Antena Meniu Search
x

Kelemen Hunor, cu trotineta electrică la depunerea dosarului pentru candidatura la prezidenţiale

Kelemen Hunor, reprezentantul UDMR, şi-a depus, sâmbătă, dosarul de candidatură pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie.

de Redactia Observator

la 21.09.2019, 14:09

Kelemen Hunor, candidatul UDMR la alegerile prezidenţiale
Kelemen Hunor s-a deplasat cu trotineta electrică până la BEC - Facebook Kelemen Hunor

Kelemen Hunor, reprezentantul UDMR, şi-a depus, sâmbătă, dosarul de candidatură pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Liderul UDMR a ales să se deplaseze către sediul Biroului Electoral Central pe o trotinetă electrică pentru a atrage atenţia în legătură cu pericolul încălzirii globale şi pentru a recomanda oamenilor să renunţe la utilizarea maşinii personale.

"Am venit cu această trotinetă electrică pentru a da un mesaj să folosim mai puțin mașinile, să avem grijă de mediu și de viitorul copiilor noștri și să nu limităm dreptul nimănui de a folosi bicicleta sau trotineta", a fost mesajul transmis de Kelemen Hunor.

Liderul UDMR a depus un dosar cu aproximativ 266.000 de semnături care ar susţine candidatura lui la alegerile prezidenţiale.

Mesajul politic transmis de Hunor a fost unul ferm: "Astăzi este prea puţin să avem o ţară normală. E nevoie de mai mult. Nu prin politică se asigură fericirea cetăţenilor. Avem nevoie de viziuni şi proiecte măreţe. Abia atunci vom ieşi din mediocritate. Oamenii așteaptă respect din partea instituțiilor statului, după aceea și cetățenii vor respecta statul. Așa apare încrederea".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Kelemen Hunor, cu trotineta electrică la depunerea dosarului pentru candidatura la prezidenţiale