Antena Meniu Search
x

Hoţ român prins, într-un final, de poliţiştii italieni, după ce s-a lovit cu capul de geam, la o spargere

Un tânăr de 20 de ani, cetăţean român, a fost prins de poliţiştii italieni şi acuzat de mai multe spargeri în apartamentele din centrul urban Canicatti. Totuşi, cea mai recentă spargere a fost şi ultima pentru tânăr, pentru că s-a lovit cu capul de tocul unei ferestre atunci când a fugit.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 09.12.2019, 13:46

Român prins de poliţiştii italieni, după un furt
Un hoţ român a fost prins după ce s-a lovit cu capul de geam - Foto Profi Media - Imagine cu caracter ilustrativ

Un tânăr de 20 de ani, cetăţean român, a fost prins de poliţiştii italieni şi acuzat de mai multe spargeri în apartamentele din centrul urban Canicatti. Totuşi, cea mai recentă spargere a fost şi ultima pentru tânăr, pentru că s-a lovit cu capul de tocul unei ferestre atunci când a fugit şi a lăsat urme de sânge la faţa locului.

După testul ADN efectuat în laboratoarele Poliţiei, rezultatul a fost unul foarte clar, iar identificarea foarte rapidă. Românul era deja o mai veche cunoştinţă a poliţiştilor.

Hoţ român prins în Italia, după ce a dat cu capul de fereastră

Un român în vârstă de 20 de ani a dat mai multe spargeri în apartamentele din Canicatti, însă ultima lovitură i-a pecetluit soarta. A dat cu capul de rama unui geam, atunci când a fugit, iar un strop din sângele său a rămas la faţa locului.

Anchetatorii au trimis imediat probele la laborator, iar testul ADN a arătat că este vorba despre o mai veche cunoştinţă a poliţiştilor italieni. Echipele s-au pus în mişcare şi în scurt timp, tânărul a fost pus la dispoziţia autorităţii judiciare italiene.

Românul fura numai bijuterii şi bani din apartamentele respective.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Hoţ român prins, într-un final, de poliţiştii italieni, după ce s-a lovit cu capul de geam, la o spargere