Antena Meniu Search
x

Intră în lumea gaming-ului cu noile modele iPhone - de ce sunt necesare husele de protecție?

Noile modele de iPhone sunt pe cât de pretențioase financiar, pe atât de complexe și interesante din punct de vedere a tehnologiilor pe care le înglobează. Ideea de design pe care o îmbrățișează acestea, respectiv combinația dintre aluminiu și sticlă e încântătoare, mai ales în completare cu îmbunătățirile pe care le vizează la capitolul camere foto/video.

de Redactia Observator

la 25.10.2019, 14:56

Intră în lumea gaming-ului cu noile modele iPhone
Huse pentru pasionații de gaming

Noile modele de iPhone sunt pe cât de pretențioase financiar, pe atât de complexe și interesante din punct de vedere a tehnologiilor pe care le înglobează. Ideea de design pe care o îmbrățișează acestea, respectiv combinația dintre aluminiu și sticlă e încântătoare, mai ales în completare cu îmbunătățirile pe care le vizează la capitolul camere foto/video.

Sunt de interes major mai ales pentru pasionații de gaming și pe bună dreptate. Îmbunătățirile aduse noilor lansări și-au pus amprenta și asupra ecranului. Spre exemplu modelul iPhone 11 Pro are ecran OLED, Super Retina XDR, de 5.8 inch și o luminozitate de 1.200 nits. Acest „detaliu”, alături de autonomia de până la 4 ore mai mare decât modelul XS, fac telefonul ideal pentru a face performanță cu jocurile preferate.

Cei care au un top jocuri la care excelează sunt deja în temă legat de avantajele ce le aduc cu ele noile modele de iPhone. Cu cât sistemul lor operează mai eficient, cu atât mai mari sunt șansele de a depăși competiția. Bineînțeles, și autonomia crescută a bateriei își aduce partea de contribuție în acest sens.

Febra competițiilor și riscul de a supune dispozitivul accidentelor

Din dorința de a câștiga o rundă sau de a bifa un punctaj mai mare, pasionații de gaming ajung să scape telefonul din mână mai ales când lucrurile devin tensionate. Deja nici nu ar trebui să se mai pună problema protecției, pe care vor dori să o asigure dispozitivelor. Astfel, nevoia de a achiziționa huse va veni la pachet cu cea majoră, costul aferent telefonului propriu zis.

Calitatea se protejează tot cu calitate. În acest sens, gamerii pot asigura protecția dorită noului telefon cu ajutorul unor huse iPhone de la Stifler, care să corespundă rigorilor proprii privind estetica. Cât despre partea funcțională, de protecție, deja proprietățile produselor o îndeplinesc cu succes.

Bucuria unei etape finalizate din jocul preferat sau a unei runde dificile încheiate nu va mai fi urmată de un eveniment chiar șocant ar putea fi numit, fără exagerare, precum contactul telefonului cu solul sau o suprafață dură.

O husă hibrid care a stârnit interesul gamerilor pasionați este Ringke Fusion X, disponibilă în magazinul online Stifler, specializat în huse și accesorii pentru protecția gadgeturilor. E ideală pentru aceștia mai ales pentru că vine dotată cu un orificiu pentru curea de mână, ce va asigura un plus de siguranță la utilizarea iPhone-ului, un risc scăzut de căzături accidentale. Este deosebit de rezistentă, dat fiind că are la bază un PC dur și bumper din TPU flexibil. Face deci față cu succes și zgârieturilor și absoarbe cu succes și șocurile.

Și alte modele interesante, care se evidențiază prin materiale înalt calitative și design-uri pe măsură sunt disponibile pentru cei pasionați de gaming în magazinul online Stifler. În funcție și de preferințele de culori și modele, publicul are la dispoziție huse interesante pentru noul iPhone 11, iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max.

Deja când jocurile preferate presupun competițiile cu prietenii, care au aceeași pasiune, protecția trebuie dusă la alt nivel. Propunerea experților în astfel de accesorii? Folia de sticlă Privacy, Anti Spionaj, este opțiunea ideală în acest sens pentru că nu vor mai permite competitorilor „să tragă cu ochiul” în timpul jocurilor. Intimitatea utilizatorilor este astfel asigurată. Ca și celelalte produse disponibile în magazin, folia are la bază materiale premium, o grosime de 0.3 mm și o duritate de 9H. Protecția oferită ecranului este tip full 3D, deci întregul ecran beneficiază de aceasta în caz de căzături, șocuri, zgârieturi, etc. Bineînțeles, astfel de caracteristici nu vor influența deloc experința de utilizare a touch-ului. Noua tehnologie pe care o înglobează produsul - Sensitivity Touch - reprezintă garanția în acest sens.

Cu astfel de soluții la capitolul protecție, grija pentru investiția realizată într-un astfel de dispozitiv inteligent, ideal pentru sesiunile de gaming, iese din discuție. Cei interesați de huse de protecție practice și elegante totodată pentru noul iPhone cumpărat găsesc variante rentabile pe stifler.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Tehnologie » Intră în lumea gaming-ului cu noile modele iPhone - de ce sunt necesare husele de protecție?