Antena Meniu Search
x

Horoscop 9 mai 2020. Stare de confuzie și o decizie importantă

Horoscop 9 mai 2020. Se anunță o zi complicată pe plan personal, cu decizii care vor avea un impact major.

de Redactia Observator

la 08.05.2020, 14:46

Horoscop pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de sâmbătă, 9 mai 2020 - iStock / Getty Images
  • Decizii majore pentru unele zodii
  • Încrederea în forțele proprii, cheia succesului
Horoscop 9 mai 2020 Berbec

Berbecii sunt puși pe schimbări, dar nu știu de unde să înceapă. Ceva nu pare a merge bine, iar instinctul le spune că a venit momentul pentru lua anumite decizii. Înainte de tăia, însă, asigură-te că măsori de două ori și bine. În special dacă hotărârile tale au efecte majora și asupra celor dragi. Nu e cazul să schimbi ceea ce nu trebuie.

Horoscop 9 mai 2020 Taur

Taurii vor resimți de-a lungul întregii zile efectele unor probleme din trecut care nu și-au găsit încă o rezolvare, însă nici nu au putut fi date uitării. S-ar putea ca anumite episoade de tristețe să vină aparent din senin, dar nu trebuie să te opui sau să îți distragi atenția de la ele. Aceste emoții sunt încărcate de mesaje, trebuie doar să le deslușești.

Horoscop 9 mai 2020 Gemeni

Gemenii nu trebuie să dea înapoi niciun pas, dacă simt că au dreptate, în special pe plan profesional. Colegii și șefii trebuie să știe că există anumite limite peste care nu se trece în cazul unui conflict. Atât timp cât ai procedat corect iar adevărul este de partea ta, cei din jur îți vor da dreptate în cele din urmă și te vor aprecia pentru profesionalism.

Horoscop 9 mai 2020 Rac

Este un moment prielnic pentru racii care vor să pornească într-o nouă aventură. Chiar dacă, pentru moment, la nivel de imaginație. Lucrurile se vor desfășura cu o viteză uluitoare dacă depui efortul necesar și ești cu adevărat pasionat. Ai încredere în propriile forțe și nu ezita să faci primul pas, dacă simți asta.

Horoscop 9 mai 2020 Leu

Zi cu probleme financiare. Aruncă-ți o privire asupra contului bancar deoarece ai putea avea neplăcuta surpriză să constați o eroare de contabilitate ori o plată neprocesată. Mai multă atenție, așadar! Nu ignora nici sănătatea! Ai nevoie ca de aer de cele opt ore de somn, așa că ai face bine să renunți la cafea.

Horoscop 9 mai 2020 Fecioară

Fii mai critic cu privire la mesajele nesolicitate care tot vin peste tine astăzi, mai ales dacă vin din zona de afaceri. Nu întotdeauna cei care te sfătuiesc sunt și bine intenționați. Cercetează ce interese ar putea avea și s-ar putea să ai parte de mari surprize.

Horoscop 9 mai 2020 Balanță

E bine că iei în calcul mai multe perspective ale aceleiași probleme, însă asta te poate încetini. Fiecare punct nou de vedere e o scuză să mai aștepti un pic. Dar mai devreme sau mai târziu tot va trebui să acționezi, așa că fă-o acum. Faza confuză în care te afli acum îți demonstrează că trebuie să acționezi și să nu mai rămâi pasiv. Chiar dacă vei face o alegere greșită, cel puțin vei afla câte ceva despre direcția în care trebuie să te îndrepți.

Horoscop 9 mai 2020 Scorpion

Ești responsabil cu propria fericire, așa că nimic nu te oprește să faci lucruri care te bucură. Unul dintre ele este activitatea fizică. Fă mișcare astăzi, optează pentru o drumeție, dacă nu poți face un sport de echipă alături de prieteni. Cine știe, poți apela chiar și la yoga pentru un boost de energie și stare de bine.

Horoscop 9 mai 2020 Săgetător

Nu toată lumea are simțul umorului tău, ceea ce va fi evident astăzi, când cineva va lua în serios un comentariu amuzant. Puteți încerca să temperați situația râzând cel mai tare și, probabil, această persoană se va relaxa și va face la fel. Dar nu poți convinge pe altcineva să găsească amuzant ceea ce crede că nu e, așa că nu depune prea mult efort. Păstrează-ți umorul alegând să vezi o comedie pe gustul tău.

Horoscop 9 mai 2020 Capricorn

Ai încredere în simțurile tale astăzi, chiar dacă îți spun ceva ce nu e susținut de fapte. Este doar o chestiune de timp să descoperi că ai simțit corect, așa că trebuie doar să îți acorzi acest timp. Desigur, cineva matur și distinct ca tine nu se va obosi să jubileze când va avea dreptate, dar va trebui să te asiguri că cei din jur vor realiza că ai știut ce spui și ce faci. Apoi așteaptă-te ca oamenii să te dorească în echipa lor.

Horoscop 9 mai 2020 Vărsător

Renunță la gândirea ta analitică și nu te mai frământa atât de tare pentru orice! Există o mulțime de detalii în jurul tău și, dacă ții cont de fiecare, nu vei avea niciodată suficient timp sau energie pentru a trage concluzii. Momentul este totul, așa că țineți un ochi pe ceas în timp ce parcurgeți ziua. Fii atent la termene, dar nu intră în panică. Adunarea informațiilor este întotdeauna o strategie solidă, dar poate aduce și o cantitate paralizantă de informații irelevante.

Horoscop 9 mai 2020 Pești

Da, este adevărat că ai fost beneficiarul multor acte generoase din partea prietenilor tăi, dar știi că îi poți ajuta și pe ei! Împărtășirea este cu siguranță o stradă cu două sensuri, contactează astăzi pe unul dintre prietenii tăi și împărtășește o parte din ceea ce ai, fie că este vorba despre bani, timp, glume, îmbrăcăminte sau sfaturi bune. Este posibil să nu aibă nevoie de nimic din aceste lucruri, dar asta nu contează. Valoarea este în gest și veți trimite un mesaj pe care trebuie să-l audă chiar acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 9 mai 2020. Stare de confuzie și o decizie importantă