Antena Meniu Search
x

Horoscop 7 decembrie 2018. Reîntâlnire cu fosta iubire și o discuție sinceră

Horoscop 7 decembrie 2018. În dragoste vin momente încărcate de emoție, atât pentru cei aflați într-o relație, cât și pentru burlaci. E timpul pentru întâlniri romantice cu persoane din trecut, dar și discuții pe cât de sincere, pe atât de dureroase.

Horoscop, 7 decembrie, pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de vineri, 7 decembrie 2018 - Observator

Horoscop 7 decembrie 2018. În dragoste vin momente încărcate de emoție, atât pentru cei aflați într-o relație, cât și pentru burlaci. E timpul pentru întâlniri romantice cu persoane din trecut, dar și discuții pe cât de sincere, pe atât de dureroase.

Pe plan profesional lucrurile se mișcă rapid, iar unii ar putea lua decizia de a-și schimba serviciul.

Horoscop 7 decembrie 2018 Berbec

Berbecii au de gând să-și facă ordine în viață. Primul pas - planuri pentru schimbarea locului de muncă. Nativii din această zodie au sentimentul că merită ceva mai bun, pe plan profesional, iar încrederea în propriile forțe îi va ajuta să ia decizii curajoase. Important este să găsească momentul potrivit. Vor fi schimbări și în relația de cuplu, odată cu unele probleme mai vechi, aduse în discuție. 

Horoscop 7 decembrie 2018 Taur

Taurii sunt îngrijorați cu privire la viitor. O conversație sinceră cu persoana iubită le dă sentimentul că relația este mai șubredă ca niciodată, iar dacă lucrurile continuă în acest fel despărțirea este inevitabilă. Așadar, a sosit momentul pentru decizii curajoase. Cei care se feresc de ele vor plăti, mai devreme sau mai târziu. Iar atunci situația nu va mai putea fi reparată. Un sfat de la prietenii apropiați s-ar putea dovedi salvator.

Horoscop 7 decembrie 2018 Gemeni

Pe când toată lumea se pregătește de bunătățile de Crăciun, Gemenii își fac probleme cu privire la dietă. Pentru ei, a arăta bine în preajma Sărbătorilor, atunci când își vor revedea întreaga familie și toți prietenii, merită orice sacrificiu. Unii nativi din zodia Gemeni sunt preocupați de achiziționarea unui cadou scump, care îi va ajuta să câștige inima unei persoane atrăgătoare.

Horoscop 7 decembrie 2018 Rac

Racii vor primi, astăzi, o veste foarte importantă. Cel mai probabil, vestea se referă la o persoană iubită cu care nu aţi mai vorbit de foarte multă vreme. O fostă mare iubire va apărea în viaţa voastră, însă nu veţi face altceva decât să schimbaţi anumite păreri despre anii care au trecut. Şansele ca voi să fiţi din nou împreună sunt extrem de mici, mai ales că fiecare dintre voi vă aflaţi deja în alte relaţii în care chiar sunteţi fericiţi. Veţi trece cu uşurinţă peste acest episod şi vă veţi relua cursul vieţii de zi cu zi.

Horoscop 7 decembrie 2018 Leu

Leii vor trece, astăzi, prin mai multe stări emoţionale. Vor exista momente de tensiune alternate de momente de tandreţe alături de persoana iubită, iar în final nu vă veţi aminti decât lucrurile bune care vi s-au întâmplat în această zi. Împreună cu persoana iubită veţi face ceva ce nu aţi mai făcut de foarte mult timp. O plimbare în aer liber, o ieşire la un film sau o cină la restaurantul preferat. Nu ezitaţi să vă arătaţi sentimentele pe care le trăiţi şi să fiţi sinceri. Acest lucru vă va ajuta atât pe voi, cât şi pe cel de lângă voi.

Horoscop 7 decembrie 2018 Fecioară

Fecioarele sunt sfătuite ca, astăzi, să nu ia decizii pripite. Încercaţi să analizaţi foarte bine fiecare situaţie pentru a putea lua decizia cea mai bună. Veţi încerca să faceţi în aşa fel încât să nu răniţi persoanele din jur, chiar dacă asta va fi în detrimentul vostru. Pentru voi, bunăstarea familiei şi a prietenilor primează în faţa intereselor personale, iar acest lucru nu este întotdeauna înţelept. Din când în când, mai gândiţi-vă şi la voi şi acţionaţi în consecinţă.

Horoscop 7 decembrie 2018 Balanță

Ziua de vineri va trece fără evenimente notabile pentru Balanţe. Eşti lipsit de putere şi energie aşa că îţi vei petrece orele într-o stare maximă de relaxare. Dacă ai planificat ceva important pentru această zi (semnarea unui contract, raport), ai face bine să amâni pentru o zi în care energia ta este la cote mai ridicate. Fă eforturi mai susţinute ca să-ţi echilibrezi balanţa energetică. După ce te ocupi de problemele de maximă urgenţă, încearcă să te concentrezi asupra sănătăţii. Este necesar îţi consolidezi sistemul imunitar sau să-ţi creezi o dietă echilibrată.

Horoscop 7 decembrie 2018 Scorpion

Scorpionii pot evita cu succes multe probleme. Poţi câştiga în afaceri sau să-ţi faci viaţa personală mai frumoasă dacă eşti atent la previziunile astrale. O altă realizare a acestei zile este o victorie asupra unui obicei prost, un viciu, care se reflectă în mod negativ asupra sănătăţii tale. Asigură-te că ai parte de suficient somn şi linişte, pentru că ai un drum lung ca să învingi acest viciu.

Horoscop 7 decembrie 2018 Săgetător

Astăzi, mulţi Săgetători vor tinde să se îngrijoreze de ceva ce nu se va întâmpla niciodată. Este o abordare greșită care vă poate distruge psihicul. În loc să te panichezi în mod nejustificat, uită-te în jur la fețele fericite ale oamenilor care se pregătesc pentru petrecerile din weekend. Ai face bine să te duci şi tu la un astfel de eveniment. Distracția va fi un balsam vindecător pentru tine.

Horoscop 7 decembrie 2018 Capricon

Capricornii își găsesc azi un nou hobby. Ar putea fi vorba despre ceva interesant, dar costisitor. Deci, trebuie să fiți atenți pe ce cheltuiți banii pentru a nu vă depăși bugetul. Sunt șanse ca ziua să treacă într-un mod plăcut și pozitiv. Comunicarea este prioritară: întâlniți-vă cu prietenii, faceți scurte călătorii sau plimbări în aer liber.

Horoscop 7 decembrie 2018 Vărsător

Mulți Vărsători vor petrece ziua de vineri într-un mod pozitiv. Planurile pe care vi le-ați făcut au șanse mari să fie duse la bun sfârșit. Singura surpriză este absența unui prieten drag, însă nu trebuie să vă îngrijorați. Seara, ar fi bine dacă ați vizita un loc de care vă leagă amintiri plăcute. Ați putea să întâlniți pe cineva drag sau să vă faceți noi prieteni.

Horoscop 7 decembrie 2018 Pești

Peștii ar putea să fie acaparați azi de lucrurile mărunte pe care trebuie să le facă. Nu vă temeți să cereți ajutor. Sunt oameni dispuși să-și ofere ajutorul și să vă ia din sarcini. Seara, este posibil să vă amânați niște planuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop 7 decembrie 2018. Reîntâlnire cu fosta iubire și o discuție sinceră