Antena Meniu Search
x

Imagini terifiante cu turiştii care îşi fac selfie cu avioanele care aterizează pe aeroportul Skiathos

Turiştii aflaţi în căutarea selfie-ului perfect îşi pun viaţa în pericol, pe aeroportul din Skiathos (Grecia). Oamenii îşi fac poze, în timp ce avioanele aterizează pe pista construită la câţiva metri de mare.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 16.07.2019, 11:10

Imagini terifiante cu turişti care îşi fac selfie pe aeroportul Skiathos
Imagini terifiante cu turişti care îşi fac selfie pe aeroportul Skiathos - YouTube

Turiştii aflaţi în căutarea selfie-ului perfect îşi pun viaţa în pericol, pe aeroportul din Skiathos (Grecia).

Oamenii îşi fac poze, în timp ce avioanele aterizează pe pista construită la câţiva metri de mare.

Într-unul dintre numeroasele clipuri video postate pe reţelele de socializare, mai mulţi oameni sunt puşi la pământ de curentul de aer propulsat de motoarele unui avion British Airways care aterizează pe aeroportul Skiathos.

Pista de aterizare, construită la numai câţiva metri de mare, a devenit o adevărată atracţie pentru turiştii aflaţi în căutarea de adrenalină şi a unui selfie perfect.

Pe acelaşi subiect

În ciuda tuturor avertizărilor, oamenii continuă să îşi pună viaţa în pericol şi se poziţionează la capătul pistei, unii dintre ei fiind aruncaţi câţiva metri din cauza curentului de aer puternic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Imagini terifiante cu turiştii care îşi fac selfie cu avioanele care aterizează pe aeroportul Skiathos