Antena Meniu Search
x

Horoscopul săptămânii 21-27 aprilie 2018. Fertilitate și belșug pentru Berbeci, dragoste fierbinte pentru Scorpioni, o săptămână grea pentru Fecioare

Horoscopul săptămânii 21 - 27 aprilie2018. Potrivit previziunilor lui Mihai Voropchievici, Fecioarele au o săptămână extrem de grea.

Horoscopul saptamanii 21-27 aprilie 2018
Horoscopul saptamanii 21-27 aprilie 2018

Horoscopul săptămânii 21-27 aprilie 2018.  Potrivit previziunilor lui Mihai Voropchievici, Fecioarele au o săptămână extrem de grea, în timp ce Berbecilor li se vor împlini toate visele.

Numerologul Mihai Vorpochievici a prezentat în emisiunea "Adevăruri ascunse" horoscopul runelor pentru săptămâna 21-27 aprilie 2018.

Iată care sunt previziunile pentru Horoscopul săptămânii 21-27 aprilie 2018:

Berbec

Pe acelaşi subiect

O săptămână de fertilitate și belșug, în care toate visele se vor împlini. 

Taur

Are o săptămână în care nu trebuie să se enerveze pe cei din jur, trebuie să-și mobilizeze toate forțele pentru a duce o bătalie, dar bătălia să nu depășească un ton ridictat și să încerce să fie calmi și vor rezolva toate aceste lucruri.

Gemeni

Au o săptămână de alternanțe, sunt în căutari, unii vor să schimbe locuința, alții vor să schimbe locul de muncă.

Este posibil să își dorescă și schimbarea unui partener. Deci veți acționa extraordinar de favorabil cu impulsul anului universal 2 și veți găsi rezolvare.

Rac

Este pus pe drumuri, o săptămână de alergături. Dacă au bagajele pregătite pentru un mini-concediu, atunci pot să plece liniștiți. O săptămână de călătorii. Pregătiți-vă bagajele și fiți în așteptare.

Leu

Au o săptămână de comunicare, este o săptămână extraordinar de ocupată. Deci, atenție și la mesaje și vedeți voi cărora din mesaje le dați curs.

Fecioară

Fecioarele au o săptămână extrem de grea, sunt avertizați să aibă tărie, forță morală și sufletească. Să-și monitorizeze sănătate, pentru că săptămâna asta vine cu niște probe de încercat pe toate domeniile.

Balanța

Balanța se mută în prezent. Să lase toate problemele legate de trecut, să se pregătească începând de săptămâna asta pentru o perioadă mult mai bună, pentru un an mult mai bun.

Dacă începe anul săptămâna viitoare, am prins o beneficitate pentru anul respectiv.

Scorpion

Începe o dragoste nouă, fierbinte. Bucurați-vă de ofertele lui Cupidon.

Săgetător

Săgetătorul este pe punctul de afla un adevăr al naibii de important, marcabil pentru viața lor. Nu știu ce ați semănat voi, într-un trecut apropiat. Dacă ațio fost cu lucruri bune, veți culege lucruri bune. Veți culege cam ce ați semănat.

Capricorn

Au o revigorare în toate planurile, iar aceasta persistă și continuă această revigorare. . Sunt pe punctul să înceapă o viață nouă. , Sfatul era acolo, să

Vărsător

Sunt puși pe dispute, pe certuri, să nu vă faceți griji degeaba pentru niște lucruri cărora le dați voi amploare prea mult. Veți câștiga în mod sigur cu răbdare.

Pești

Sunt pe punctul de a primi informații interesante, o schimbare importantă acasă. Sunt protejați de divinitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri Mondene » Horoscopul săptămânii 21-27 aprilie 2018. Fertilitate și belșug pentru Berbeci, dragoste fierbinte pentru Scorpioni, o săptămână grea pentru Fecioare