Antena Meniu Search
x

Un hoţ din Suceava a dărâmat peretele unei case ca să o jefuiască, ignorând uşa sau fereastra

Un tânăr de 20 de ani, din Suceava, cu înclinaţii şi obiceiuri nu tocmai legale, a pus ochii pe o casă din Berchișești, a pândit-o şi a dat lovitura când nu era nimeni acasă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 07.05.2019, 17:12

Un hoţ din Suceava a dărâmat peretele unei case ca să o jefuiască, ignorând uşa sau fereastra - Profi Media

Un tânăr de 20 de ani, din Suceava, cu înclinaţii şi obiceiuri nu tocmai legale, a pus ochii pe o casă din Berchișești, a pândit-o şi a dat lovitura când nu era nimeni acasă.

El nu a intrat pe geam sau pe uşă, aşa cum procedează de obicei, hoţii, ci a dărâmat direct un perete lateral al casei, pe care întâi l-a tăiat...cu flexul.

Proprietarii casei şi localnicii, uluiţi de modul de operare

Un hoţ din Suceava a dărâmat zidul unei case ca să fure. Tânărul de 20 de ani nu a stat prea mult să forţeze geamul, sau să-l spargă. Nu a venit pregătit cu chei potrivite pentru uşă şi nici nu a folosit un şperaclu, ca să nu lase urme.

Pe acelaşi subiect

Tânărul a dărâmat direct peretele casei, după ce l-a tăiat pe exterior cu un flex. Chiar dacă operaţiunea a durat ceva vreme şi probabil s-a desfăşurat într-un zgomot infernal, se pare că nimeni n-a auzit şi văzut nimic.

"Un tânăr de 20 de ani din Berchișești a fost reținut, după ce acesta a distrus parțial peretele unei case pentru a pătrunde în locuință pentru a fura", informează poliţiştii.

A dărâmat peretele casei ca să nu fure nimic

După ce hoţul a distrus parțial peretele exterior de la locuința unei persoane din Berchișești, tânărul a pătruns în locuință, unde a răvășit mai multe bunuri, dar nu a furat nimic.

Când s-au întors, proprietarii au rămas muţi de uluială. Ei au reparat cum au putut gaura din perete, cât să nu intre frigul sau animalele, urmând ca ulterior să efectueze o renovare completă. De asemenea, trebuie aflat dacă structura de rezistenţă a casei a fost afectată.

Ulterior, hoţul a fost reținut și introdus în arest, fiind acuzat de tentativă de furt calificat și distrugere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Un hoţ din Suceava a dărâmat peretele unei case ca să o jefuiască, ignorând uşa sau fereastra