Antena Meniu Search
x

Imagini cu primii pacienţi aduşi la spitalul Huoshenshan, construit de chinezi în 9 zile (Video)

China a publicat imagini cu primii pacienţi infectaţi cu coronavirus care au fost transferaţi la spitalul Huoshenshan din Wuhan, construit în doar 9 zile.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.02.2020, 08:21

China a publicat imagini cu primii pacienţi infectaţi cu coronavirus care au fost transferaţi la spitalul Huoshenshan din Wuhan
Imagini cu primii pacienţi aduşi la spitalul Huoshenshan, construit de chinezi în 9 zile - globaltimes.cn

China a publicat imagini cu primii pacienţi infectaţi cu coronavirus care au fost transferaţi la spitalul Huoshenshan din Wuhan, construit în doar 9 zile.

Un grup de 50 de oameni infectaţi cu virusul ucigaş a fost adus cu ambulanţe la spitalul Huoshenshan din Wuhan, care are o capacitate de 1.000 de paturi.

Construcţia spitalului a început în 23 ianuarie şi s-a încheiat duminică dimineaţă, iar marţi dimineaţă au fost internţi primii pacinţi infectaţi cu coronavirus.

Mass-media chineze au publicat imagini cu momentul în care bolnavii sunt aduşi cu ambulanţele şi duşi pe tărgi în spital.

427 oameni ucişi de coronavirus, alţi peste 20.000 infectaţi

Situaţia este disperată în China, acolo unde epidemia de coronavirus continuă să ucidă, bilanţul deceselor crescând îngrijorător, de la o zi la alta.

Potrivit Reuters, 427 de oameni au murit, iar 20.626 au fost infectaţi.

Până acum, virusul a fost confirmat în mai mult de 25 de ţări şi teritorii, de când a fost detectat pentru prima dată în oraşul chinez Wuhan, în decembrie.

Mai multe ţări impun interdicţii de călătorie sau restricţii asupra Chinei continentale şi îşi evacuează cetăţenii din zonă. 

Aproape 60 de milioane de oameni sunt blocaţi în oraşele chineze, în timp ce cercetătorii internaţionali încearcă să dezvolte un vaccin pentru a stopa răspândirea coronavirusului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Imagini cu primii pacienţi aduşi la spitalul Huoshenshan, construit de chinezi în 9 zile (Video)