Antena Meniu Search
x

Horoscop 4 martie 2020. Planuri de viitor şi o surpriză în dragoste

Horoscop 4 martie 2020. Astrologii au veşti bune pentru nativii zodiacului, în această zi. Aveţi mai multă încredere în voi, iar succesul va fi prezent în viaţa voastră.

de Redactia Observator

la 03.03.2020, 13:20

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 4 martie 2020 - istock.com
  • Astrologii anunţă schimbări în sfera emoţională.
  • Unele zodii au noroc în dragoste, dar şi în viaţa profesională.

Horoscop 4 martie 2020. Astrologii au veşti bune pentru nativii zodiacului, în această zi. Aveţi mai multă încredere în voi, iar succesul va fi prezent în viaţa voastră.

Vor fi schimbări în dragoste, mai ales pentru nativii care suferă din iubire şi îşi doresc un nou început.

Horoscop 4 martie 2020 Berbec

Berbecii au tendința de a reacționa impulsiv astăzi în discuțiile cu cei din jur. Încercați să acționați cu mult calm, răbdare, mai ales dacă trebuie să purtați o conversație importantă cu superiorii voștri. Dați dovadă de profesionalism, iar concluziile vor fi pozitive.

Horoscop 4 martie 2020 Taur

Nativii născuţi sub zodia Taurului au parte de surprize extraordinare în dragoste. Fiţi sinceri, aveţi încredere în forţele proprii şi daţi dovadă de fidelitate. Discutaţi cu partenerul/a dacă aveţi anumite supărări. Spre seară s-ar putea să primiţi un cadou neaşteptat. 

Horoscop 4 martie 2020 Gemeni

Gemenii trebuie să îşi reconsidere poziţia într-o anumită situaţie. Îndepărtaţi-văd e oamenii care nu vă fac cinste, ori care aduc toxicitate în viaţa voastră. Căutaţi liniştea şi înţelegerea din partea celor apropiaţi şi nu acceptaţi compromisuri dacă nu vă aduc succesul binemeritat.

Horoscop 4 martie 2020 Rac

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal trebuie să pună la punct planurile pentru viitor. Gândiţi-vă la vacanţă, mai ales că din timp puteţi achiziţiona excursii la preţ redus, dar consultaţi-vă bine cu persoanele alături de care vreţi să vă petreceţi concediul. Ar fi nedrept să luaţi o decizie egoistă, fără ca ceilalţi să îşi dea acordul. 

Horoscop 4 martie 2020 Leu

În ultimul timp, dorința voastră de a face plăcere altor oameni este în contradicție cu cât timp aveți disponibil. Se pare că aţi uitat de unele priorități majore. Ar putea fi puțin dificil să-ți dai seama cine trebuie ajutat mai întâi. Trebuie să ajutați persoana care vă ajută de fiecare dată când aveți nevoie de un sprijin. E timpul să răsplăteşti ajutorul primit de la această persoană.

Horoscop 4 martie 2020 Fecioară

Indiferent de filozofia ta de viață, va trebui să fii deschis astăzi la diferite moduri de a gândi. Cineva într-o poziție de putere te poate ajuta să crești în carieră sau la școală. Este timpul să fii de acord cu oamenii care diferă de tine. Nu puteți schimba părerile oamenilor despre lucruri care sunt importante pentru ei, așa că nici nu încercați. Acceptarea ar fi o abilitate bună de învățat astăzi.

Horoscop 4 martie 2020 Balanță

Conexiunile de afaceri și romantice s-ar putea intersecta astăzi într-un mod potențial palpitant. Ai grijă să rămâi în zona corectă între datoriile de afaceri şi jocul seducţiei. Construirea acestei relații s-ar putea să îţi trimită viața într-o direcție complet nouă. Păstrează-ţi personalitatea, dar nu exagera cu dorinţa ta de a conduce.

Horoscop 4 martie 2020 Scorpion

Dacă sunteți în căutarea inspirației chiar acum, priviți lucrurile din viața voastră care sunt o sursă de frustrare. Lucrurile care te duc pe calea greșită au un motiv în tine pentru care sunt aşa. Descoperiți care este acest motiv și veți găsi o soluție la o problemă presantă. Ideile proaspete se dezvoltă din situații neobișnuite, așa că imediat ce amesteci lucrurile un pic, se poate deschide o lume cu totul nouă.

Horoscop 4 martie 2020 Săgetător

Pentru Săgetători, urmează o zi cu o puternică încărcătură afectivă. Astăzi, vei analiza mai profund relațiile cu cei din jur și direcția în care viața ta se îndreaptă. Vei lua decizii radicale în multe privinţe, care vor schimba cursul destinului. Dacă nu eşti implicat într-o relaţie, astrele spun că există mari şanse să-ţi întâlneşti jumătatea.

Horoscop 4 martie 2020 Capricorn

Capricornii sunt foarte tensionaţi şi fac gafă după gafă pentru că sunt foarte repeziţi. Eşti foarte harnic şi muncitor, însă, din punct de vedere afectiv, lucrurile sunt amestecate. Este foarte posibil ca lucrurile să nu meargă foarte bine la locul de muncă şi să fii nevoit să îţi cauţi un alt job. În privința sănătății, ai grijă la micile accidente, care pot avea urmări neplăcute.

Horoscop 4 martie 2020 Vărsător

Pentru Vărsători, ziua de miercuri este marcată de o dispută legată de un bun, o casă sau un teren. Rişti să te cerţi serios cu rudele, dacă nu ai răbdarea necesară ca să le explici şi să argumentezi acolo unde greşesc. Seara, primeşti o veste care va schimba în bine perspectiva financiară. O nouă afacere sau un job nou plătit mai bine îţi readuc zâmbetul pe buze.

Horoscop 4 martie 2020 Pești

Peştii au sufletul împărţit între partener şi părinţi, ca şi cum nu ar ști cu cine să meargă mai departe. A venit momentul să conştientizezi, odată pentru totdeauna, că ai propria viaţă, propriul destin. Şi, foarte important, trebuie să ştii că orice alegere nu scindează familia. Spre sfârşitul zilei, partenerul de viaţă te va surprinde cu un cadou scump, un lucru pe care ţi-l doreai de foarte multă vreme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Horoscop » Horoscop 4 martie 2020. Planuri de viitor şi o surpriză în dragoste