Antena Meniu Search
x

Vânător cu faţa complet distrusă la o partidă de vânătoare, după ce colegul l-a împuşcat în gură

Un bărbat care participa la o vânătoare în zona cabanei Smida, pe raza comunei Ramna, a avut un accident care l-a distrus pe viaţă, colegul său împuşcându-l, practic, în gură.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 04.12.2019, 10:09

Vânător împuşcat în gură de colegul său
Un vânător şi-a împuşcat în gură colegul, distrugându-i faţa - Observator.tv

Un bărbat care participa la o vânătoare în zona cabanei Smida, pe raza comunei Ramna, a avut un accident care l-a distrus pe viaţă, colegul său împuşcându-l, practic, în gură.

Toată partea de jos a feţei bărbatului a fost complet distrusă. Nas, maxilar, cavitate bucală au fost distruse de glonţul tras de celălalt vânător. Ajuns în stare critică la spital, dar în viaţă, faţa bărbatului a fost reconstruită de medici, care şi-au dat toată silinţa pentru a-i reda bărbatului aspectul omenesc.

Vânător împuşcat în gură de colegul său

"Poliția Orașului Bocșa a fost sesizată prin apel SNUAU 112 de către I. A., cu privire la faptul că un coleg a fost lovit accidental în zona feței de o alică ricoșată. Din primele verificări s-a stabilit faptul că numiții P. F. și I. A. se aflau la o partidă de vânătoare pe raza comunei Ramna, în zona Valea Viilor, iar numitul P. F. a fost lovit în zona feței de o alică ricoșată, trasă de numitul I. A. P. F. a fost preluat de ambulanță și transportat la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, fiind în stare gravă. Se continuă verificările în vederea stabilirii legalității partidei de vânătoare", informează autorităţile.

Din primele cercetări, rezultă faptul că bărbatul de 56 de ani ar fi executat un foc de armă cu arma de vânătoare, glonțul ricoșând și lovindu-l  în zona maxilarului pe bărbatul de 48 de ani.

Armele de vânătoare au fost ridicate de polițiști, care au demarat cercetările pentru stabilirea legalității partidei de vânătoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Vânător cu faţa complet distrusă la o partidă de vânătoare, după ce colegul l-a împuşcat în gură