Antena Meniu Search
x

Horoscop 28 aprilie 2018. Bani, vacanță, super distracție și ce noroc!

Horoscop 28 aprilie 2018. Această sâmbătă nu va fi o zi obișnuită. Urmează minivacanța de 1 mai, de care vă pregătiți de ceva vreme. O distracție la mare, sau la munte, așa cum petrece românul de obicei. Totul este sub control, rămâneți în acest trend de optimism, distracția e garantată.

Horoscop 28 aprilie 2018. Bani, vacanță, super distracție și ce noroc!
Horoscop 28 aprilie 2018. Bani, vacanță, super distracție și ce noroc! - Observator.tv

Horoscop 28 aprilie 2018. Această sâmbătă nu va fi o zi obișnuită. Urmează minivacanța de 1 mai, de care vă pregătiți de ceva vreme. O distracție la mare, sau la munte, așa cum petrece românul de obicei.

În această zi totul este sub control, încercați să rămâneți în acest trend de optimism pe care l-ați abordat apoape toată săptămâna. Distracția e garantată.

Horoscop 28 aprilie 2018 pentru Berbec

Berbecul astăzi va crea cu atenție planul după care ar trebui să aibă loc o petrecere de familie. Organizarea va mulțumi foarte mult rudele dvs. și toată lumea va aștepta momentul în care acest plan va fi pus în aplicare. După ce ați lucrat ore întregi, veți încheia cu bucurie, gata pentru weekendul mult așteptat. Astăzi, prietenii se vor aduna în casa dvs. pentru a începe distracția care se va întinde pe parcursul mai multor zile. Chef mare!

Pe acelaşi subiect

Horoscop 28 aprilie 2018 pentru Taur

Astăzi Taurul va resimți oboseala din timpul săptămânii. De dimineață veți merge în grabă pentru a elimina o urgență majoră care vă pune în pericol toată minivacanța de 1 mai. Din fericire, câștigați tot dreptul de a vă putea relaxa, iar până seara târziu o țineți tot într-o băută. Este un timp frumos de petrecere a timpului liber, astfel încât corpul dumneavoastră vă este recunoscător. Notă: acest timp liber înseamnă odihnă, nu curățenie. Toate la timpul lor!

Horoscop 28 aprilie 2018 pentru Gemeni

Gemenii astăzi își fac planul pentru vacanța de 1 mai la mare. Pentru că vreți să beți și să petreceți fără grija mașinii, o idee excelentă este să luați trenul. Din fericire, găsiți repede lista cu trenuri spre mare de 1 mai 2018 și începeți să vă faceți planul. Va fi și un mare concert pe litoral în această minivacanță și multe persoane și-au anunțat prezența, așa că poate este o idee bună să vă documentați. Distracție plăcută!

Horoscop 28 aprilie 2018 pentru Rac

Racul în această zi va atrage interesul oamenilor de sex opus ca un magnet. Oriunde te duci, toți ochii celor adunați vor fi îndrumați numai asupra ta. Dacă aveți un soț / soție, fiți vigilenți și atenți să nu provocați gelozie. Acest sfat este deosebit de important dacă familia dvs. are programată o ieșire în oraș sau să participe la o petrecere în această seară. Evident că nu aveți nevoie de un scandal în prezența unor străini. Încercați o abordare mai tradițională și evitați tot scandalul. Bine lucrat!

Horoscop 28 aprilie 2018 pentru Leu

Leul pe 28 aprilie 2018 se află la putere maximă, cu accent pe îngrijirea aspectului lor. Gândiți-vă cu atenție la imaginea și stilul dvs., calculând chiar și nuanțe minore precum alegerea de accesorii sau un parfum. La evenimentul în care trebuie să susțineți un mic discurs, mulți oameni puternici vor fi adunați. Scopul dvs. principal este de a incanta pe unii dintre acesti oameni pentru asigurarea unui favor. Dacă joci bine cartea, vei reuși. Dacă nu, nu.

