Antena Meniu Search
x

Horoscop 31 iulie 2020. Speranţe în dragoste şi dovadă de curaj

Horoscop 31 iulie 2020. Astrologii au veşti bune în dragoste pentru unii nativi ai zodiacului.

de Redactia Observator

la 30.07.2020, 13:05

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 31 iulie 2020 - iStock | Getty Images
  • Capricornii nu au un comportament de invidiat.
  • Vărsătorii simt nevoia unei schimbări majore în viaţa lor.

Horoscop 31 iulie 2020 Berbec

Dacă aveţi o presimţire în legătură cu fidelitatea persoanei iubite, indicat ar fi să nu reacţionaţi vulcanic. O confruntare nu vă va ajuta cu prea multe, ba chiar riscaţi să pierdeţi totul dacă în final veţi descoperi că v-aţi înşelat. Fiţi discreţi şi urmăriţi micile schimbări care apar în relaţia voastră. Poate fi pur şi simplu doar o perioadă solicitantă. 

Horoscop 31 iulie 2020 Taur

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Taurului se pregătesc de vacanţă. Vă aşteaptă o perioadă de relaxare, linişte şi odihnă alături de prieteni ori de persoana iubită. Sufletul vostru pereche vă va pregăti de altfel şi o surpriză, cu ocazia unei noi veşti. Cine ştie, poate familia voastră se va mări cu un membru. 

Horoscop 31 iulie 2020 Gemeni

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Gemenilor trebuie să ia o decizie foarte importantă în dragoste, decizie care îi va bântui dacă în final nu va fu cea corectă. Gândiţi-vă bine, alegeţi cu sufletul fără a fi manipulaţi de cei din jur, căci inima doar vouă vă bate-n piept.

Horoscop 31 iulie 2020 Rac

Ți-ai consumat energia concentrându-te la ceea ce își doresc ceilalți, în detrimentul tău, și nu e o idee bună să analizezi acum relațiile din viața ta. Ceea ce nu e un lucru rău. Ai face bine să te concentrezi mai mult pe propria persoană, pe cine ești tu ca individ. Altfel, riști să te pierzi în mulțime. Chiar merită să te focusezi mereu pe ceilalți, în loc să te pui pe tine pe primul loc?

Horoscop 31 iulie 2020 Leu

Nu îți place rolul învățăcelului, însă vei descoperi curând cât de mult ajută ca, uneori, să pleci urechea la ceea ce îți spun ceilalți și să înveți lucruri noi. Învățarea necesită timp, dar oferă mai multe recompense pe termen lung decât ți-ai putea imagina vreodată. Este timpul să te gândești la imaginea de ansamblu și să renunți, o vreme, la câștigurile imediate. Pune întrebări atunci când nu știi ceva. Nimeni nu te va condamna pentru asta.

Horoscop 31 iulie 2020 Fecioară

Zi cu soare și voie bună astăzi. Vestea unui câștig financiar ți-a adus zâmbetul pe față încă de dimineață. Ferește-te de conflicte și de oamenii care îți pot strica buna dispoziție. Fii onest și spune oamenilor în față ce crezi despre anumite proiecte în care vor să te implice ca să nu îi încurci degeaba.

Horoscop 31 iulie 2020 Balanţă

Dacă începeți treaba la un nou loc de muncă, nu puneți presiune asupra voastră ca să fiți un superstar chiar din prima zi. Acordă-ți tot timpul de care ai nevoie pentru a te obișnui cu noua ta rutină, noul mediu sau noul grup de oameni din jurul tău. Empatia care vă este arătată acum vă va încuraja să vă relaxați și să fiți voi înșivă. Treaba ta este acum să înveți, nu să impresionezi.

Horoscop 31 iulie 2020 Scorpion

Există o relație directă între cât de ușor este ceva și cât de demn de urmat e. Dacă cineva clipește des la tine, moare după atenție, nu este persoana pe care ar trebui să o iei înseamă chiar acum. Căutați persoana care nu muncește atât de mult pentru a primi aprobarea celorlalți. Această persoană nu se străduie din greu pentru a obține ceva. E pur și simplu cine e, așa că merită să încerci să discuți cu ea, chiar dacă ar putea fi o provocare.

Horoscop 31 iulie 2020 Săgetător

Când erai mic, efortul de a pedala pe bicicletă spre vârful unui deal mare nu a fost chiar atât de distractiv, dar să cobori pe cealaltă parte cu o viteză extremă era mereu ceva palpitant. Totul este să depui efortul necesar pentru a obține cât mai mult distracție azi. Dacă simțiți că vă luptați sau că depuneți mai mult decât ar fi corect, e suficient să-ți amintești recompensa de pe cealaltă parte a dealului.

Horoscop 31 iulie 2020 Capricorn

Vineri, nativii zodiei Capricorn nu au un comportament de invidiat. Ești invidios pe succesul și reușitele profesionale ale celor din jur. Încearcă să te desprinzi de aceste sentimente urâte. Fii mai încrezător în propriile forțe și gândește-te că și tu ești capabil de lucruri incredibile. Dacă cineva apropiat îți cere ajutorul, fiind într-un mare impas financiar, nu-l dezamăgi. Fii generos, iar răsplata va fi înzecită.

Horoscop 31 iulie 2020 Vărsător

Vărsătorii simt nevoia unei schimbări majore în viaţa lor, însă trebuie să înțeleagă acum nu e momentul potrivit. Amână deciziile pe care vrei să le iei. Este o perioadă destul de tulbure, așa că nu te grăbi. În plan amoros, totul se poate schimba radical într-o singură zi. Sfatul astrelor pentru tine este să îți ascukți sufletul și să nu ceri părerea nimănui. Fă doar ce simți!

Horoscop 31 iulie 2020 Pești

Astăzi, Peştii pot fi prinși cu minciuna. Ai în vedere această avertizarea și înceracă să nu faci greșeli care pot pune în pericol relaţiile cu rudele şi prietenii. Dacă nu ești atent, există riscul ca cei din jur să te perceapă altfel decât ești cu adevărat. Seara, vei avea parte de o surpriză extrem de plăcută. Vei realiza că o persoană extrem de specială din anturajul tău ar putea fi mai mult decât un prieten. Ia-ți inima în dinți și fă primul pas. Nu vei regreta!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop 31 iulie 2020. Speranţe în dragoste şi dovadă de curaj