Antena Meniu Search
x

Horoscop 6 mai 2019. Mesaje cu subînțeles în dragoste

Horoscop 6 mai 2019. Tăcerea este o artă, după cum vor descoperi pe propria piele unele zodii. Adevăratele sentimente se trasmit printre rânduri, iar cine nu ascultă cu atenție ar putea pierde o ocazie unică în dragoste.

de Redactia Observator

la 05.05.2019, 13:36

Horoscop pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de luni, 6 mai 2019 - Observator

Horoscop 6 mai 2019. Tăcerea este o artă, după cum vor descoperi pe propria piele unele zodii.

Adevăratele sentimente se trasmit printre rânduri, iar cine nu ascultă cu atenție ar putea pierde o ocazie unică în dragoste.

Horoscop 6 mai 2019 Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să nu reacționeze la orgoliu, chiar dacă sunt puși în fața unor situații delicate. Încearcă să răspunzi provocărilor cu un calm desăvârșit, specific celor care știu ce pot și încotro se îndreaptă. Și nu uita să râmbești, vei dezarma adversarul în doar câteva secunde. Spre seară e posibil să primești o veste neașteptată din partea unui prieten. Dacă poți, oferă ajutorul, însă în anumite condiții, pentru a nu crea un precedent.

Horoscop 6 mai 2019 Taur

Încurcați în hârtii și drumuri, Taurii visează la escapade romantice și cine la malul mării. Din păcate, nu prea au cu cine și cu ce, însă situația se poate schimba în orice clipă. Pentru asta nu trebuie să refuzi nicio invitație, oricât de plictisitoare ar părea. Marile aventuri pornesc de la un telefon și o cafea băută cu persoana potrivită. Nu înceta să visezi, pentru că visele devin realitatea, mai devreme sau mai târziu.

Horoscop 6 mai 2019 Gemeni

Gemenii sunt curprinși de o lene de proporții cosmice. Iar asta nu e tocmai bine, în special în prima zi a săptămânii, când șefii se așteaptă la o cu totul altă atitudine. Fără un scop clar ziua va trece dureros de lent. Sună un prieten apropiat și programează o întâlnire spre seară, atmosfera se va schimba imediat. Atenție mare și la cheltuieli, plictiseala are prostul obicei de a costa o avere.

Horoscop 6 mai 2019 Rac

Racii ar face bine să comunice mai puțin și să asculte mai mult. În special când persoana iubită vorbește în aceeași limbă. Ar putea afla lucruri interesante, dacă nu chiar incitante. N-o să-ți spună nimeni cele mai ascunse dorințe cu voce tare, trebuie să înțelegi singur mesajul. Asta dacă vrei să ai parte de nopți... frumoase.

Horoscop 6 mai 2019 Leu

Intenţiile bune de astăzi pot fi zădărnicite de persoane care să caute motive ascunse în faptele tale altruiste. Nu te apuca să faci complimente gratuite colegilor de muncă mai în vârstă şi nu te îmbrăca prea strident. Ascultă cu multă atenţie ce au de spus cei dragi şi respectă-le opiniile. Nu e o zi recomandată pentru experimente în dragoste.

Horoscop 6 mai 2019 Fecioară

Astrele se aliniază astăzi pentru aţi fi aproape când îţi asumi riscurile unor noi experimente în viaţă. Ia în seamă orice oportunitate şi ai încredere în şansa ta. Nu te feri să întrebi direct, atunci când ai nelămuriri. La locul de muncă fii atent la colegi şi la şef, nu te expune. Dacă reuşeşti să gestionezi aceste relaţii, ziua va fi un succes.

Horoscop 6 mai 2019 Balanţă

E posibil ca astăzi să doreşti să introduci oameni noi în grupul tău de prieteni. Ai grijă ca aceşti oameni noi să fie pe placul tuturor şi mai ales să se ridice la nivelul exigenţelor tale. Dacă vei reuşi să faci asta, o problemă veche îşi va găsi astăzi soluţia. În dragoste e posibil să apară un conflict minor.

Horoscop 6 mai 2019 Scorpion

Sunt şanse să ai parte de o conversaţie plăcută cu un străin. Dacă vei fi onest şi vei reacţiona corect, poţi avea de cîştigat de pe urma acestei discuţii. Nu e o zi pe care astrele o susţin în deciziile riscante din afaceri, aşa că nu vă aruncaţi să faceţi investiţii financiare. O problemă a unui membru al familiei nu va putea fi rezolvată de tine, renunţă şi concentrează-te pe alte lucruri importante.

Horoscop 6 mai 2019 Săgetător

Săgetătorul este foarte sincer astăzi, însă acest lucru poate provoca probleme cu un prieten apropiat care se poate simţi ofensat. De asemenea, aceeaşi sinceritate este foarte posibil să vă facă deservicii în anumite negocieri pentru un interviu. Găsiţi o modalitate să spuneţi adevărul, dar să nu folosiţi cuvinte jignitoare. Seara va fi plină de surprize, probabil legate de un prieten apropiat sau de membri ai familiei. Este, de asemenea, posibil să primiți niște vizitatori neinvitați sau să fiți târâți într-o conversație obositoare de un prieten destul de complicat.

Horoscop 6 mai 2019 Capricorn

Capricornului îi este recomandat astăzi să păstreze distanța față de unele persoane străine. Sunteţi în siguranţă cu cei cu care sunteți deja apropiaţi, dar persoanele nou cunoscute probabil vor interveni între dvs. și interesul dvs. de dragoste sau chiar între membrii familiei. Este de asemenea posibil să descoperi un coleg cu o atitudine urâtă faţă de tine. Încercați să vă ocupați de aceste probleme, dar ignorați provocările.

Horoscop 6 mai 2019 Vărsător

Vărsătorul trebuie să încerce astăzi să să evite discuţiile despre planurile de viitor. Sunt anumite subiecte care vă interesează foarte mult, dar există şi posiblitatea unor conflicte dacă le expuneţi prea direct. Încercați să evitați conflictele despre aceste planuri, deoarece timpul va spune cine este mai probabil să reuşească. Concentrați-vă pe locul de muncă, astfel veți avea șansa de a obţine un avantaj financiar.

Horoscop 6 mai 2019 Pești

Nativii din zodia Peşti, dacă au încredere în ei și în visele lor, astăzi poate fi o zi deosebit de productivă. Alinierea planetelor vă oferă posiblitatea unui eveniment care vă poate schimba viaţa în bine. Este foarte posibil să fie vorba despre o moştenire. Aşadar, fiți pregătiți pentru cheltuieli și călătorii neașteptate, dar încercaţi să nu vă adânciţi în gânduri şi să acţionaţi cu încredere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 6 mai 2019. Mesaje cu subînțeles în dragoste