Horoscop 28 aprilie 2018 pentru Fecioară

Fecioarele astăzi nu sunt sfătuite să se grăbească prea mult cu achiziționarea de bunuri pentru casă. Dacă te uiți într-un magazin, vei putea cumpăra același lucru pe care îl vrei în momentul ăsta pentru mult mai puțin. Acest lucru nu va fi singurul noroc în aceste zile. Astăzi veți fi chemați de o persoană cu care ați început recent să lucrați. Propunerea sa vă va surprinde și vă va inspira simultan. Deci, dublu noroc!

Horoscop 28 aprilie 2018 pentru Balanță

Balanța va fi cam plictisită în această sâmbătă. În timp ce toți ceilalți se pregătesc să sărbătorească primăvara, vă veți gândi cum să scăpați de excesul de greutate. Veți refuza chiar să mergeți la un grătar, astfel încât să nu vă afecteze mai mult cifra. Desigur, sunteți liberi să vă stricați personal timpul liber, dar va fi mult mai bine dacă vă modificați toate dietele. Nimeni nu vă obligă să mâncați toate felurile de mâncare. Puțin control este tot ce aveți nevoie. Nu vă stricați vacanța.

Horoscop 28 aprilie 2018 pentru Scorpion

Scorpionii în această zi vor avea o stare de spirit extraordinară. Mergeți la o sală de gimnastică, unde vă petreceți câteva ore bune pentru a intra în formă. Acolo, toată lumea va fi bucuroasă să vadă o așa doză de optimism și se vor simți și ei mai relaxați. Odată acasă, faceți un duș și vă apucați de împachetat pentru scurta vacanță care deja a început. Să fie la munte sau la mare?

Horoscop 28 aprilie 2018 pentru Săgetător

Săgetătorul va avea 28 aprilie 2018 un mare optimism. Ați lucrat din greu pentru a crea o întâlnire romantică și chiar dacă știați că aveți șanse, un răspuns afirmativ vă trimite în al 9-lea cer. Întâlnirea nu va fi într-un restaurant sau într-o cafenea, ci în mijlocul unei pajiști pitorești. Acest picnic improvizat va fi de neuitat. Bucurându-te de frumusețea înconjurătoare, în sfârșit vă declarați un cuplu și ciocniți un pahar de vin în sănătatea voastră.

Horoscop 28 aprilie 2018 pentru Capricorn

Capricornii astăzi nu trebuie să se abată de la a răspunde la o întrebare foarte importantă adresată de partenerul lor în căsătorie. Nu vă temeți și nu vă trădați sufletul, altfel situația tensionată va rămâne în interiorul cuplului dvs. Spune întregul adevăr, că te gândești la asta, indiferent cât de rău ți-ar părea. Chiar dacă rezultatul acestei zile este că voi și partenerul vostru vă despărțiți, este mult mai bine decât să trăiți în antagonism constant, chinuind-vă unul pe celălalt. Fiți sinceri. Dacă vă mai iubiți rezolvați, dacă nu, e timpul să vă vedeți de treabă.

Horoscop 28 aprilie 2018 pentru Vărsător

Sâmbăta aceasta nu va aduce Vărsătorului decât o desfătare incomparabilă. Veți fi singurul angajat al întreprinderii căruia șefii nu-i vor cere să lucreze în această zi. Relaxarea pentru tine va veni mai devreme decât pentru ceilalți prieteni și colegi. Veți petrece timpul liber destul de productiv. Sunteți voi care veți obține tot ce aveți nevoie pentru un picnic și pregătiți felurile de mâncare preferate pentru familie și prieteni. Astfel, când toată lumea se întoarce de la muncă, masa e pusă și le veți da o stare extraordinară de bine.

Horoscop 28 aprilie 2018 pentru Pești

Pestii se vor plictisi și chiar amuza de dialogul de astăzi cu partenerul său. Veți insista că proiectul comun va fi terminat astăzi, dar partenerul dvs. va gândi mai lent toată problema, ceea ce o să vă amuze. Nu-l puteți convinge cu punctul dvs. de vedere, deci decideți să acționați independent. În cele din urmă veți îndeplini triumfător această sarcină, după care va începe odihna de multă vreme așteptată pentru week-end. Apropo, în acest moment, partenerul tău o să-și dea seama ce ai vrut să spui. Mai bine mai târziu, decât niciodată.

(sursa)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscop 28 aprilie 2018. Bani, vacanță, super distracție și ce noroc!