Antena Meniu Search
x

Unul dintre hoții care l-au jefuit pe consulul României la Miami, prins cu focuri de armă (Video)

Unul dintre cei trei hoți care l-au tâlhărit pe consulul României la Miami, Cătălin Ghenea, în seara de 17 septembrie, a fost prins pe o stradă din București cu focuri de armă. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.09.2020, 13:09

Unul dintre hoții care l-au tâlhărit pe consulul României la Miami, prins cu focuri de armă
  • Polițiștii bucureșteni au anunțat că doi dintre tâlhari au fost prinși.
  • Pentru capturarea unuia dintre ei, oamenii legii au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt diseară la Observator 19.

În seara de joi, 17 septembrie, consulul României la Miami, Cătălin Ghenea, a trăit clipe de groază. Diplomatul român a fost atacat și jefuit de trei indivizi, pe o stradă din București.

Hoţii i-au furat portofelul, în care avea 1.000 de lei şi s-au făcut nevăzuţi.

Oficialul se întorsese de curând în ţară, în concediu.

Astăzi, polițiștii bucureșteni au anunțat că doi dintre tâlhari au fost prinși. Pentru capturarea unuia dintre ei, oamenii legii au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă.

"În această dimineață polițiști ai Secției 1 Poliție Biroul de Investigații Criminale din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au pus în aplicare două mandate de percheziției în Capitală într-un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. 

Cercetările s-au declanșat după ce la data de 17 septembrie a.c., un bărbat ar fi sesizat prin apel 112 faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din sectorul 1 a fost îmbrâncit de 3 persoane necunoscute, după care i-au sustras portofelul. 

Menționăm că la data de 23 septembrie a.c., polițiștii Capitalei au reținut un bărbat bănuit de săvârșirea faptei, ulterior acesta fiind arestat. 

Totodată, la data de 24 septembrie a.c., polițiștii Capitalei au identificat și au depistat pe o stradă din sectorul 2 un alt bărbat bănuit de săvârșirea faptei. Pentru prinderea acestuia polițiștii au executat mai multe focuri de armă în plan vertical, bărbatul fiind prins la scurt timp. 

Cel în cauză a fost condus la audieri la sediul subunității de poliție, unde a fost reținut urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală", a anunțat DGPMB. 

Polițiștii continuă cercetările  sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Unul dintre hoții care l-au jefuit pe consulul României la Miami, prins cu focuri de armă (Video)