Antena Meniu Search
x

Horoscop noiembrie 2020 Rac. Călătorie spre necunoscut şi curaj nemărginit

Horoscop noiembrie 2020 Rac. Pot călătoriile, tehnologia și comunicarea să revină în cele din urmă la normal atunci când Mercur își părăsește „temutul” ciclu retrograd pe 3 noiembrie?

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 30.10.2020, 18:41

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscopul lunii noiembrie 2020 vine cu veşti bune pentru Raci - Profimedia
  • Astrologii întrevăd numai veşti bune din punct de vedere sentimental.
  • Veţi avea parte de oportunităţi generoase de avansare la serviciu

Aceasta este speranța tuturor, dragi Raci. Și pentru că acum este asociat cu Balanța axată pe relații amoroase, vă puteți aștepta ca toate acele neînțelegeri romantice să înceapă să se estompeze odată cu luna noiembrie.

În data de 10 noiembrie, Mercur reintră în sfera astrologică a Scorpionului, unde a fost pentru cea mai mare parte a ciclului său retrograd, motiv pentru care trebuie să rămâneţi la acelaşi nivel. Deşi curiozitatea voastră neastâmpărată vă poate împinge către necunoscut, trebuie să înţelegeţi că dacă veţi ieşi în evidenţă s-ar putea să nu fie din motive pozitive. Dacă aveţi secrete ori vreţi să împărtăşiţi informaţii preţioase, aveţi mare grijă şi vorbiţi doar cu cei apropiaţi, nu răspândiţi detalii importante cu cei din jur.

Luna nouă din 14 noiembrie este, de asemenea, în semn apropiat Scorpionului, fiind momentul perfect pentru a începe explorarea unei noi zone de interes. În mod straniu, culturile complet îndepărtate de voi, cum ar fi de exemplu tarotul, ghicitul în palmă, zona ocultă, v-ar putea trezi interesul.

Discutaţi cu rudele în vârstă dacă vă doriţi vagi învăţăminte, ori consultaţi internetul, dar nu exageraţi cu astfel de practici, pentru că este o perioadă importantă şi din punct de vedere profesional, aşa că trebuie să vă canalizaţi energiile şi în acest sens, nu doar pentru hobby-uri ş iactivităţi pentru timpul liber.

Veţi avea parte de oportunităţi generoase de avansare la serviciu ori de a face schimbări în plan sentimental. Poate fi o perioadă plină de urcuşuri şi coborâşuri, dar finalul s-ar putea să vă lase uimiţi. Într-un sens bun!

Horoscop dragoste noiembrie 2020 Rac

V-ați putut baza pe instinctele voastre în cea mai mare parte a acestui ciclu retrograd din partea lui Mercur, dar asta nu înseamnă că nu sunteți la fel de fericiți ca toți ceilalți că se termină, pe data 3 noiembrie. Acum, când Mercur este asociat cu Balanța, problemele voastre de comunicare în sfera iubirii iau o întorsătură pozitivă, va fi chiar mai bine decât v-aţi fi aşteptat.

Cu toate acestea, Mercur lasă Balanța pentru a reveni în apropierea Scorpionului în data de 10 noiembrie, moment în care vă puteţi trezi în situaţii care mai de care mai speciale, pline de emoţii şi trăiri. S-ar putea să deveniţi foarte apropiaţi, chiar intimi cu o persoană din grupul vostru de cunoştinţe, veţi împărtăşi mai multe decât secrete prieteneşte ori bârfe inocente.

Cel mai probabil flacăra iubirii va fi aprinsă, iar o poveste de dragoste va fi mai mult decât previzibilă între voi. Mai exact... până şi familia va observa apropierea mai mult decât prietenească, poate chiar mai repede decât o veţi face voi. Deschideţi ochii, iubirea e atât de aproape!

Noile începuturi aduc totuşi cu sine responsabilităţi, dar astrologii întrevăd numai veşti bune din punct de vedere sentimental. Soarele îşi începe călătoria spre semnul Săgetătorului aflat în căutare de cunoştinţe în data de 21 noiembrie, iar dragostea devine o aventură din ce în ce mai îndrăzneaţă.

Dacă partenerul actual nu vă provoacă, s-ar putea să vă doriţi să căutaţi pe altcineva care să vă stârnească pasiunea. Dacă sunteţi însă singuri, căutaţi semne de foc precum Berbec, Leu sau Săgetător pentru a aprinde focul iubirii.

Horoscop bani noiembrie 2020 Rac

Luna aceasta s-ar putea simți ca o explozie venită din trecut care vă va permite să faceți un pas în viitorul vostru! Aproape toţi cei aflaţi sub acest semn zodiacal au trecut în 2020 prin fparte mult stres, motiv pentru care oboseala îşi cam spune cuvântul.

Pe măsură ce Mercur îşi face apariţia, în data de 3 noiembrie, în apropierea Balanţei, veţi putea să renunţaţi la anumite neînţelegeri şi discuţii, conflicte. Sunt trecătoare şi mai mult ca sigur nu vă vor rămâne fixate în minte, fapt pentru care nu pot fi considerate importante.

Conjuncția dintre Jupiter și Pluto în semnul opus al Capricornului necesită să fiţi cu picioarele pe pământ, fără momente visătoare, fără lene sau distrageri. Cei care au probleme destul de serioase din punct de vedere financiar, în această perioadă s-ar putea să reveniţi miraculos pe o linie de plutire, iar veniturile voastre ar putea începe să crească.

Pe 13 noiembrie, Marte îşi va face apariţia după o perioadă foarte plictisitoare în compania Berbecului. Luna aceasta este una dintre acele perioade de schimbare pe care s-ar putea să nu le uitaţi niciodată. Aţi putea să vă schimbaţi jobul ori să începeţi o afacere pe cont propriu, însă veţi avea oportunitatea de a arăta celor din jur de ce sunteţi capabili.

Venus intră în zodia Scorpionului pe 21 noiembrie, ceea reprezintă o perspectivă foarte utilă pentru contul vostru bancar. Investițiile ar putea avea un randament bun și pot fi un pas sănătos în direcția corectă.

Pe 30, luna se încheie cu o eclipsă lunară penumbrală benefică în semnul Gemenilor și în zona voastră de spiritualitate, care vă ajută să vă eliberaţi de frici. Fiţi sinceri cu voi şi bazaţi-vă pe instinct. Citeşte aici previziunile pentru toate zodiile

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop noiembrie 2020 Rac. Călătorie spre necunoscut şi curaj nemărginit