Antena Meniu Search
x

INCREDIBIL! O româncă se judecă cu Regina Elisabeta II

Românca Mihaela Pop a dat în judecată Casa Regală a Marii Britanii. Procesul a fost înscris în urmă cu câteva zile așa că Regina Elisabeta II este chemată să dea explicații la Tribunalul București.

 Dar nu doar Regina este chemată în instanţă. Pe listă se află și Ducele de Edinburg, Phillip, (n.r. - soţul Majestăţii Sale), Prinţul Charles şi soţia acestuia Camilla, Ducesa de Cornwall, William şi Catherine, Ducele şi Ducesa de Cambrige, şi evident Harry, Prinţul de Walles.

Motivul pentru care Mihaela Popa a dat în judecată Casa Regală a Marii Britanii este "acţiune în răspundere delictuală".

Nu este prima data când Mihaela Popa este implicate într-un proces în Marea Britanie.

În 2009, ea a dat în judecată o companie înternaţională cerând despăgubiri de 40 de milioane de lire sterline pe motiv că ar fi fost discriminată şi batjocorită.

Ea spune că în 2006 a fost păcălită de un coleg să intre într-un sex shop, ea crezând că era un restaurant. De aici şi până la a fi nevoită să-şi dea demisia nu a mai fost decât un pas, în condiţiile în care a devenit ţinta tuturor glumelor nesărate din companie.

Şi asta pentru că se simţea "ca o prostituată". După ce a dat compania în judecată ea a primit despăgubiri de doar 750 de lire sterline.

sursă: www.obiectiv.info

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » INCREDIBIL! O româncă se judecă cu Regina Elisabeta II