Antena Meniu Search
x

Începutul verii aduce VEŞTI FIERBINŢI pentru toţi nativii ZODIACULUI! Ce ne rezervă ASTRELE pentru luna IUNIE?

Prima lună de vară vine cu veşti fierbinţi pentru toţi nativii zodiacului! Fie că e vorba de schimbări în plan amoros, profesional, îmbunătăţiri în ce priveşte starea financiară sau punerea în practică a planurilor mult aşteptate, debutul verii se anunţă unul promiţător pentru cei mai mulţi! E timpul să ne facem planuri de vacanţă, să ne punem pe primul loc, să dăm curs planurilor amânate prea multă vreme şi să avem o vară de neuitat! 

Prima lună de vară vine cu veşti fierbinţi pentru toţi nativii zodiacului! Fie că e vorba de schimbări în plan amoros, profesional, îmbunătăţiri în ce priveşte starea financiară sau punerea în practică a planurilor mult aşteptate, debutul verii se anunţă unul promiţător pentru cei mai mulţi! E timpul să ne facem planuri de vacanţă, să ne punem pe primul loc, să dăm curs dorinţelor amânate prea multă vreme şi să avem o vară de neuitat! 

Berbec. Schimbări importante în plan domestic! Reamenjări de anvergură, schimbarea casei sau a zonei în care locuiești, toate vor veni înaintea ta, atât dinspre membrii familiei, cât și prin concretizarea unor planuri întocmite mai demult. Financiar primești susținere dinspre locul de muncă, însă și cei dragi te pot ajuta cu sume importante de bani sau cu favoruri substanțiale. În preajma datei de 9 Iunie se lămuresc relațiile cu străinătatea sau cu persoanele aflate departe de tine. Se recomandă prudență, întrucât mentalul este distorsionat și poți lua decizii greșite. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvente și de bun augur. Renunță la cei care te obosesc și relaționează cu tine numai spre folosul lor personal.   

Taur. Se conturează schimbări importante în relațiile cu anturajul apropiat. Părerile tale vizavi de unii și alții sunt pertinente, astfel că ar fi bine să-ți asculți vocea interioară și să renunți rapid la cei care îți pun bețe în roate sau la cei pe care îi simți că lasă greul acțiunilor comune numai pe umerii tăi. Vor veni în preajma ta oameni noi, minunați alături de care te vei implica în proiecte de anvergură și pe termen lung. La serviciu se vor debloca multe, iar relațiile colegiale vor deveni destul de bune. Schimbări profesionale și salariale! Este rost să-ți crească veniturile, fie prin schimbarea condițiilor de muncă, fie prin apariția unor variante de câștig dintr-o activitate profesională suplimentară. Și totuși hibe financiare există, deci fii foarte prudent.

Gemeni. Este o perioadă frumoasă, plină de activități diverse și cu multe persoane în preajma ta. Trasează planuri de viitor, spune clar și răspicat ce ai de spus mai ales în relațiile apropiate și evită compromisurile. Este vremea marilor schimbări pe toate planurile vieții, așa încât mobilizează-te să-ți aranjezi viața așa cum vrei. Se deschid oportunități financiare, fie prin câștiguri suplimentare la locul de muncă, fie prin implicarea în colaborări. Tendința de a cheltui mult este mare și păguboasă. Rezumă-te la strictul necesar și evită investițiile pe termen lung. Relațiile sentimentale încep să se lămurească și vei ști foarte clar ce anume îți dorești de acum încolo de la persoana iubită. Totul este să nu exagerezi.

Rac. Este vremea ta în luna Iunie în sensul că vei deborda de energie și chef de viață. Dorința de a schimba totul în preajma ta este dublată de susținere energetică astrală, așa încât nu-ți rămâne decât să te concentrezi pe nevoile tale și pe ceea ce îți dorești de acum încolo în preajma ta. Planificând acum pe îndelete ceea ce dorești să se materializeze în viața ta, de la gând la faptă va fi foarte puțină vreme. De aceea fii atent ce îți dorești că s-ar putea să primești. La serviciu se va încheia o etapă importantă în preajma datei de 9 Iunie. Poate fi vorba despre finalizarea unor sarcini de lucru, dar pe de altă parte pot intra în discuție modificări profesionale de anvergură. Susținere importantă de la și prin prieteni!

Leu. Prima parte a lunii este potrivită relaționării cu prietenii, discuțiilor profesionale și planificării unor acțiuni de anvergură alături de oameni dragi și de încredere. Și totuși mai sunt șanse de a te desprinde de unii care te tot provoacă și care doar profită de pe urma ta. Prudență, răbdare și discernământ! Cultivă gândurile nobile și evită a te baza pe mentalitatea altora! Tu ești un model pentru alții, astfel că minunat ar fi să te concentrezi pe tine, pe ideile tale și pe tot ce este frumos. A doua parte a lunii este o perioadă favorabilă meditației interioare și retragerii din prim-planul vieții cotidiene. Rezervă momente numai pentru tine și pentru compania unora care chiar îți merită prezența. Detașează-te de mărunțișurile vieții. Acum este vremea marilor schimbări!

