Antena Meniu Search
x

34 de îmbolnăviri noi cu coronavirus, în Marea Britanie, în ultimele 24 de ore

Autorităţile din Marea Britanie au raportat nu mai puţin de 34 de îmbolnăviri noi cu coronavirus, în ultimele 24 de ore, cea mai mare rată zilnică de îmbolnăviri de la apariţia epidemiei.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 04.03.2020, 16:44

Specialiştii britanici se aşteaptă la o explozie de îmbolnăviri cu coronavirus şi chiar la decese
Marea Britanie a ajuns la un total de 85 de îmbolnăviri cu coronavirus - iStock Photo
  • 34 de îmbolnăviri noi cu coronavirus s-au înregistrat în Marea Britanie, în ultimele 24 de ore
  • Specialiştii britanici se aşteaptă la o explozie a cazurilor de îmbolnăvire şi chiar şi la apariţia unor decese

Autorităţile din Marea Britanie au raportat nu mai puţin de 34 de îmbolnăviri noi cu coronavirus, în ultimele 24 de ore, cea mai mare rată zilnică de îmbolnăviri de la apariţia epidemiei.

În acest moment, în Marea Britanie s-a ajuns la 85 de îmbolnăviri cu coronavirus şi doar în opt dintre cazuri s-a anunţat recuperarea medicală a pacienţilor.

Conform The Sun, vestea bună este că nu s-au înregistrat decese şi nu există pacienţi internaţi în stare gravă, dar creşterea bruscă a numărului de îmbolnăviri pune în mare dificultate autorităţile britanice.

Chris Whitty, şeful Departamentului Medical pe Anglia şi Ţara Galilor, a anunţat că se aşteaptă la o creştere mult mai mare a cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus şi chiar şi la apariţia unor decese.

Mai mult, Whitty este convins că purtarea în public a unor măşti medicale are un efect foarte mic asupra răspândirii coronavirusului.

Whitty a făcut trimitere şi la un mesaj transmis de reprezentanţii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, care susţin că "o persoană sănătoasă ar trebui să poarte mască medicinală doar în momentul în care are grijă de o persoană suspectă de îmbolnăvire".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » 34 de îmbolnăviri noi cu coronavirus, în Marea Britanie, în ultimele 24 de ore