Antena Meniu Search
x

Declaraţii halucinante ale milionarului care petrece în cel mai de fiţe club din Mamaia, unde şampania "săracului" costă 11.000 de lei

Cine spune că România e o ţară săracă, n-a văzut litoralul zilele acestea. În Mamaia, doar bacşişul la nota de plată e cât salariul minim pe economie.

Cine spune că România e o ţară săracă, n-a văzut litoralul zilele acestea. În Mamaia, doar bacşişul la nota de plată e cât salariul minim pe economie. Tinerii milionari şi-au etalat ţinutele de câteva mii de euro şi s-au lăudat cu profitul afacerilor din familii. Au băut şampania scumpă ca pe apă şi au atras toată atenţia asupra lor. N-au lipsit şi momentele tensionate. În public. 

Cu toate privirile aţintite asupra ei, Simona Traşcă loveşte cu pumnii şi cu picioarele. Nici bodyguarzii şi nici prietena ei, Loredana Chivu, nu-i pot stăpâni furia. În parcarea clubului exclusivist, e ca la spectacol. 

Din localul renumit, înconjurat de câteva domnişoare, iese un tânăr cu o sticlă de şampanie scumpă în mână. Caută cu privirea camerele de filmat din zonă. 

- Văd că ai plecat cu şampania, nu ai mai apucat să o termini în club?

- Relativ.

- Cât costa?

- 100 de euro e nimic.

- Serios? Cum poţi să spui că e nimic, poate mulţi au salariul ăsta...

- Dacă eşti milionar... e nimic.

- Eşti milionar?

- Păi sunt, da.

Milionar fără loc de muncă, Bogdan Olaru continuă să vorbească despre bani.

- Un mesaj părinţilor? 

- Anul trecut au făcut 10 milioane de euro profit, anul ăsta o să facă 12.

În lumea bună, totul se calculează în euro. Mai ales costul ţinutelor cu care invitaţii îşi fac apariţia în cluburi. Alina a venit din Germania.

- Iubesc hainele şi încălţămintea scumpe. Şi mi-au spus că aici e exclusivist, deci aşa îmi aleg hainele. 

- Cât au costat hainele tale de azi?

- Fără ceas, două mii de euro.

- Şi cu ceas?

- Cu ceas, 32 de mii de euro.

Unii s-ar speria şi la o simplă răsfoire a meniului. Cea mai ieftină ofertă cu sticle de şampanie costă 11.000 de lei. Cea mai scumpă, depăşeşte 120.000 de lei. Băutura se aduce la masă cu roaba. Şi cu artificii. Jean Sasu - proprietar: "Încercăm să nu speriem clienţii cu preţurile care sunt aici. Sunt aliniate cu piaţa, nu sunt mai scumpe, sunt absolut normale."

Dar preţurile sunt şi pe măsura invitaţilor. Excentricul Gianluca Vacchi a avut o intrare impresionantă. Nu a mai venit cu elicopterul, dar a ales o maşină pe măsură. 

Şi totuşi, bogăţia nu trebuie afişată, spun veteranii cluburilor exclusiviste.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri Mondene » Declaraţii halucinante ale milionarului care petrece în cel mai de fiţe club din Mamaia, unde şampania "săracului" costă 11.000 de lei