Antena Meniu Search
x

Infirmieră de la Spitalul 'Sf. Spiridon' din Iaşi, alcoolemie record la locul de muncă

O infirmieră în vârstă de 47 de ani, angajată la Spitalul 'Sf. Spiridon' din Iaşi, a venit beată la muncă, iar medicii au rămas uimiţi atunci când au văzut rezultatele alcoolemiei.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 04.12.2019, 10:41

Infirmiera din Iaşi a venit la spital cu o alcoolemie record
Infirmiera din Iaşi a venit la spital cu o alcoolemie record - Profimedia Images / Ilustraţie

O infirmieră în vârstă de 47 de ani, angajată la Spitalul 'Sf. Spiridon' din Iaşi, a venit beată la muncă, iar medicii au rămas uimiţi atunci când au văzut rezultatele alcoolemiei.

Femeia lucrează de doi ani ca infirmieră la spitalul din Iaşi, iar potrivit colegilor ei, nu este pentru prima dată când vine la muncă sub influenţa băuturilor alcoolice.

Totuşi, de fiecare dată, infirmiera a fost 'acoperită' de colegi şi a continuat să muncească şi să îşi primească salariul.

În urmă cu câteva zile, infirmiera a venit beată, din nou, la spital, însă o colegă, sătulă să o acopere şi să muncească în locul ei, a pârât-o medicului de gardă.

Pe acelaşi subiect

"Am primit referat de la medicul de gardă privind conduita infirmierei și am organizat întocmirea comisiei de disciplină care va decide ce sancțiuni va primi aceasta. Nu tolerez sub nicio formă angajați în stare de ebrietate în timpul programului", a declarat ec. Ioan Bârliba, managerul Spitalului 'Sf. Spiridon' pentru bzi.ro.

Medicii i-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, iar rezultatul a fost uluitor: infirmiera avea o alcoolemie de 3,43 mg/l alcool pur în sânge.

Astfel, infirmiera va fi cercetată într-o comisie de disciplină din cadrul spitalului, urmând ca medicii să stabilească ce pedeapsă va primi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Infirmieră de la Spitalul 'Sf. Spiridon' din Iaşi, alcoolemie record la locul de muncă