Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii specialiste în manipulare

Pentru unele zodii, a spune adevărul e mult prea plictisitor, din moment ce pot minți și manipula cu ușurință. Sunt făcute să ajungă în poziții de conducere, însă nu prin metode tocmai curate. Vor folosi tot arsenalul din dotare pentru a-și atinge scopurile, indiferent de părerea lumii.

de Redactia Observator

la 01.05.2019, 15:50

Berbec, Gemeni și Vărsător, zodii care manipulează
Zodii care manipulează cu ușurință - Profimedia Images

Pentru unele zodii, a spune adevărul e mult prea plictisitor, din moment ce pot minți și manipula cu ușurință. Sunt făcute să ajungă în poziții de conducere, însă nu prin metode tocmai curate. 

Vor folosi tot arsenalul din dotare pentru a-și atinge scopurile, indiferent de părerea lumii.

Gemeni

Pentru Gemeni, scopul scuză mijloacele. Nativii din această zodie nu acceptă o înfrângere, motiv pentru care vor merge până în pânzele albe atunci când își propun ceva. Nici vorba de fair play, bunătate sau alte asemenea cuvinte. Nu că ar avea o plăcere din a manipula, dar cumva se pricep de minune și, în mintea lor, e păcat să nu folosească un asemenea talent la potențial maxim. Mai ales că, de obicei, rezultatele sunt spectaculoase. Și, în fond, vina e a celor naivi. Gemenii sunt genul de oameni care te fac să renunți la totul, pentru a-i urma. Unde, nu vei ști cu adevărat niciodată. Partea bună e că Gemenii vor folosit tehnici de manipulare, însă scopul va fi întotdeauna unul nobil. 

Berbec

Decât sincer și învins, mai bine nesincer și victorios. Berbecii preferă oricând să reușească în viață, indiferent de mijloace, decât să se consoleze spunând că nu s-a putut. Fie că vor să schimbe lumea sau să pornească o afacere, nativii din această zodie nu se vor da în lături de la nimic. La fel ca și nativii din Gemeni, Berbecii nu vor ține cont de nicio regulă, însă scopul lor va fi întotdeauna unul bun. Motiv suficient pentru a-și scuza comportamentul. Dacă ai impresia că știi ce pune la cale un Berbec, ar fi bine să te mai gândești o dată. Cel mai probabil, nici măcar nu-ți trece prin cap. Și, oricum, e mai bine să nu știi.

Vărsător

Specialiștii manipulării. Vărsătorii se adaptează la orice situație, oricât de delicată a fi ea. De altfel, nativii din această zodie se simt minunat atunci când sunt puși la zid, deoarece pot folosi toate trucurile din joben. Fără restricții. E aproape imposibil să-i pui la zid. Au o memorie de elefant și o vor folosi din plin, pentru a-i convinge pe toți că, de fapt, nu sunt de vină, ci simple victime - ba, mai mult, au și o soluție miraculoasă la îndemână. Și, ca de obicei, vor fi crezuți. Partea bună e că Vărsătorii sunt, de regulă, ființe corecte, atunci când sunt lăsați în pace.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii specialiste în manipulare