Antena Meniu Search
x

Horoscop 6 mai 2020. Discuţie aprinsă cu persoana iubită şi un secret

Horoscop 6 mai 2020. Astrologii au veşti bune pentru unii nativi ai zodiacului, mai ales în dragoste, dar şi în relaţiile cu prietenii.

de Redactia Observator

la 05.05.2020, 12:45

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 6 mai 2020 - iStock | Getty Images
  • Vărsătorii încearcă să se relaxeze.
  • Peştii au depus mult efort în ultima perioadă.

Vă puteţi bucura de atenţia persoanei iubite în această zi. 

Horoscop 6 mai 2020 Berbec

Când un prieten sau persoana iubită vă cere ajutorul, trebuie să vă implicaţi, mai ales sufleteşte. Oferiţi-le sfaturi şi suport, chiar şi financiar dacă aveţi încredere şi vă permiteţi să faceşi o decizie de acest gen. Cel mai important însă este să le fiţi alături în momentele dificile, căci veţi fi trataţi la fel ulterior. 

Horoscop 6 mai 2020 Taur

Încercați să evitați astăzi discuţiile tensionate, conflictele, în general persoanele cu un temperament vulcanic. Fiţi răbdători cu rudele voastre, mai ales dacă vă cer ajutorul într-o anumită situaţie. Dacă voi aveţi mai multă experienţă în acest domeniu, gândiţi-vă că nu aţi avut toate aceste cunoştinţe de la început şi că este normal ca persoana ajutată să nu înţeleagă totul din prima clipă. 

Horoscop 6 mai 2020 Gemeni

Nativii Gemeni îşi petrec ziua în compania persoanei iubite. S-ar putea chiar să primiţi o surpriză colosală, motiv pentruc are, în plan sentimental, astrologii vă spun că veştile sutn foarte bune. Poate Cupidon vă urmăreşte din umbră, căci fericirea poate fi uşor văzută pe chipul vostru. 

Horoscop 6 mai 2020 Rac

Cineva din anturaj ar putea să îți strice buna dispoziție, astăzi. Din fericire, însă, ai câțiva prieteni incredibili care te pot scoate rapid din starea asta și îți readuc zâmbetul pe bune. Sună-i de fiecare dată când simți nevoia să auzi o vorba bună. Comentariile lor te vor surprinde. Prietenii sunt ca mini-vacanțele perfecte într-o zi stresantă.

Horoscop 6 mai 2020 Leu

Ai luat câteva decizii greșite în ultima perioadă, așa că un moment de claritate ar putea readuce lucrurile înapoi în perspectivă, atâta timp cât îți urmezi intuiția. Acesta ar putea fi progresul pe care l-ai așteptat atâta vreme, chiar dacă nu e exact ceea ce sperai. Încearcă să rămâi pozitiv în ciuda iluziilor spulberate.

Horoscop 6 mai 2020 Fecioară

Dacă ai puțin timp liber astăzi, nu ar strica să îți aranjezi un pic mediul în care trăiești. Fă un pic de ordine în casă, pe birou, spală-ți mașina. Nu există niciodată timp suficient pentru a face totul, desigur, însă te vei simți mai bine chiar și dacă rezolvi doar câteva din aceste lucruri. E un exercițiu bun să îți amintești că ești responsabil de propria viață.

Horoscop 6 mai 2020 Balanță

Dacă doriți să fiți mai aroganți chiar cum, trebuie să fiți mai curajoși. În loc să aștepți ca prietenii să vă prezinte oameni noi, înregistrați-vă pe o aplicație de întâlniri și începeți să vă conectați cu alți membri. Lucrurile pe care le dorești în viață sunt mult mai ușor de obținut decât îți dai seama. Dă-i bătaie. Nu mai aștepta să te ajute cineva. O poți face singur!

Horoscop 6 mai 2020 Scorpion

S-ar putea simți că cineva încearcă să-ți îngreuneze viața acum, dar nu e așa. În realitate, această persoană încearcă doar să te determine să înțelegi puterea și abilitățile pe care le ai. Te provoacă să faci mai mult și să fii mai mult. Nu respinge sfaturile doar pentru că tu crezi că sunt prea dure pentru tine. Puteți (și ar trebui) să vă ridicați la provocarea pe care o primiți acum.

Horoscop 6 mai 2020 Săgetător

Dacă doriți să fiți mai aroganți chiar cum, trebuie să fiți mai curajoși. În loc să aștepți ca prietenii să vă prezinte oameni noi, înregistrați-vă pe o aplicație de întâlniri și începeți să vă conectați cu alți membri. Lucrurile pe care le dorești în viață sunt mult mai ușor de obținut decât îți dai seama. Dă-i bătaie. Nu mai aștepta să te ajute cineva. O poți face singur!

Horoscop 6 mai 2020 Capricorn

Capricornii îşi vor petrece ziua de miercuri făcând tot felul de schimbări. Vei încerca un look nou sau vei redecora locuinţa. Este foarte posibil ca spre după-amiază, un prieten foarte apropiat să îți ceară să îl împrumuți cu o sumă importantă de bani. Nu te grăbi să spui da, pentru că nici tu nu stai prea bine la acest capitol. Spre sfârșitul zilei, o veste neaşteptată să-ți strice buna dispoziție. Dacă nu ai o relație, ți-ai putea găsi jumătatea în această seară. 

Horoscop 6 mai 2020 Vărsător

Vărsătorii încearcă să se relaxeze și să se bucură de viaţă şi de tot ce îi oferă ea. Dacă în prima parte a zilei vei lenevi cât vei putea de mult, la amiază o veste primită de la un prieten te va agita și te va face să te ridici de pe canapea. Încearcă să nu îți pierzi cumpătul și să rezolvi problema cu tact și mult calm. Seara, partenerul de viaţă îți va face un cadou scump şi vei încheia ziua cu zâmbetul pe buze.

Horoscop 6 mai 2020 Pești

Peştii se resimt puternic după efortul depus în ultima perioadă la muncă și simt nevoia să se izoleze de lume. Asta va provoca, cel mai probabil, nemulţumirea familiei şi a prietenilor apropiați, în special a celor care aveau tot felul de planuri cu tine. Nu sta prea mult în cochilie și bucură-te de viață. Dacă ești singur, vei începe o poveste de iubire de neuitat. Peștii care au familie vor petrece timp de calitate împreună cu partenerul de viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 6 mai 2020. Discuţie aprinsă cu persoana iubită şi un secret