Antena Meniu Search
x

Horoscop 9 august 2018. Iubire nouă, destin schimbat şi o inimă frântă

Horoscop 9 august 2018. Astăzi trebuie să refuzi orice discuţie care poate provoca o traumă emoțională profundă. Fie că este vorba despre dragoste, afaceri sau sănătate, cel mai bine ar fi să refuzi să intri într-un dialog dificil cu persoane care te pot răni cu cuvintele lor.

Zodiacul pentru 9 august 2018
Horoscopul zilei de 9 august 2018. Află secretele astrelor - Observator.tv

Horoscop 9 august 2018. Astăzi trebuie să refuzi orice discuţie care poate provoca o traumă emoțională profundă. Fie că este vorba despre dragoste, afaceri sau sănătate, cel mai bine ar fi să refuzi să intri într-un dialog dificil cu persoane care te pot răni cu cuvintele lor.

Nu răspundeți cu agresiune la energia negativă şi depărtaţi-vă de orice subiect care vă tulbură.

Horoscop 9 august 2018 Berbec

Berbecul pe 9 august 2018 va lua măsuri care vizează îmbogățirea financiară. Desigur, nu vei deveni bogat într-o singură zi. Cu toate acestea, veți putea pune bazele pentru tot ceea ce, puțin mai târziu, vă va conduce spre o prosperitate deosebită. Lucrați, perfecționați sfera antreprenoriatului, dar nu uitați de odihnă. Încercați să planificați programul zilei, astfel încât să fie întotdeauna câteva ore în care puteți să vă dedicați relaxării.

Pe acelaşi subiect

Citeşte şi Horoscop Berbec august 2018

Horoscop 9 august 2018 Taur

Taurul astăzi va trebui să decidă soarta unei rude. Această persoană își va pierde capacitatea de a-și controla viața și decideți să o ajutați. După ce vă consultați cu cealaltă jumătate, veți soluționa problema, după care multe se vor schimba pentru dvs. În primul rând, jumătatea ta va fi foarte fericită că ai făcut asta şi te va vedea cu totul altfel de acum încolo. Orice fel de probleme aţi fi avut vor dispărea, iar pentru gestul tău vei primi în schimb o recunoștință incomparabilă.

Citeşte şi Horoscop Taur august 2018

Horoscop 9 august 2018 Gemeni

Gemenii astăzi vor fi prea lenți în afacerile lor personale. O persoană care a așteptat mult un răspuns de la tine va începe o aventură cu altcineva. Veți vedea acest lucru ca un şiretlic, menit să vă provoace. Cu toate acestea, având în vedere fotografiile fericite ale acestor oameni, veți realiza că ați pierdut mult. O persoană care ți-a așteptat cu sinceritate sentimentele îşi va dedica sensibilitatea altcuiva și nu vei putea să dai timpul înapoi pentru a proceda altfel. Poate că e momentul să te analizezi puţin.

Citeşte şi Horoscop Gemeni august 2018

Horoscop 9 august 2018 Rac

Racul pe 9 august 2018 nu va crede cuvintele frumoase auzite de un străin. Nu este o pasiune arzatoare, ci doar interesul propriu care orientează această persoană. Riscați să suferiţi enorm dacă l-ați lăsat în lumea voastră interioară și vă deschideți sufletul. Fugiți de această persoană - acesta este singurul sfat util care vă va ajuta să vă păstrați intimitatea și siguranța psihicului. Veți uita de pasiune dacă vă îndreptați atenția spre altceva.

Citeşte şi Horoscop Rac august 2018

Horoscop 9 august 2018 Leu

Leul astăzi va fi tovarășul perfect. Veți arăta abilitatea de a asculta tot ceea ce vi se spune, doar ocazional inserând propriile comentarii. Ascultând poveștile altor persoane, veți încerca să vă distrageți de la problemele personale. Încă mai trebuie să le rezolvi, pentru că unul dintre oamenii cu care intri într-o conversație decide să afle ce ți s-a întâmplat. De asemenea, această persoană vă va oferi sfaturi foarte valoroase, după care dificultățile dvs. personale vor dispărea.

Citeşte şi Horoscop Leu august 2018

Horoscop 9 august 2018 Fecioară

Fecioara astăzi va fi surprinsă și încântată de actul conducerii sale superioare. Vă veți plânge că salariul dvs. nu este suficient de mare pentru a vă compensa cheltuielile. Seful dvs. va lua în considerare acest lucru și va face totul pentru a vă asigura că plata pentru serviciile dvs. profesionale este schimbată în bine. Nu uitați că acum trebuie să justificați încrederea superiorului. În acest moment, începeți să lucrați mai mult și nu refuzați orele suplimentare.

