Antena Meniu Search
x

Horoscop 29 octombrie 2019. Veşti extraordinare în plan sentimental

Horoscop 29 octombrie 2019. O zi cu multe veşti bune pentru nativi şi surprize frumoase, mai ales în dragoste. Aveţi încredere în forţele proprii şi veţi reuşi să faceţi tot ceea ce vă propuneţi. 

de Redactia Observator

la 28.10.2019, 13:13

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 29 octombrie 2019 - Observator.tv - Horoscop

Horoscop 29 octombrie 2019. O zi cu multe veşti bune pentru nativi şi surprize frumoase, mai ales în dragoste. Aveţi încredere în forţele proprii şi veţi reuşi să faceţi tot ceea ce vă propuneţi. 

La serviciu vă poate "aştepta" o mărire de salariu, depinde de voi cum veţi gestiona situaţiile în cadrul companiei.

Horoscop 29 octombrie 2019 Berbec

Berbeci, fiţi atenţi astăzi la serviciu, în cazuk în care aveţi un proiect important de rezolvat. Daţi dovadă de profesionalism în timpul şedinţelor la care pot participa şi superiorii. Doar aşa veţi reuşi să faceţi o impresie bună şi, cine ştie, poate salariul vostru se va modifica, în bine, în viitorul apropiat.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 29 octombrie 2019 Taur

Tauri, ziua aduce linişte şi voie bună pentru voi. La serviciu nimeni şi nimic nu vă va schimba starea de pozitivitate, iar spre seară aţi putea face o scurtă plimbare în oraş, alături de persoana iubită. Dacă aveţi planuri de viitor cu jumătatea voastră, e timpul să le puneţi în aplicare. Perioada imediată următoare este perfectă pentru decizii în acest sens.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 29 octombrie 2019 Gemeni

Gemeni, bucuraţi-vă de viaţă, de ceea ce vă oferă ea şi nu vă mai gândiţi la tot felul de scenarii pentru că nu veţi reuşi să schimbaţi cursul lucrurilor. S-ar putea să întâlniţi o persoană demnă de atenţia voastră, cineva care să vă ofere atenţia şi înţelegerea de care aveţi nevoie. Acordaţi o şansă, s-ar putea să nu regretaţi.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 29 octombrie 2019 Rac

Dragi Raci, ziua poate aduce veşti uşor tulburătoare, însă cu mult calm, înţelegere, veţi reuşi să treceţi peste greutăţi. Cei dragi vă vor fi alături şi vă vor oferi un răgaz de gândire, referitor la drumul pe care veţi alege să îl urmaţi de acum încolo. Ţineţi minte, totul se rezolvă la un momentdat, ba chiar înainte să realizaţi cu adevărat.

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 29 octombrie 2019 Leu

Te vei simţi cu moralul scăzut astăzi şi e posibil ca accidental să dai vina pe asta pe cineva care îţi e foarte drag. Dacă ajungi să faci asta, e important apoi să analizezi motivele pentru care ai făcut-o, ce ai spus, cui ai spus, analiza s-ar putea să îţi dezvăluie ceva important despre tine însuţi. E posibil ca persoana în cauză să nu o ia personal, ceea ce ar putea să fie şansa ta.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 29 octombrie 2019 Fecioară

E posibil să te simţi o victimă a hazardului. Cineva ar putea face un comentariu despre modul în care puteţi convieţui împreună, ceea ce te va pune pe gânduri şi vei analiza cât adevăr e în ceea ce spune această persoană. Mai ales că ai tendinţa să te arăţi mai apropiat decât sunteţi de fapt. Cel mai bine ar fi să nu reacţionezi, să rămâi tîcut şi să nu îţi arăţi nesiguranţele. Practic, poate e bine să joci puţin teatru.

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 29 octombrie 2019 Balanţă

Ai făcut o greşeală şi s-ar putea să ai probleme să faci faţă acestei greşeli. Nu pentru că e una mare, dar ea indică de fapt o problemă mai importantă şi refuzi să ceri ajutor. Şi e posibil să spună mai multe despre părţi din tine pe care refuzi să le vezi. O idee bună ar fi să laşi asta deoparte până când te simţi mai sigur pe tine şi ai curaj să priveşti problema direct.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 29 octombrie 2019 Scorpion

Eşti foarte abil să faci faţă astăzi umbrelor tale, aşa cum se dezvăluie ele, vei folosi înţelepciunea şi nu te vei abate de la drumul tău. Prin umbre poţi înţelege ceva de care nu eşti foarte mândru, cum ar fi tendinţa de a trage cu ochiul, sau abilitatea de a inventa poveşti despre oameni. E ceva ce ai încercat de obicei să nu faci şi credeai că nu îţi va fi la îndemână să faci. Astăzi e ziua când ai ceva de învăţat. Dar ai grijă, atitudinea de azi nu va funcţiona la fel de bine de fiecare dată.

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 29 octombrie 2019 Săgetător

Săgetătorii vor fi subiectul bârfelor. Anumite persoane vor aduce în discuţie subiecte pe care nu le vreţi ştiute şi despre care nu vreţi să vorbiţi. De asemenea, dacă mergeţi la cumpărături, aveţi mare grijă. E bine să faceți calculele înainte, ca să nu riscați să cheltuiți mai mult decât v-ați propus. În rest, veți avea parte de o zi cu noroc. Veţi descoperi oportunități de afaceri care, pe viitor, vă vor ajuta să avansaţi în carieră. 

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 29 octombrie 2019 Capricorn

Capricornii sunt, astăzi, foarte activi. Sunteţi plini de energie şi gata să vă asumaţi riscuri. Nu trebuie, însă, să faceți compromisuri dacă vi se va face o propunere care nu vă e pe plac. Ascultați-vă instinctul și refuzați, pentru a nu avea de suferit. Dacă sunteți singuri, astăzi nu vă veţi găsi jumătatea. Persoanele care vă ies în cale nu vă vor oferi relația la care visați, aşa că aşteptaţi zile mai favorabile. 

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 29 octombrie 2019 Vărsător

E o zi în care Vărsătorii sunt nevoiţi să inventeze un răspuns la o întrebare care le este adresată şi la care nu ştiu răspunsul. Dacă nu sunteţi în proiecte importante, dormiți mai mult, leneviți până mai târziu. Aveți nevoie de odihnă după efortul depus în ultimele zile. Nu ar fi rău dacă v-aţi răsfăţa puţin. Savuraţi mâncarea preferată şi ascultaţi melodiile care vă binedispun.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 29 octombrie 2019 Peşti

Peștii riscă să se împovăreze cu problemele prietenilor. Sunteţi deschişi la conversaţii, astfel că cei dragi vor vedea în voi persoana de încredere cărora se pot confesa. Horoscopul vă atenționează ca astăzi să nu faceţi cumpărături pentru că riscaţi să rămâneţi fără bani în portofel. De asemenea, nu exageraţi cu dulciurile și să aveți măsură la băuturi.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop 29 octombrie 2019. Veşti extraordinare în plan sentimental