Antena Meniu Search
x

Peste 200 de îmbolnăviri noi cu coronavirus în Germania, într-o singură zi

Reprezentanţii Institutului Robert Koch au anunţat, în cursul zilei de luni, că în Germania, în ultimele 24 de ore, s-au înregistrat peste 200 de îmbolnăviri cu coronavirus.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 09.03.2020, 15:56

Germania nu a raportat, până acum, decese produse de coronavirus
Germania a ajuns la peste 1.100 de îmbolnăviri cu coronavirus - iStock Photo
  • Autorităţile din Germania au raportat peste 200 de îmbolnăviri cu coronavirus într-o singură zi
  • Germania este a treia cea mai afectată ţară din Europa de epidemia de coronavirus

Reprezentanţii Institutului Robert Koch au anunţat, în cursul zilei de luni, că în Germania, în ultimele 24 de ore, s-au înregistrat peste 200 de îmbolnăviri cu coronavirus.

Au fost, de fapt, 249 îmbolnăviri cu coronavirus, una dintre cele mai mari cifre înregistrate în numai 24 de ore, de la apariţia epidemiei.

Conform BNO News, Germania a ajuns, de la 902 îmbolnăviri, câte se înregistrau duminică, la 1.151, câte au fost raportate luni.

Aproape jumătate dintre îmbolnăvirile înregistrate până acum au fost raportate în legătură cu vestul landului Renania de Nord - Westfalia, cea mai populată zonă din Germania.

Doi dintre cei 1.151 de pacienţi cu coronavirus sunt în stare critică, în timp ce alţi 18 s-au recuperat din punct de vedere medical.

Germania este a treia cea mai afectată ţară de coronavirus din Europa, după Italia (7.375 de îmbolnăviri şi 366 de decese) şi Franţa (1.209 îmbolnăviri şi 19 decese).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Peste 200 de îmbolnăviri noi cu coronavirus în Germania, într-o singură zi