Antena Meniu Search
x

Închisoare pe viaţă pentru bărbatul care a împuşcat doi oameni pe un câmp din Târgovişte şi despăgubiri de 500.000 de euro

Închisoare pe viaţă pentru Marin Gheorghe, bărbatul de 58 de ani care a împuşcat mortal două persoane pe un câmp de lângă Târgovişte. Sentinţa a fost dată de Curtea de Apel Ploieşti şi este definitivă.

Închisoare pe viaţă pentru ucigaşi şi despăgubire de jumătate de milion de euro

Închisoare pe viaţă pentru Marin Gheorghe, bărbatul de 58 de ani care a împuşcat mortal două persoane pe un câmp de lângă Târgovişte.

Sentinţa a fost dată de Curtea de Apel Ploieşti şi este definitivă.

Închisoare pe viaţă pentru ucigaşi şi despăgubire de jumătate de milion de euro

Pe lângă condamnarea pe viaţă, Marin Gheorghe trebuie să plătească şi jumătate de milion de euro drept despăgubiri morale rudelor celor doi oameni pe care i-a omorât.

Tribunalul Dâmboviţa îl condamnase anul trecut la o pedeapsă de 23 de ani de închisoare şi la plata unor daune de doar 20.000 de lei.

"Dubla crimă a avut loc la Târgovişte, în 26 octombrie 2017. Au fost ucişi prin împuşcare Gheorghe Ifrim (40 de ani), consilier local în comuna Răzvad şi proprietar al unui teren agricol în zona în care a fost asasinat, şi Ion Neagu (49 de ani), angajat al lui Ifrim.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Închisoare pe viaţă pentru bărbatul care a împuşcat doi oameni pe un câmp din Târgovişte şi despăgubiri de 500.000 de euro