Citeşte şi Horoscop Fecioară august 2018

Horoscop 9 august 2018 Balanţă

Balanţa nu va crede în cuvinte frumoase astăzi, ci în acțiuni concrete. Drept urmare, o persoană care a vrut mult timp să înceapă o poveste de dragoste cu tine va face un act deosebit, de cavaler, și vei fi în sfârșit sigură că el este cel care ar trebui să fie aproape de tine. Cu toate acestea, după toată voinţa ta, această persoană se va răzgândi va spune că nu vrea o relaţie de iubire cu tine, doar o aventură. Jignită în sentimente, acest dezgust vă dezorientează. Nu vă duceţi spre zona depresiei, chiar dacă nu e uşor de digerat ce s-a întâmplat.

Citeşte şi Horoscop Balanţă august 2018 

Horoscop 9 august 2018 Scorpion

Scorpionii astăzi vor refuza serviciile unui specialist. Veți fi confuz că acest tânăr a cerut o sumă foarte mică pentru munca sa şi veți bănui că această persoană nu este foarte încrezătoare în valoarea sa. Refuzul acordat serviciilor sale va ofensa persoana care v-a oferit acest serviciu. Se pare că acest specialist începător a dovedit în mod repetat altora că este un profesionist adevărat, în ciuda faptului că prețurile sale sunt mai mici decât prețurile de pe piață.

Citeşte şi Horoscop Scorpion august 2018

Horoscop 9 august 2018 Săgetător

9 august 2018 va cauza Sagetatorului o mulțime de necazuri. Începutul zilei va fi dezastruos, pentru că vei întârzia la muncă. Chiar dacă încerci să te asiguri că acest lucru nu se întâmplă, tot se va întâmpla. La muncă vei face o greşeală pentru care toţi colegii te vor privi foarte suspect, ca pe cineva căruia nu-i pasa de munca sa. Cel mai probabil vei primi o mustrare, iar odată ajuns acasă, te vei lovi de problemele jumătăţii tale, care te ia într-o serie de certuri fără sfârşit. Dacă au cum să-ţi iei liber toată ziua, fă-o şi mergi la pescuit sau într-o zonă retrasă.

Citeşte şi Horoscop Săgetător august 2018

Horoscop 9 august 2018 Capricorn

Capricornul în această zi va deschide câteva mari posibilităţi pentru viitor. Vei avea șansa de a schimba totul în viața profesională. Acest pas va implica un risc major și, prin urmare, înainte de a o lua, decide să analizezi cu atenție ceea ce se întâmplă. Dacă aveți ceva valoros la locul actual de lucru, cum ar fi programul convenabil, o echipă de colegi iubiți, o relație bună cu șeful, nu este nevoie să vă asumați acest risc. Nu daţi vrabia din mână pe cioara de pe gard.

Citeşte şi Horoscop Capricorn august 2018

Horoscop 9 august 2018 Vărsător

Vărsătorul astazi va avea interese care pot face ca viata lor monotona sa fie mult mai agitată. Hobby-urile pe care prietenii, rudele și colegii dvs. le vor împărtăși, le respingeți imediat, spunând că sunt interesante, dar nu vi se potrivesc. Soluția pentru problemele dvs. va veni dintr-o parte în care nu v-ați aștepta. Unul dintre copiii dvs., care a aflat despre problema dvs., vă va familiariza cu tendințele actuale, la modă în rândul tinerilor, și imediat decideți să le adoptaţi.

Citeşte şi Horoscop Vărsător august 2018

Horoscop 9 august 2018 Peşti

Pentru Pesti, 9 august 2018 va deveni un fel de oprire în drumul vieţii. Întrebarea care vă macină este: ați făcut ceea ce trebuie, prin alegerea acestui traseu pentru viața voastră? Dacă îți dai seama că te-ai săturat de ea sau a încetat să te mai atraga  perspectivele, nimeni nu iti interzice să cauți repere noi pentru a începe să te miști într-o direcție diferită. Viaţa, în principiu, trebuie trăită şi depinde numai de tine cum vrei s-o trăieşti. Fireşte, poate nu toată lumea va fi de acord cu tine, dar e decizia ta şi vor fi nevoiţi să ţi-o respecte.

Citeşte şi Horoscop Peşti august 2018

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 9 august 2018. Iubire nouă, destin schimbat şi o inimă frântă