Antena Meniu Search
x

Horoscop August 2018 Berbec. O nouă poveste de dragoste şi oportunităţi în afaceri

Horoscop August 2018 Berbec. O perioadă cu suişuri şi coborâşuri, dar care vă va încânta din foarte multe puncte de vedere. Aveţi şansa de a schimba anumite lucruri nu numai în ceea ce priveşte loculd e muncă, dar şi în dragoste. Nu uitaţi totuşi să ascultaţi de cei în care aveţi încredere. 

Horoscop lunar prezentat de Observator
- pixabay.com

Horoscop August 2018 Berbec. O perioadă cu suişuri şi coborâşuri, dar care vă va încânta din foarte multe puncte de vedere. Aveţi şansa de a schimba anumite lucruri nu numai în ceea ce priveşte loculd e muncă, dar şi în dragoste. Nu uitaţi totuşi să ascultaţi de cei în care aveţi încredere. 

Principalul patron ceresc al Berbecului, Soarele, îşi va împărţi poziţia de lider cu planetele Venus şi Mercur, care împreună, vor crea o influenţă pur pozitivă asupra acestui semn.

Există posibilitatea unor schimbări la locul de muncă. Pentru acest pas v-aţi pregătit cu mult timp în urmă şi aţi aşteptat cu sufletul la gură, dar iată că totul va deveni în sfârşit realitate. Pentru mai multe beneficii, va trebui să ascultați cu atenție persoanele din jur, chiar și în situațiile în care nu sunteți direct implicat în conversație. Aduceţi-vă aminte de faptul că puterea înseamnă cunoaştere.

Cu toate acestea, este important nu numai să aveți această putere, ci şi să o utilizați aşa cum trebuie. Stelele vă recomandă să nu vă grăbiţi atunci când aveţi de luat decizii importante, iar în momentele tensionate, cel mai bine ar fi să vă consultaţi cu cei în care aveţi cea mai multă încredere şi pe care-i consideraţi competenţi.

Bani

În august 2018, Berbecul va avea acces la multe oportunități în ceea ce privește sfera de lucru. Dacă circumstanţele arată opusul, înseamnă că aţi făcut o greşeală cu mult timp în urmă. Pe de altă parte, totul se poate reduce la percepţiile pe care le aveţi. La sfârşitul verii, Eris pare să se transforme mai mult într-un duşman decât un aliat, motiv pentru care s-ar putea să aveţi anumite dificultăţi în perceperea anumitor lucruri. 

Berbecii care au propria afacere ar trebui să se concentreze cu siguranță asupra potențialului anumitor proiecte, chiar şi în detrimentul unor oportunităţi mai bune. Probabil acesta ar fi singurul moment favorabil în care ar trebui să luaţi decizii gândindu-vă la viitor şi la ce vă pot aduce anumite proiecte pe termen lung.

Persoanele aflate sub acest semn zodiacal care sunt destinaţi să se confrunte cu o astfel de situaţie pot sta liniştiţi, mai ales că o astfel de experienţă unica va fi întâlnită într-o perioadă de succes, când majoritatea planetelor sunt de partea lor. Cu toate acestea, Berbecul care este angajat într-o companie ar trebui să îşi menţină o poziţie neutră. În primul rând nu încercaţi să le demonstraţi celor din jur că vă sunt inferiori şi că sunteţi mai buni în absolut toate proiectele. Este mai bine să lăsaţi faptele să vorbească de la sine şi pe ceilalţi să vă laude. Ar trebui să fiţi atenţi şi la ceea ce spuneţi, mai ales la gândurile inadecvate care nu îşi au locul în conversaţii şi spaţii publice. 

Dragoste

Sfera relațiilor personale va fi mult mai dinamică pentru Berbec în august 2018, probabil pentru că unul dintre liderii evidenţi ai acestei perioade, Venus, se va comporta într-un mod special pozitiv. Totuşi, nu este momentul să fiţi nesăbuiţi. Este o ocazie să luați situația în propriile mâini și să țineți frâiele, conducând succesul tuturor acțiunilor spre o concluzie. Dacă vorbim despre o persoană cu o familie, acesta cu siguranță nu ar trebui să ia nicio decizie singur, în niciun caz.

Chiar dacă știţi în avans reacția soției (soțului) și a altor membri ai gospodăriei dvs. și chiar dacă (după cum credeți) puteți prezice pe deplin evenimentele care vor urma, indiferent de ce, nu există niciun motiv pentru a acționa fără a purta înainte o discuţie. Este o perioadă destul de specială şi și multe lucruri se pot dovedi împotriva așteptărilor tale; din fericire, această direcție "împotriva" va fi doar pozitivă. Ascultaţi cu atenţie de partenerii de viaţă , altfel lucrurile pot lua o întorsătură nefavorabilă.

Burlacul acestei zodii trebuie să fie îndrăzneţ. Dacă aveţi vreo dorinţă, acum poate fi satisfăcută, dar asigurați-vă că aveți în vedere consecințele. De exemplu, nu trebuie să începeți o nouă poveste de dragoste la munca dvs., luând în considerare sfaturile oferite în acest horoscop: acesta vă poate distruge literalmente cariera și vă poate reduce potențialul la zero. Pe de altă parte, nicio prudență nu este o opțiune. Doar încercați să fiți inteligenți și conștienți de circumstanțe, amintiți-vă, la urma urmei, Venus este de partea voastră. Credeţi în puterile dvs şi în cine sunteţi cu adevărat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop August 2018 Berbec. O nouă poveste de dragoste şi oportunităţi în afaceri