Antena Meniu Search
x

Horoscop 29 noiembrie 2019. Înţelegere, gest din iubire şi o promisiune

Horoscop 29 noiembrie 2019. Înţelegere din partea persoanei iubire şi o dovadă de curaj într-o situaţie neaşteptată. Astrologii vă recomandă răbdare în această zi.

de Redactia Observator

la 28.11.2019, 13:05

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2019 - Observator.tv - Horoscop

Horoscop 29 noiembrie 2019. Înţelegere din partea persoanei iubire şi o dovadă de curaj într-o situaţie neaşteptată. Astrologii vă recomandă răbdare în această zi. 

Nativii singuri au şanse mari să-şi întâlnească jumătatea, iar cei care au deja o relaţie stabilă ar putea face planuri serioase de viitor. 

Horoscop 29 noiembrie 2019 Berbec

Este o zi bună pentru Berbeci, mai ales din punct de vedere profesional. Astrologii vă recomandă să nu puneţi la sufletul cuvintele răutăcioase ale unor persoane care vor încerca probabil să vă tragă în jos şi să vă oprească din drumul spre succes. Aveţi încredere în forţele proprii şi veţi reuşi să vă îndepliniţi toate dorinţele.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 29 noiembrie 2019 Taur

Dragi Tauri, pregătiţi-vă intens astăzi pentru un eveniment din viitorul apropiat. În cazul în care va trebui să ţineţi un discurs important, repetaţi repetaţi repetaţi. S-ar putea să fiţi nevoiţi să faceţi o impresie foarte bună, mai ales dacă la acest eveniment îşi va face apariţia şi şeful dumneavoastră. S-ar putea ca la final să fiţi propuşi spre avansare de mai mulţi colegi care au văzut potenţial, iar şeful vostru va fi întru totul de acord.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 29 noiembrie 2019 Gemeni

Gemeni, acum este momentul să vă cocnentraţi toată atenţia asupra proiectelor din domeniul finanţelor. Daţi dovadă de profesionalism, forţă de muncă şi comunciare excelentă în cadrul echipei, iar la final, dacă toate lucrurile merg conform planului, s-ar putea să primiţi şi un bonus salarial pentru efortul depus.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 29 noiembrie 2019 Rac

Astăzi ar trebui să încercaţi, pe cât posibil, să vă petreceţi cât mai mult timp în natură. Aveţi nevoie să vă deconectaţi de la viaţa cotidiană, dar şi de la radiaţii, şi să vă conectaţi cu... natura. O cantitate uriaşă de stres s-a acumulat în ultima vreme, astfel că o ieşire în aer liber va fi mai mult decât binevenită.

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 29 noiembrie 2019 Leu

Fiţi foarte atenţi la deciziile pe care le luaţi astăzi, dar şi la gesturile voastre faţă de oamenii din jur. Orice acţiune are o reacţiune şi, implicit, consecinţe. Poate nu realizaţi pe moment, însă un gest necugetat v-ar putea afecta viitorul, situaţia actuală sau chiar relaţiile cu persoane dragi. Totuşi, ziua nu este atât de tristă pe cât pare. Aţi putea fi implicaţi într-o ieşire cu prietenii sau aţi putea merge la o petrecere foarte aglomerată.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 29 noiembrie 2019 Fecioară

Vă veţi trezi plini de energie şi veţi fi mai mult decât pregătiţi pentru a... cuceri lumea. Încercaţi să nu irosiţi acest cadou din partea astrelor şi să profitaţi din plin. Astăzi ar putea fi o zi a miracolelor. Înconjuraţi de prieteni, familie şi persoana iubită, veţi fi în stare să cuceriţi lumea, însă trebuie doar să realizaţi că trebuie să fiţi extrem de fericiţi şi recunoscători pentru ceea ce aveţi. În rest, ziua va decurge într-un ritm normal.

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 29 noiembrie 2019 Balanţă

Balanţa îşi face prieteni noi astăzi, iar unul dintre aceştia îţi va fi de mare folos pe viitor. Aceste persoane sunt aliniate aceluiaşi scop pe care îl ai şi tu, iar rezultatele pe care le poţi obţine de pe urma acestei noi prietenii pot fi foarte productive. Totuşi, trebuie să ai în vedere şi faptul că aceste persoane pot avea, ca şi tine, aceeaşi gândire, deci o atenţie sporită este necesară.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 29 noiembrie 2019 Scorpion

Scorpionul îşi foloseşte anumite cunoştinţe acumulate pentru a da naştere la o idee foarte bună de afaceri. Sunteți gata să finalizați lucrurile, după mult timp în care aţi făcut doar planuri, iar astăzi pare că astrele vă sunt favorabile. Aveți încredere în intuiția dvs., pentru a vă ghida către etapele următoare.

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 29 noiembrie 2019 Săgetător

Săgetătorul ar putea să se piardă astăzi în anumite fantezii, iar gândurile îi zboară oriunde, numai unde trebuie nu. Unele dintre aceste gânduri ar putea fi plauzibile, dacă tu însuți le-ai crede, însă, uneori, ai tendința de a-ți defini obiective nerealiste pentru tine, ceea ce poate duce la descurajare. Încercaţi să vă definiţi un scop realizabil şi să nu rămâneţi doar cu visarea.

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 29 noiembrie 2019 Capricorn

Sfatul astrelor pentru Capricorni, în 29 noiembrie, este să petreacă mai mult timp cu familia. O zi în armonie și la muncă, și acasă. Fii mai bun cu cei din jurul tău și dă o mână de ajutor sau un sfat salvator, atunci când e cazul. Faptele tale vor fi apreciate şi vei ajunge un adevărat magnet pentru toată lumea. Spre seară, este posibil să te ajungă oboseala. Încearcă să te concentrezi mai mult asupra ta şi a stării tale de bine. 

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 29 noiembrie 2019 Vărsător

Este o zi plină de nostalgie pentru Vărsători. Îţi aduci aminte cu drag de copilărie şi rememorezi momente dragi care îţi aduc zâmbetul pe buze. Astăzi este o zi prosperă în plan financiar. Ai şansa să câștigi o mare sumă de bani. Dacă se întâmpla asta, nu te grăbi să o cheltuieşti. Aşteaptă o oprtunitate pentru a-i investi, mai ales că sărbătorile de iarnă se apropie și veți avea destule de cumpărat. Seara, te vei întâlni cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o de mult timp.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 29 noiembrie 2019 Peşti

Astăzi, Peștii ar face bine să îşi facă o nouă listă de priorităţi. Nu te încurca cu probleme mărunte, ci încearcă să dai atenţie lucrurilor cu adevărat importante. De asemenea, astrele îţi recomandă să nu piezi timpul cu discuții aprinse, care te pot stresa fără rost. Sfatul este valabil mai ales pentru cei care petrec mult timp la job, în compania colegilor. Dacă unul dintre ei devine recalcitrant, încearcă să-l ignori. Controlează-ţi emoţiile şi vei trece bine peste această zi. Seara, ai putea fi invitat la ziua unui prieten.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 29 noiembrie 2019. Înţelegere, gest din iubire şi o promisiune