Antena Meniu Search
x

În timp ce salvatorii căutau un copil înecat, un glumeț a anunțat un incendiu groaznic, punând pe drumuri un important dispozitiv de pompieri

O alertă falsă i-a obligat pe salvatorii arădeni să rupă un dispozitiv important de intervenție, pentru stingerea unui incendiu anunțat la 112. Incendiul generalizat la o casă s-a dovedit a fi fals, în condițiile în care salvatorii încercau din răspunteri să găsească un copil care se înecase.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 14.09.2020, 23:10

- ISU Arad
  • Un important dispozitiv de salvatori a fost alocat pentru o farsă
  • În același timp, era nevoie de forțe pentru căutarea unui copil înecat

Era nevoie de trupe, de oameni care să participe la căutări, pentru că, în cazuri de înec, orice minut conteaza, orice secundă poate salva o viață. Alerta falsă le-a lăsat salvatorilor un sentiment de tristețe, față de ocupațiile pe care le au unii, în timp ce se încerca salvarea vieții unui copil.

Vi se pare distractiv?

"Astăzi la ora 13.30, un bărbat a apelat SNAU 112 anunțând un incendiu generalizat la o casă pe strada Ana Ipătescu din municipiul Arad. Dispeceratul ISU a alocat la caz 2 autospeciale se stingere, 1 autospeciala SMURD, o autospecială de primă intervenție și comandă, 2 ofițeri și 10 subofițeri. Doar că, sosite la fața locului pompierii nu ai găsit nici un incendiu. A fost verificată toată strada, s-a sunat la toate porțile caselor. Mai mult decât atât pentru că in același timp a fost anunțat un posibil înecat misiune de căutare ce se desfășoară și acum, a fost chemat în baza de la Arad echipajul de stingere  de la Punctul de Lucru din Vladimirescu. Oameni buni, noi suntem aici 24/24 pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, apelarea numărului unic de urgență trebuie făcută doar în caz de urgență. În timpul in care 4 echipaje se deplasează la o alertă falsă alți semeni de ai noștri pot avea nevoie de ajutor iar noi să nu putem răspunde solicitări pentru că nu mai avem forțe disponibile", au transmis salvatorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » În timp ce salvatorii căutau un copil înecat, un glumeț a anunțat un incendiu groaznic, punând pe drumuri un important dispozitiv de pompieri