Antena Meniu Search
x

Hyundai strivit între un TIR şi o platformă, la Leţcani. Carambol teribil cu patru maşini pe DN 583

Imagini de groază surprinse, astăzi, pe DN 583 Lețcani - Valea Lupului, județul Iași. Patru maşini au fost implicate într-un accident teribile, în urma căruia trei oameni au fost răniţi.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.12.2020, 13:36

Hyundai strivit între un TIR şi o platformă, la Leţcani
Hyundai strivit între un TIR şi o platformă, la Leţcani. Carambol teribil cu patru maşini pe DN 583 - DRDP Iasi Oficial
  • Trei persoane au fost rănite în accidentul de la Leţcani.
  • În cauză a fost întocmit un dosar penal.

Una dintre maşini, un Hyundai Accent, a fost grav avariată în carambol, fiind practic strivită între un TIR şi o platformă de transport.

DRDP Iaşi a publicat imagini de la locul accidentului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă un echipaj medical şi poliţiştii rutieri.

Trei persoane rănite în accidentul de la Leţcani

"Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin apel la numărul unic de urgenţă 112 despre un accident soldat cu victime omeneşti care a avut loc pe DN 583, în afară localităţii Leţcani. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că în respectivul accident au fost implicate patru autoturisme şi au fost rănite uşor 3 persoane. 

În cauză a fost întocmit un dosar penal la care se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă. De asemenea, toţi conducătorii auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind zero.

Poliţiştii le recomanda conducătorilor auto să adapteze în permanenţă viteza la condiţiile de drum şi să păstreze o distanţa regulamentară între autovehicule pentru a putea opri în condiţii de siguranţă", a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iaşi.

- Articol realizat cu ajutorul infrmaţiilor obţinute de reporterul Observator Clara Mihociu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Hyundai strivit între un TIR şi o platformă, la Leţcani. Carambol teribil cu patru maşini pe DN 583