Fecioară. În primul rând apar deblocări financiare de anvergură. Ți se vor deschide variante deosebite de câștig, fie la locul de muncă, fie apare cumva, ca prin minune, o ofertă de colaborare care îți va asigura de acum încolo un venit substanțial. Este posibil ca și prin partenerul de viață să obții anumite favoruri pe termen lung. Totul este să ai răbdare, să sesizezi încotro bate vântul schimbării și să te lași purtat de el. Segmentul domestic este afectat, ca și cum între tine și casă, familie, membrii familei, neamuri există o ruptură, o barieră de netrecut. Fii prudent și menține legătură cu tot ce se petrece acasă și cu membrii familiei. Relații de prietenie și susținere deosebite! Reluarea unor chestiuni matrimoniale vechi.

Balanţă. Începe o perioadă favorabilă în sensul că starea ta de spirit se va îmbunătăți. Energia astrală de care vei beneficia începând cu 10 Iunie te va impulsiona să operezi acele modificări în viața ta care să-ți aducă progres pe toate planurile. Unele relații cu persoanele din anturajul apropiat se vor dizolva, bine fiind să le lași să se dizolve fără nicio intervenție. Totuși, pentru că mentalul este destul de distorsionat ar fi bine să eviți discuțiile ample și escaladarea conflictelor gratuite. Ești foarte bine susținut în plan profesional de către șefi, persoane cu funcție, peroane oficiale din mediul în care activezi. Schimbări de anvergură la locul de muncă, responsabilități noi sau chiar propunerea de a deține o funcție de conducere.

Scorpion. Te vei simți mult mai bine începând cu această lună, pentru că energia vitală va crește. Se vor lămuri relații și situații care până acum au tot fost complicate, încurcate, incerte. Totul este să ai răbdare să vezi despre ce este vorba și să nu te aventurezi în orice, oricum dus de valul emoțiilor momentane. La capitolul bani și bunuri comune se întrezăresc aspecte bune în sensul că vei putea rezolva ușor datorii, demersuri privitoare la moșteniri și partaje, poți lua credite sau poți investi în proiecte pe termen lung. Atenție însă la veniturile tale care fie se diminuează, fie de anulează temporar. Se încheie o etapă importantă vizavi de câștigurile pe care le obții de la un loc de muncă. Însă vei primi suficientă susținere dinspre partenerul de viață sau de la alții.

Săgetător. Excelentă perioadă pentru a pune la punct aspecte financiare comune cu partenerul de viață, rudele și colaboratorii! Este rost de cheltuieli majore fie pe bunuri valoroase, fie pe facturi, servicii, taxe de care beneficiezi alături de alții. Pe de altă parte vor apărea și câștiguri suplimentare din colaborări sau din moșteniri. Prudență în toate mai ales în ceea ce privește documentele ce atestă bani și bunuri! Există riscul să cheltuiești pe inutilități sau pe mofturile altora. Intervalul 8 – 10 Iunie îți răscolește mult sufletul, însă cu puțin efort și bunăvoință vei putea depășit totul cu bine. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele ficatului, șoldurilor, coapselor, deci îngrijește-te corespunzător.

Capricorn. Foarte animat este locul de muncă pe toată durata lunii! Discuții profesionale, activități intense, modificări definitive în plan profesional. Este bine să fii foarte atent la ceea ce se petrece în acest segment și la felul în care îți îndeplinești sarcinile de lucru. Fiind foarte preocupat cu munca există riscul să-ți neglijezi sănătatea. Sunt posible consultații, analize medicale și chiar intervenții chirugicale, dar toate vor avea succes. Ocupă-te serios și pe îndelete și de tine, pentru că rezultatele vor fi uimitoare atât în plan personal, cât și în plan profesional. În a doua parte a lunii se vor evidenția relațiile parteneriale. Unele dintre ele se pot destrăma definitiv. Totuși, cumva în fundal se conturează altele noi.

Vărsător. Continuă răsturnările de situație în plan amoros! Este posibil să te îndrăgostești de cine nici cu gândul nu gândești și de aici se poate declanșa un lung șir de situații inedite și amuzante. Evită exagerările și ține cont de spusele celor dragi! Relațiile cu unii prieteni se vor reconfigura sau finaliza definitiv. Este ceva mai dificil să echilibrezi balanța amor-prietenie, dar totul este posibil. Activitățile domestice și relaționarea cu membrii familiei îți sunt bine susținute din astral, așa încât profită de acest lucru și implică-te serios în acest segment. Reconfigurează spațiul de locuit, repară, achiziționează obiecte decorative. Dialogurile cu cei dragi și de încredere te vor ajuta să găsești soluțiile optime pentru toate situațiile în care ești implicat.

Peşti. Cele petrecute acasă și în relațiile cu membrii familiei vor avea ecou multă vreme de acum încolo. Este o perioadă favorabilă rezolvării chestiunilor domestice și dialogului constructiv cu cei dragi. Planurile legate de casă, de vânzări și achiziționări de bunuri au șanse bune de concretizare, dacă pe parcursul acestei luni le întocmești cu lux de amănunte și ți le și asumi. A doua parte a lunii va evidenția segmentul amoros și relațiile cu copiii. Este rost de distracții, de aventuri, de discuții importante, dar sunt posibile și controverse. Iubirea plutește în aer, astfel că foarte ușor te poți îndrăgosti de cine te-ai aștepta mai puțin. Persoanele din anturajul apropiat îți oferă idei minunate și situații amuzante.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Începutul verii aduce VEŞTI FIERBINŢI pentru toţi nativii ZODIACULUI! Ce ne rezervă ASTRELE pentru luna IUNIE?