Antena Meniu Search
x

Horoscop August 2018 Scorpion. Mister, bani şi tentaţii

Horoscop August 2018 Scorpion. O perioadă misterioasă pentru această zodie, plină de romantism şi totuşi ambiguitate. Orice negativitate, chiar și una pur internă, poate avea un efect distructiv incredibil de puternic asupra realității care vă înconjoară.

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscopul lunii August 2018 pentru Scorpioni anunţă perioadă misterioasă şi romantică - pixabay.com

Horoscop August 2018 Scorpion. O perioadă misterioasă pentru această zodie, plină de romantism şi totuşi ambiguitate. Orice negativitate, chiar și una pur internă, poate avea un efect distructiv incredibil de puternic asupra realității care vă înconjoară.

Acum, nu numai patronul dvs ceresc, Uranus, va fi de partea dvs, dar și Venus, care, în situația obișnuită, este responsabil pentru orice decizie aveţi de gând să luaţi. Acum puteți obține unele rezultate semnificative în viața amoroasă, ducând anumite planuri la bun sfârşit odată pentru totdeauna.

Vor fi câteva nuanțe care trebuie luate în considerare aici. Prin urmare, nu vă permiteți nici măcar cel mai mic gând negativ. Această tendință este valabilă și la locul de muncă, deși aici este necesar să acționăm cât mai dinamic posibil. Acest tip de comportament este singurul mod posibil de a obține rezultate semnificative în dezvoltarea afacerii dvs.

Bani 

August 2018 va fi o lună destul de reușită în sfera afacerilor, deși este foarte neobișnuit pentru Scorpioni. Cei care au propria lor afacere îşi vor concentra atenţia asupra celor mai controversate situaţii. Aleg calea cea mai dificilă, acționează pentru a câștiga prestigiu și faimă, pentru că în acest stadiu aspectul exterior al bogăției va fi aproape la fel de important ca și starea reală a lucrurilor. Gândiţi-vă la diferite strategii pe care să le puteţi aborda până la sfârşitul verii. Dacă există o oportunitate (sau necesitate), ar trebui să încercați să lansați un fel de campanie publicitară, poate chiar mai multe în acest sens. Cu siguranță, aceasta va fi plătită în viitorul apropiat. August, în general, nu va întârzia să arate rezultate pozitive; aproape toate acțiunile dvs. vor conduce imediat la răspunsuri foarte clare.

Scorpionii care lucrează pentru altcineva ar trebui probabil să îşi ţină spatele ferit. Nimeni nu vă va împiedica în mod intenţionat, dar circumstanțele nu se vor dezvolta mereu în favoarea dvs. Lăsaţi acest lucru să fie un motiv destul de bun pentru a vă motiva să lucraţi mai mult, mai bine şi să vă concentraţi pe critici pentru a le corecta. Aveţi idei pentru metode şi tehnici inovatoare, dar pentru acestea trebuie să obţineţi aprobarea conducerii dvs, deoarece în acest caz lucrând de unul singur vă poate duce la unele rezultate teribile.

Dragoste

În primele zile ale lunii august 2018 Scorpionii nu vor înţelege mai nimic din ce se întâmplă cu viaţa lor amoroasă. Dar, probabil, vă veți bucura de această perioadă, pentru că vă va deschide noi oportunități în ceea ce privește auto-realizarea. Nu vă grăbiți dacă întâlniți pe cineva pentru care veţi dezvolta imediat sentimente.

Această persoană ar putea fi într-adevăr cea pe care o căutați să vă fie alături toată viața, dar nu înseamnă neapărat că veți fi fericit cu el / ea. Fiţi prudent, răbdător şi înţelept. Ţineţi cont de impulsurile pur romantice, dar până într-un anumit punct, iar de acolo rămâneţi cu picioarele pe pământ analizând la rece întreaga situaţie.

Scorpionii care au familie se confruntă cu probleme în atmosfera senzual-emoțională a căminului conjugal. Pentru a face față acestor dificultăți, nu lăsaţi cearta să escaladeze dramatic, deoarece poziția lui Mars contribuie la dezvoltarea extrem de dinamică și nefavorabilă a unor astfel de situații. Prin urmare, vi se recomandă să aduceți situația sub control, împărtășind în mod corespunzător sentimentele și emoțiile de-a lungul drumului. Uneori este un lucru bun să fii răpit de emoții.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop August 2018 Scorpion. Mister, bani şi tentaţii