trebui să îți concentrezi toată energia pentru acest scop. Vestea bună este că toată lumea își dorește să ajungi acolo, lângă ei, și te poți aștepta la una-două mâini de ajutor ca să finalizezi ce ai de terminat. Desigur, trebuie să ceri ajutorul întâi.

Horoscop 26 septembrie Rac

Ai grijă cu cine vorbești despre planurile tale azi. Nu este vorba că nu poți avea încredere în nimeni, dar unii oameni (și probabil știi care sunt) nu sunt la fel de bune pentru a ține o informație confidențială. Dacă cineva încearcă prea tare să afle lucruri personale pe care nu vrei să le împărtășești, simpla tăcere va transmite un mesaj eficient. Se aplică și reversul medaliei, așa că nu îți băga nici tu nasul în treburile altor oameni.

Horoscop 26 septembrie Leu

Nu te sfii să te folosești de flatări ca să obții ce vrei. Este o unealtă puternică și una pe care nu o folosești îndeajuns. Ai doar grijă ca lucrurile pe care le spui să aibă un sâmbure de adevăr la bază, pentru că oamenii știu când sunt lingușiți aiurea. Există șanse mari ca și tu să fii destinatarul câtorva comentarii drăguțe, azi. Primește-le cu un pic de scepticism și vei învăța cum să ai un ego sănătos fără să lași pe nimeni să profite de tine. 

Horoscop 26 septembrie Fecioară

Caută mai multe informații azi. De fiecare dată când găsești ceva sau pe cineva pe care nu înțelegi, atunci ar trebui să faci tot ce poți pentru a te educa în această privință. Curiozitatea ta intelectuală te-a dus în locuri interesante în trecut și la fel se va întâmpla și acum, dacă permiți acest lucru. Cercetările nu trebuie să fie plictisitoare. De fapt, să afli mai multe informații de background în scopuri romantice va fi chiar fascinant - dacă știi să pui întrebările corecte.

Horoscop 26 septembrie Balanță

Ceva material la care ții foarte mult ți-a acaparat toată atenția. Nu e vorba de o haină scumpă, ori de un nou telefon, ci de ceva aparent banal care are o valoare sentimentală foarte mare pentru tine. Dacă ai în acest moment în viața ta o persoană specială, atunci dăruiește-i obiectul atât de drag și arată-i în felul acesta cât de mult o apreciezi. E un gest care poate duce relația voastră la un alt nivel.

Horoscop 26 septembrie Scorpion

Unul dintre prietenii sau colegii tăi de muncă îți transmite mesaje mixte de ceva vreme iar asta te-a afectat mai mult decât îți dai seama. Înainte de a-ți pierde răbdarea și de a face lucruri pe care ai putea să le regreți...ai putea să te oprești puțin și să îi pui câteva întrebări lămuritoare. E atât de simplu. Dacă taci atunci când nu înțelegi ceva, ori nu îți convine, faci mai mult rău decât dacă pui totul pe tavă și spui ce ai pe suflet.

Horoscop 26 septembrie Săgetător

Pentru nativii zodiei Săgetător, astrologii au vești bune în dragoste. În cazul în care ai cunoscut o persoană specială, astăzi ai ocazia de a trge niște concluzii. Horoscopul recomandă să te gândești bine înainte de a lua o decizie sau a face următorul pas. Fii sincer și deschis și nu da speranțe dacă nu ești convins că acea persoană este pentru tine. Foarte important, nu te preface și lasă oamenii să te descopere aşa cum ești tu cu adevărat.

Horoscop 26 septembrie Capricorn

Capricornii îşi vor petrece ziua înconjuraţi de prieteni. Simți nevoia să te relaxezi, să ieși în natură și să faci ce-ți place mai mult. Alături de mai multe persoane dragi vei pleca într-o scurtă excursie la munte. Bucură-te de toate aceste momente, este o ocazie minunată să creezi amintiri pentru toată viața. În plan profesional, vei primi o veste importantă care îți va aduce multă bucurie.

Horoscop 26 septembrie Vărsător

Știți ce doriți să faceți chiar acum, așa că rămâneți concentrați și ignorați orice comentarii negative care vin de la apropiții șocați, din public. Există mari șanse ca aceste comentarii să vină dinpre cei pe care îi încearcă un sentiment de reală gelozie. Nu au puterea interioară pe care o aveți și transformă această rușine în furie față de voi. În schimb, ascultă acele voci din cap care te încurajează să continui. Puteți face acest lucru, știți că puteți!

Horoscop 26 septembrie Pești

Ai dreptul să te simți așa cum te simți, dar nu vorbi prea mult astăzi. Nu toți ceilalți trebuie să-ți cunoască ultimele păreri. Astăzi, nu confundați onestitatea cu sinceritatea exagerată. Este mai potrivit pentru tine să-ți păstrezi gândurile puțin neclare. Țineți toate cărțile aproape de piept și nu lăsați pe toată lumea să știe exact ce aveți în minte, încă. Dacă îi anunți pe toți cu orice ocazie, atunci ce vei păstra pentru mai târziu?

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop 26 septembrie 2020. Nativii trebuie să iasă din rutina zilnică şi să schimbe modul în care pun problema